Siberian Husky

Medlemmer
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Hjælp med mit vægttab - starter i dag!

  Jeg er startet på mit vægttab i dag. Tog beslutningen i går aftes, og har lige spist mit sidste måltid med den gamle livsstil. Jeg har brug for hjælp til at beregne mit energiforbrug over de næste 10 uger, hvor jeg ønsker at tabe mig 1 kg om ugen. Såvidt jeg husker er dette 7000 kcal i underskud om ugen - korrekt? Jeg er 192 høj, 124 kg tung, muskuløs af bygning og er studerende. Pt. er jeg meget stillesiddende pga. eksamen, men sådan er det også i hverdagen som studerende. Jeg starter på arbejde den 28/6, hvor jeg kommer til at cykle i bakket terræn ca. 6 km. hver vej. Herudover består arbejdet i at pakke dagligvarer på en palle så det kan komme fra legeret. hvor jeg arbejder, ud til butikkerne. Transport af pallen foregår med maskine, men jeg skal selv stå af, samle op til 20kg tunge kolli og sætte dem på min palle. Arbejdsugen er 37 timer. Herudover kommer jeg til at træne i motionscenter (20 min. cardio, og 40 min. styrketræning samt stå og bygge nogle ting til min lejlighed. Jeg vil gerne satse på at tabe mig 1 kg. fordi det sagtens burde være mulligt, og da jeg i forvejen har tabt mig meget ved en livsstilsændring. Pga. personlige omstændigheder har jeg dog søgt trøst i mad, og har over 3 år taget 20kg. på. De skal væk nu. Jeg søger hjælp til hvor mange kalorier jeg skal have om dagen for at mit vægttab skal lykkedes, samt en ok kostplan. Jeg er kræsen og har allergier, så jeg kan ikke tåle agurk og spiser generelt ikke grønsager med mindre det er sammen med noget andet (såsom i en tortilla, i frikadellefarsen..) samt brødmed mange kerner i- jeg kan ikke tåle olien(hvilket gør at jeg aldrig spiser frituremad). Typisk indtag af føde Morgenmad: 2 æg og en bolle af sigtemel (hjemmebagt) eller Cheasy yoghurt med havregryn. Middag: 70 gram ris og 2 stykker kylling (inderlårfilet). Gerne meden skefuld af en slags salsa for smag. Jeg kan også finde på at tage en bolle eller 2 med magert pålæg. Aftensmad: 2-3 tortillapandekager med ialt 100 gram kød, 100 gram majs, salat, 2 chilli og lidt magert revet ost. Jeg kan også finde på at tage nogle pommes frites (300-500 gram inden de kommer i ovnen) i ovnen med lidt kød hvis det skal gå stærkt. Herudover spiser jeg gerne en banan eller 2 kiwi som mellemmåltid. Jeg er sikker på at jeg kan skære en del af mit aftensmåltid, men jeg ønsker egentlig nogle fif til en mere sund kost generelt. Hvad spiser i fx. og har i nogle tip til hvordan jeg får flere grønsager? - kender i nogle gode opskrifter, fx. wokmad eller lign? Jeg har ikke lært at spise sundt hjemmefra, så her er jeg virkelig på lars tyndskids mark.
 2. Hvad spiser I i løbet af dagen?

  Jeg så gerne flere forslag, da jeg selv er i tvivl hvordan jeg bør spise. Jeg søger inspiration tilen let omgang aftensmad som kan laves på kort tid. Må man spørge hvor mange kalorier som ovenstående kost udgør? - Jeg er 193 og vejer pt.125 kg så tænkte jeg nok skulle spise meget lig.
 3. ting jeg har fundet ud af under mit foreløbige vægttab

  Tak for et fint indlæg - jeg dropper paradise hotel og hopper i løbetøjet lige nu og får startet på at løbe! Lige det lille spark bag i jeg havde brug for.
 4. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  - vender de sig om fordi de tænker "wow hun ser godt ud" eller fordi "hun ligner sq et skelet"? - Jeg synes det er sygeligt så tynde piger er nu om dage, de fleste har overlår som mine overarme, og har hud som en ryger med anorexi som 17-årig. For mig som mand på 21 er der ikke noget bedre at kigge på end en tøs med et stort smil og lidt gode former (behøver ikke være en tyk en). Det har direkte modsat virkning på mig når tøserne har en helt flad røv fordi de sulter sig selv for at veje 50 kg. De stakkels piger er slet ikke udviklede som 18 årige, og ligner istedet en lille pige på 12 år.
 5. Hvordan gøres det rigtigt?

  dobbelt post
 6. Hvordan gøres det rigtigt?

