Natural bodybuilder

Medlemmer
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

About Natural bodybuilder

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/02/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interesser
  Styrketræning, Konditionstræning, spille/lave musik.
 1. Pepsi max eller cola light?

  Jep!! De består jo egentlig bare af vand, aromaer, farvestof og sødestof (aspartam). Det der jo gør at almindelig sodavand er så kalorierigt er jo sukkeret.....
 2. Proteintildskud!

  Hey der! Og velkommen til! :) Plejer selv at hælde 1 L matilde kakaoskummet indenbords + 1 æble, det funger sgu helt fint efter min mening! ;) Andre foretrækker valle protein pulver blandet med mælk, vand osv. Fordi det er hurtigere optageligt end det protein der er i mælk (kasein) men kakao skummetmælk er efter min mening helt ok! :) og så smager det jo også skønt!
 3. Post jeres kostplan

  Vægt 82 kg. Højde 181 cm. Kost for idag: Kost.doc
 4. Måltid før natten

  SAINTPAULI: Man kan købe kassein i Matas, kan ikke lige huske prisen....
 5. Kartofler - godt eller skidt?

  Synes også at det lyder som noget sludder!! Mener da iøvrigt at kartofler indeholder komplekse kulhydrater og ikke simple kulhydrater! Og som du selv siger smager de godt og mætter, så du kan efter min mening roligt fortsætte med kartoffel spisningen!;)
 6. Soja protein

  Hey der! Har surfet lidt på nettet, og fundet frem til at der i soya protein pr. 100g cirka er: 82g protein 6g kulhydrat 1,6g fedt Det kan selvfølgelig variere lidt....mener at soya protein er en komplet protein kilde, men skulle efter hvad jeg hørt ikke smage særlig godt! Nå men håber du kan bruge det til noget! ;)
 7. Kellogs all bran flakes

  Jep helt enig! Smager godt og er rig på fibre! Du kunne jo også købe et produkt der hedder Axa fiber sund, der indeholder hele 32 gram fibre pr. 100g!! Og evt. drysse det på et yoghurt produkt! Det smager sgu!
 8. Hvor meget fedt kan kroppen danne?

  Simple kulhydrater er det hurtigt optagelige ( det der er i cola, sukker, frugt osv. ) hvor at komplekse kulhydrater er det langsomt optagelige ( det der er i groft brød, havregryn, pasta osv ) ;)
 9. 4 kg protein for 49,00 EUR

  Hey! Har lige slået det op i en ordbog, og der står at det både kan betyde æggehvidestof, og protein! så den er lidt tricky!!
 10. kanel

  Hey der! Har hørt at kanel skulle have mange positive virkninger, så er begyndt at spise det hver dag ( uden sukker selvfølgelig ) :) Det jeg egentlig gerne vil vide, er om der er energi i kanel??? Hvis ja, hvor meget pr. 100 g?
 11. Kan i huske........

  Den her tråd er sgu totalt grinern!!! :lol: Var engang så dum at fjerne 30 kg fra den ene side af en vægtstang, da jeg lavede squat (60kg i det hele) havde bare ikke lige tænkt på at stangen så ville svippe op!! Og stangen var faktisk omkring 10 cm fra at ramme en anden person!!! Det var sgu virkelig en nederen dag!!! :angry: Især når næsten halvdelen af personerne i centeret stod og gloede chokeret....
 12. YES!!!

  Hey! Og TILLYKKE!!! :) Det kræver sgu virkelig noget at tabe 24 kg!! SÅDAN!!! :)
 13. Lasagnette fra Knorr

  Hey! Og velkommen på mol! Hvis du indtager flere Kcal end du forbrænder, så tager du på og omvendt....så det er svært at sige om det feder da det afhænger af dit totale Kcal indtag. Gider du ikke poste varedeklarationen på knorr lasagnen?
 14. Pumpe musik, Hvad træner du til?

  Helt enig! Metal er det bedste at "pumpe til" Især pantera, metallica og disturbed! YEAH!
 15. Glögg!

  Hey! Takker! Det var sgu billigt! Så går turen vidst til ALDI næste gang! ;)