HenrikD

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About HenrikD

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 08/30/1979

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Taastrup
 1. Vurdering af udgangspunkt

  Det var faktisk det arbejde som jeg håbede at kunne undgå 😳 Men, hvis der ikke er nogen vej udenom....
 2. Vurdering af udgangspunkt

  Jeg gør bare som jeg fik besked på angående roning, men jeg har aldrig haft problemer. Nu jeg tænker over det, er belastningen vel ret stor. Ikke så meget i form af vægten, men den bliver unægtelig gentaget et par gange. Selv for vedkommende 😄
 3. Vurdering af udgangspunkt

  Tre gange er en mulighed, men jeg er meget i tvivl angående squat og dødløft. Jeg har en smule skæv ryg, som har givet slidgigt i lænderyggen. Så jeg er meget usikker på lige de øvelser 😃
 4. Vurdering af udgangspunkt

  Det troede jeg at jeg havde formuleret, men du har helt ret. Det jeg søger er jeres ummidelbare vurdering af om den nævnte kostændring, i forhold til aktivitets niveauet er fornuftig. M
 5. Vurdering af udgangspunkt

  Det går nu fint med æblerne, også på træningsdagende. Det holder nok ikke i længden, efter reaktionen at dømme 😀 Mit program er som følger; 20 minutters roning på max modstand Bænkpres +\- 65kg Smal bænkpres +\- 25k Dips Butterfly maskine 60kg Forside af lår 60kg Bagside af lår 25kg Calfraise 30kg Biceps løse håndvægte 14kg Mave og rygbøjninger Alt i 3x8 Var det de savnede oplysninger?
 6. Vurdering af udgangspunkt

  Tak for svaret. Jeg tager det da det gør at jeg ikke går helt sukker amok. Dels skyldes det min egen fejl, jeg troede at indholdet af kulhydrater var enormt, men den anbefalede mængde giver kun 117kalorier. Så uvidenhed er vel svaret.
 7. Vurdering af udgangspunkt

  Efter jeg begyndte at læse igen er mit energiforbrug gået den gale vej. Jeg prøvede at udregne mit BMI, udfra højde og vægt endte jeg på 26,1, så det kunne være værre. Det er desværre bare ikke fordelt. Men, tilbage til spørgsmålet. Jeg har fjernet saftevand, hvidt brød, slik og kage fra kosten. Morgenmaden er havregryn og frokosten to æbler, aftensmaden prøver jeg at holde lidt igen med (max. 1 1/5 portion i stedet for to). Træning all-round styrke med 15 minutters roning to gange om ugen. Protein pulver efter træning, det giver ca. 50kalorier da jeg aldrig har brugt den anbefalede mængde, men noget mindre. Er det at skyde gråspurve med kanoner, eller skal jeg til at leve af græs?
 8. Kost

  Om mig; 186cm, 90Kg - Træner hele kroppen tre gange om ugen, ikke hård træning. Formålet med træningen, er primært en bedre form, jeg har ikke viljen til store muskler. Jeg spiser fast følgende; Ca. 150g havregryn med rosiner til morgenmad, supleret med en vitaminpille (Jeg er bloddoner, så skal jeg ikke bekymre mig, om at få nok jern) 4 skiver fuldkornsrugbrød til frokost, pålægget er forskelligt. Frugt, efter hvad der er til rådighed på min arbejdsplads. Aftensmaden er helt almindelig hverdagskost, dog med maget kød. Jeg prøver at variere mellem pasta, kartofler og ris. Da jeg har en stor svaghed for søde sager, bruger jeg en proteinshake som belønning, efter træning. Det afholder mig fra milkshakes Burde det ikke være meget end rigeligt protein m.v?
 9. Tips til forbedring

  Pokkers Jeg havde håbet, at kunne udsætte det lidt længere. De er da døden de maveøvelser. Men, jeg kan godt se at den undskyldning ikke holder.
 10. Tips til forbedring

  Da jeg inden for en overskuelig tid, skal lave en opfølgning på min træning med en instruktør, ville det være rart at vide hvad jeg selv kunne foreslå. Alder 30 Højde 186 Vægt 90Kg Jeg har trænet ca. et halvt år, og er generalt tilfreds med fremgangen, dog kunne det være rart med lidt variation og øvelser som kræver en smule teknik. Der skal tages hesyn til en degeneret diskus, skæv ryg (intet voldsomt, men stadig et problem), slidgigt i lænderyggen, samt hoften heller ikke ligger helt lige. Jeg træner tre gange om ugen, af ca. 1 times varighed. Målet er først og fremmest, at opnå en fornuftig styrke i hele kroppen. Følgende træner jeg hver gang, med forbehold naturligvis, på maskine, der er sansynligvis flere fejl i navnene. Opvarming 500 meter roning efterfulgt af 250 meter med fuld fart. Upper back 3x10 35Kg Vertical traction 3x10 55Kg Chest pres 3x10 55Kg "Almindelig ryg øvelse" 3x10 35/40Kg Biceps 3x10 25/30Kg Alt efter hvor mange kræfter jeg har tilbage. Triceps 3x10 20Kg Alt efter hvor mange kræfter jeg har tilbage. Rygøvelser på gulv, smidigheds øvelser, øvelser for muskler i hoften/nedre ryg på stativ. Efter behov; Squat 2x5 40Kg - Afløser benpressemaskine 2x10 100Kg, af hensyn til balance og teknik øvelse. Der mangler, som uden tvivl vil blive påpejet, maveøvelser, de kommer når "borgmestermaven" er væk. Jeg har ikke pt. mulighed for at træne mere end en time to gange om ugen, den tredje dag kan dog forlænges om nødvendigt. Jeg har overvejet, om en dedikeret skulderøvelse kunne være en fordel?
 11. Jeg lavede samme nummer for snart 20 år siden, for mit vedkommende betyder det, at mine knæ "syrer til" ved belastning, men ellers er det intet problem i hverdagen længere.
 12. Brede på nederste del af lårmuskulaturen

  Så fik jeg taget det billede, det kan være det bare er mig, som syntes det ser "tåbeligt" ud Men, dybere squat skulle ikke være noget problem, jeg fik løst problemet med knæet, ved at lave 10 uden vægt, 5 med 40Kg ialt og 5 med 50Kg ialt.
 13. Brede på nederste del af lårmuskulaturen

  Hmh..Så tror jeg bare at jeg lader det hvile :o)
 14. Brede på nederste del af lårmuskulaturen

  Min vægt er knap 90Kg, fedprocenten ved jeg ærlig talt ikke, men det meste fedt er centeret på overkroppen. Jeg tager et billede af området i aften, det kan værer, at jeg er for dårlig til at forklarer mig :o)
 15. Brede på nederste del af lårmuskulaturen

  Det var sandelig heller ikke med vilje...Jeg cyklede en hel del nogen år tilbage, så det må stamme derfra. De latinske navne, fandt jeg udfra et anatomisk billede, så om de er rigtige er jeg ikke kvalificeret til at svare på.