  Jeg kan godt komme til at drikke en liter mælk (skummet) om dagen. Der er ikke noget bedre end et glas mælk med isterninger når man kommer hjem fra træning synes jeg . Ellers er det faktisk som regel bare vand jeg drikker. Mine boller er ikke ret grove. De består hovedsageligt af alm. hvedemel. Jeg vil dog gerne prøve at gøre dem mere grove, men jeg tror ikke kalorieindtaget er ret stort (men det er ikke pointen er jeg klar over) Til aften bliver jeg ALTID sulten. Jeg har ikke lagt mærke til hvad jeg spiser, men jeg har det med lige at fylde lidt på en time inden sengetid. Jeg ville ønske jeg enten kunne undgå det, eller få et godt tip til en "sund" snack. Ang. grønsager, så har jeg aldrig rigtig lært at spise det, da det ikke var noget som blev købt da jeg boede hjemme. Derfor får jeg kun grøntsager når jeg laver aftensmad, hvor de indgår som en del af retten - fx. hvis det skal gå stærkt, så er det nemt med en Tortilla eller to. Jeg burde måske finde en diatist jeg kan alliere mig med for at få styr på kosten? Ang. vægten, så virker det ret voldsomt med 118 kg, men jeg er meget robust af bygning, og har trænet i en del af mit liv, så et par af kiloerne er for at blive mere for at blive kvit med hofterne, hvor det meste sidder.
 7. Hvordan gøres det rigtigt?

  Jeg skal tabe mig fra 117 til 105 kg. Hvordan kommer jeg bedst i mål? Jeg har sammenlignet det antal kalorier jeg forbrænder ved de 2 stadier, hvor der ikke er ret stor forskel umiddelbart. 500 kcal underskud lyder som normen for et sundt vægttab, men jeg har førhen tabt omkring 2-2,5 kg om ugen da jeg var tungere. Mit mål er et vægttab på 1 kg. pr uge, gerne mere - hvor stort underskud svarer det til? Jeg har hentet et program for at holde øje med mit indtag, men kan det virkelig passe at et æg kun indeholder 37 kcal? - Jeg tror det program (excel fil) jeg har hentet har en masse fejl, så er der et andet excelark som i benytter for at gøre det lidt nemmere at holde øje med jeres indtag? Mit mål er, at jeg gerne vil have tabt langt størstedelen af de 12 kg inden jul. Er det muligt efter jeres mening hvis jeg holder fast i min omlægning? Jeg er 21 år, 192 cm. høj, og er studerende. Mandag og onsdag går jeg til boksning, hvor vi træner 1½ time. Det meste af tiden som er til overs går med at læse og være til forelæsning, samt lave opgaver. Min kost ser sådan her ud på en alm. dag: Morgen: 2 æg med en bolle (hjemmebagt) Middag: 2 boller med magert pålæg Aften: 500g kartofler (eller pasta) med kød (8-12%). Jeg har indført et lille mellemmåltid kl. 10:30 og 14:30 med en banan, da jeg ellers er ved at dø når jeg har "fri" kl. 16:30. Dette har førhen medført en trang til noget hurtigt mad når jeg er ude og købe ind (desværre ofte noget slik), hvilket har medvirket til min vægtøgning. Jeg har på fornemmelsen at min kost er helt ude i hampen, men jeg kommer fra en familie hvor man ikke går så meget op i kosten, så jeg ved ikke hvordan jeg skal angribe problemet. Men et eller andet gør jeg galt, for ellers ville jeg ikke veje så meget. Jeg har brug for hjælp! Altså: kan jeg tabe 1 kg. om ugen uden det er usundt? Hvor stort kalorieunderskud skal jeg ligge på? Kan nogen hjælpe mig med at få en ordentlig kost? 192 cm., mand, 117 kg, og 21 år.
 8. Lav fedtprocent men meget (synligt) fedt?

  Hej Det som du oplever, er, at din hud er blevet løs(ere) - det er ihvertfald det som skete med mig. Det gør at du ikke kan se så markeret ud, da du har "latente" (har ikke et godt ord for det) fedtceller, og hud i overskud. Det kan fjernes kirurgisk. Ellers må du bare få trænet nogle store muller, så du kan "fylde huden ud".
 9. Mål tabe 10 kg på 10 uger

  I stedet for at lave mit eget topic, så fortsætter jeg på denne, som beskriver det samme som jeg vil - 10 kg på 10 uger! Jeg er 115 kg og 193 cm høj, og er ret muskuløs, dog har jeg før vejet 150 kg, så jeg ser ikke så cut ud. Jeg har været nede på 97 kg, men fik problemer (med hoften - gjorde ondt at sparke til fodbolde og tage armbøjninger blandt andet - nogen bud?) og tog lidt på. Så startede jeg på uni, og med al den stillesiddende aktivitet, fredagsbar mv, så har jeg taget 10 - 15 kg på i løbet af 2 år. De skal væk! Jeg overvejer at starte en blog herinde - vil det ikke være en god ide? - såfremt nogen gider læse den, og hjælpe mig op på hesten i svære tider :D Hvad er mit ligevægtsindtag ca? - Jeg er ret solidt bygget, 193 cm høj og vejer 115 kg. Hen over sommeren skal jeg arbejde på et lager, og vil motionere ved siden af. Hvad er det bedste sted at motionere, her over sommeren? - Jeg bor i aalborg, og vil ikke give 400 for en måned i et center - SU'en tillader det ikke. Jeg har brug for lidt hjælp også - ser i, jeg arbejder hen over sommeren på et lager, hvor der selvfølgelig er en masse søde sager, som skal pakkes på paller. Nogengange er der uheld, hvilket betyder at der tit er en æske med kage eller lign som er åbnet. Sidste år blev jeg tit træt hen ad dagen, og det var jo nemt at spise en kage (i ved, de små kager fra karen wolf fx) for lige at overleve dagen. Hvad kan i anbrfale at tage med for at stabilisere min trang til sukker, og tage den værste sult, og som er nemt at spise - dvs, det skal ikke svine? - Jeg har tænkt på bananer, og evt. nogle kiwi skåret ud i både - hvad ellers? Tja, det hele handler vel om at jeg gerne vil af med nogle fedtdepoter om hoften, så jeg håber de bliver mindre hvis jeg gør en indsats! Tak for hjælpen, Mvh.
 10. Værdien af at knokle rundt i skoven ?

