ptpoul

Medlemmer
 • Content count

  7,686
 • Joined

 • Last visited

About ptpoul

 • Rank
  Slettet af Maxpower
 • Birthday 12/23/1977

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  At være konklusivt legitim i det jeg gør

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Legitim træning for lats

Recent Profile Visitors

4,243 profile views
 1. Hofteproblemer ved aktivitet.

  Hvad med du får tjekket hvad det er? Det kan være alt fra adductor magnus (en af dine inderlårs muskler), til hoftebøjeren, til en led problematik. Hvis du er i kbh kan jeg undersøge dig og give et forslag på en diagnose. VH Poul (Fysioterapeut og personlig træner).
 2. Mystisk låsning efter kikkertoperation i knæ

  Hej Tjockis, sjovt navn :) Når man går ind med en kikkert mister man meget styrke og koordination af quadriceps. Det smarteste er self du taget til en fys og bliver undersøgt, men du kan også prøve terminal knee extensions af. De fikser typisk et problem som dit. Ellers kan lidt mulligan eller klassik led behandling som Kaltenborns teknikker tit hjælpe.
 3. Jeg arbejder selv som PT og har gjort de i en årrække. Jeg er også så heldig at kende gode PT's i flere dele af landet. Send en PM hvis du vil have hjælp til at finde det bedste match, geografisk såvel som personlighedsmæssigt.
 4. Trænings program til pige på 25

  Du behøver ikke betale den pris for et program. Det er personlig træning din kæreste er blevet tilbudt. Et program kan alle få gratis, det er så 40min med en instruktør der har lært det basale. Med kun 40min til rådighed og den viden med sig at folk sjældent kommer tilbage til en opfølgning (selv om den er gratis) vil hun sandsynligvis få 6-7 øvelser primært maskiner 8-12 reps 2-3 sæt fullbody. Det er hvad man kan formidle videre på forsvarlig vis på den korte tid. Et godt program koster penge og kræver en god screening og tid til at lære øvelserne. Man må så håbe at det er en god personlig træner, ellers må du lede efter en der kan sit kram.
 5. Min kæreste vil ikke have at jeg træner..

  Chris.... Step1: get some balls Step2: få styr på hendes psyke 2a: Hun fortsætter med at være neurotisk => afslut forholdet inden du ødelægger dit liv sammen med en neurotisk kvinde der kun kan give sig selv og dig ulykke 2b: hun arbejder med sig selv og sin usikkerhed og vokser som menneske. Giver plads til du kan være dig selvog finder roen og glæden i moderskabet og parforholdet. => du vågner og indser det bare var en drøm. Kvinder ændrer sig ikke til det bedre (se mulighed 2a)
 6. Pendelay rows er win

 7. Solgt

  Jeg er brændt inde med 2 biletter til dette awesome arrangement 2 juni http://www.copenhagenlive.dk/copenhagenlive.php Derfor sælger jeg dem nu til første der slår til for 1200 kroner. Du sparer altså: Forsendelse, 200 kroner på billetprisen (de koster 695 stykket nu), og billetnet gebyr + kreditkort gebyr + alle mulige andre gebyrer fra billetnet. Derudover får du et certificate of awesomeness for at have købt billeterne af mig Først til mølle!
 8. Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist

  Du kommer til at lave pr's på stribe i den trøje. Tror den er god til dit erfaringsniveau. Men der skal lidt træning til før du kan lave stabile konkurrencegodkendte løft i den :)
 9. Hej Jonas, The gym koster 60krog ligger på Østerbro lige ved VIbenhus runddel: http://thegym.dk/?pid=40 På vesterbro finder du WT center som er noget BB orienteret men ganske udemærket: http://www.wtcenter.dk/info.htm Mener det koster 75kroner. Ellers kan du PM'e mig, så kan jeg hjælpe dig med en gratis tur til SATS parken på østerbro: https://www.sats.com/dk/start/Find-dit-center/SATS-Parken/ VH Poul
 10. BB billeder!!

  Sådan her cutter man vægt og bloater igen bagefter. Læg mærke til når de trykker på hans saltvandsdrop. Han får et ganske hidsigt bloat kørende. Man kanogså læse lidt om emnet fra Matt Krozhalewsky (sikkert staver forkert) han er ret ekstrem.
 11. T - Revival of Old School

  Hvorfor gør du ikke bare det der falder dig naturligt og går i 125+ i styrkeløft? Med din ramme ville du have en god styrkeløfter fysik på 165-170kg.
 12. Du må aldrig træne biceps inden ryg, det ødelægger det hele
 13. El Guapo's Trænings log

  Det er godt at du aldrig bruger tunge vægte. Så slipper du for problemet begynderne har med for tunge vægte.
 14. cross-fit, hvad har de gang i!

  Man kan lave fuldkropstræning der giver overall træning uden at lave teknisk krævende øvelser der ikke lægger belastninger på udsattel led i uhensigtsmæssige positioner. Håndled/albuer og skuldre stresses i vægtløftning og ikke alle er skabt til at lave vægtløftning, slet ikke med så voldsom volumen. Ting som impingement i skulderleddet er i høj grad noget der opstår efter mange gentagende afklemninger som i repetetivt overhead work. Når træthed sætter ind og der bruges relativt tunge vægte så skal der ikke meget til før uhensigtsmæssige tilpasninger finder sted. At enkeltindivider vælger at træner sådan er vel et eget valg, men når en organisation promoverer det, så er det skuffende. Jeg hører dog at fornuftige crossfit gyms tilpasser workouts og tager en meget aktiv rolle i teknikudvikling og god indslusning af nye medlemmer. Jeg hører kun gode ting om Kirken f.eks.. Det er ikke noget for mig, men hvis man gerne vil lege med træningsformen vil jeg anbefale det sted.
 15. Rygøvelser uden flexion i albueleddet

  Ved ikke præcist hvad du fejler. Tjek med fyssen om backflyes og pullover er ok. Det skal dog siges at god volumen i dødløft gerne med trækgreb er rigeligt til at bygge en massiv ryg.