  (Højde x vægt * pi) / puls^4 Ej, det er der ikke, da der er mange faktorer som spiller ind, at det er meningsløst at lave en formel. Den vil være for kompleks for alm. mennesker. Men Jo højere puls, desto mere forbrænder du - hvis man skal sætte det enkelt op. Derfor var det også smart at have et pulsur Men istedetfor at hænge dig op i x antal kalorier, så ville jeg hellere fokusere på at give den så meget gas som muligt. God vind - kan desuden anbefale cyklen, da det var sådan jeg kom i gang (og tabte mig nær 50 kg - det er bare ikke til at starte med at løbetræne når man er stor. Kender det selv).
 11. Fra 46,5 kgs til 44,2 kgs på ca 2 mdr! :-D

  [quote name='Dreamgirl26' date='10. May 2009, 11:18' post='1327322' Sig hvad du vil, Sina... men "lolita-dukker" er, og blir de mest eftertraktede!
 12. Skruen uden ende

  Hej alle Jeg har været meget overvægtig i mange år, og fik til sidst nok. Så jeg droppede de gamle vaner, og fik mig nogle lidt sundere istedet (spille computer --> motion) og tabte mig en del - fra 150 kg til 94 på ca. 1 år. Dette medførte dog en del problemer - selvfølgelig kom der løs hud, men et større var, at min hofteskål nærmest gik af led når jeg sparkede efter en fodbold. Huen kom på hovedet, og nu skulle jeg videre på universitetet. Men jeg er faldet lidt i igen, og har taget lidt på - vejer 116 kg nu, og jeg holder vægten rimelig godt. Mit problem består i, at da jeg var tyndest, så havde jeg problemer med hoften og løs hud. Jeg fik i den forbindelse en maveopstramning som gik galt, og kom tilbage i de gamle vaner igen, da jeg ikke kunne dyrke sport. Det betød at jeg tog på, og jeg er der hvor jeg er nu. Problemet er, at jeg trænger til en opstramning ved hofter og bryst rigtigt meget - det forhinderer mig i at dyrke sport uden at få ondt. Selvfølgelig er det rent kosmetisk ikke optimalt, og da jeg snakkede med en læge mhp. at få gjort bod på det fik jeg at vide at de ikke ville gøre det, fordi det var rent kosmetisk. Mit liv er et heldvede - jeg går og skjuler mit problem under en stor trøje, og undgår alle former for hurtige bevægelser, da det ellers vil hoppe rundt (huden), eller man vil kunne se hvordan huden hænger. Jeg er sindssyg ulykkelig, og har virkelig brug for et godt råd til hvordan jeg kan overbevise lægerne om, at jeg har brug for en operation. Jeg vil gerne tabe mig 10 kg, og så prøve at se om det ikke kan lykkedes at få en operation så jeg kan leve et normalt liv. Problemet er, at jeg får ondt omkring hofter og under armene ( omkring brystet - det er her mest hud hænger), og at det virkelig er nedslående at have stikkende smerter i flere timer efter motion. Jeg har fået skannet brystet, og mit hjerte, og begge er uden tegn på overvægt. Dermed kan de ikke se hvorfor jeg har ondt. Jeg har gået til boksning i snart 2½ år, og har tidligere styketrænet, er 21 og 192 cm høj og kraftig af bygning. Jeg har derfor ikke nogen synderlig grund til at tabe mig sindsygt meget - jeg skal bare have en mere acceptabel BMI, da det er derfor jeg er blevet afvist (sammen med det var i deres øjne rent kosmetisk). Lægerne er dog meget snæversynede når det kommer til BMI, og derfor arbejder min muskelmasse imod mig - jeg har nemlig haft "nemt" ved at oparbejde en vis muskelmasse som følge af træningen. Jeg søger derfor lidt gode råd som jeg kan tage med mig til næste gang jeg forsøger at komme ind og blive opereret. Nogle gode sætninger som jeg kan fyre af når lægerne "spørger dumt ind" til hvorfor de dog i alverden skulle tage mig i betragtning, når nu min BMI er høj. På forhånd tak for hjælpen, og at du har gidet læse mit indlæg! /SH Jeg ønsker denne operation mere end noget andet - det vil gøre livet en del nemmere for mig. Jeg skal bare have hjælp til at overbevise lægerne om det!