pip

Medlemmer
 • Content count

  89
 • Joined

 • Last visited

About pip

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/10/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  århus
 • Interesser
  TJEK: ANIMAL CRUELTY SLIDE- PÅ YOUTUBE!!!!!!! støt dyrene- WSPA. du kan vist godt undvære 100kr om måneden! det kan jeg! men det kan dyrene ikke!! hjælp dem! det er vores ansvar:)
  jeg træner: løb, styrke, ridning, yoga og cykel( hvis de ikke hele tiden blev stjålet!!!) også alt det løse;D
  jeg skal/ er ved at blive udd: fitness instruktør, fysiurgisk massør, heste massør og beslagsmed. (inden for 4-5år)
  ja ellers ikke det store;D

Previous Fields

 • Træningsformål:
  styrke, sixpack og et kondital over de 57 hehe der skal vist noget til før jeg kommer der op;D og naturligvis vægttab;D
 1. hun sir bare at jeg jo er sund og rask og at det ikke er noget galt med mig..... så tænkte om der evt. er andre der har lidt a det samme og som har en seriøs læge....
 2. hey nu er det her ved at drive mig til vandvid!! så hvem er bedre at spørge end jer??;D lige på og hårdt: for et par år siden blev jeg påkørt på cykel, og efter det kom det.... jeg får smerter undt omkring i min krop og det gør satme ondt!!! de er der ikke hele tiden, men kommer i tide og utide... nogle gange gør det så ondt at jeg holder vejrt et kort stykke tid! og smerten vandre.... den kan side i min tå, næste dag mit øre, så mit bryst osv. første gang jeg mærkede noget sært hvar da jeg kørte hjem fra skole (efter ulykken) jeg cykler i mine egne tanker og mærker da en hånd på min ryg.. og tænker at det nok er en ven der køre ved siden a mig så jeg kigger op for at sige hej.. men der er ikke nogen!!! det har jeg oplevet to gange!! det er som om at min hjerne og mine nerver opfatter noget der slet ikke sker...?? hva fanden er der galt!! og efter det kom smerterne... de varre i kort tid nok ca 1 min... det er oftest ikke en konstant smerte, men først meget kraftig også ikke så kraftig osv. kan der være nogle nerver der er blevet klæmt eller??? hjælp! det er sgu svært at forklare men håber at i fatter bare lidt a hvad jeg har skrevet.... mvh
 3. Resultater efter første måned

  jo på sin vis..... det handler om sener, knogler og muskler. det der sker når vi træner er at musklerne går i "stykker" for der efter at bygge sig op stærkere, men det er ikke kun musklerne der gør det, sener og knoglerne gør det faktisk også det tager bare over dobbelt så lang tid! det er der bare mange der glæmmer så senerne er slet ikke lige så særke som musklerne dvs. en kraftigt forhøjet risiko for skader:( hvis du gerne vil v mere så skriv håber at kunne hjælpe ellers kan de andre jo nok;D
 4. Resultater efter første måned

  heyyy;D jeg er meget enig med de andre om at der er sket (talmessigt) meget med din krop på en måned! men du skal huske det mest vigtige og det er din grund form! som der desvære er utroligt mange der glæmmer i de værse centre!! det tager ½-1 år at få en god grundform som du virkelig kan bygge på! det er ikke en måned også kan man gå fra 50-100kg i bænk press det tager lang tid hvis du vil ha en krop du kan bruge funktionelt til den dag du ligger i en kiste! husk det pøj pøj med det:D (bænk press tallene er bare for at gøre min pointe klar)
 5. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  jeg gider ikke kæmpe med noget jeg ikke kan opnå! og tror ikke at du forstår hvad jeg mener.
 6. Gymnastik i Århus - hold/hal?

  øh i DGI huset hvor jeg spiller badminton, ser jeg tit nogle folk der hopper rundt oppe i springsalen.. du kan jo prøve
 7. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  vi ser jo alle forskelligt på træning tror jeg, men hvis jeg ikk træner så meget som jeg gør blir jeg seriøst skør...... men tro mig jeg forstå heller ikk hvordan jeg kan bi beholde mine fedt depoter for jeg spiser sund mad og drikker aldrig sodavand osv. self er der en slik dag engang imellem men ski ikk nok til at det kan gøre noget slemt ved min krop.... tror at jeg har kamel gener hehe;D
 8. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  hey hippo:) jep det gør jeg! men er dog blevet nødt til at holde en lille pause fra styrke træningen da jeg altid har haft ondt i lænden, og nogle gange flipper den ud også stopper jeg med at styrketræne i et par uger for at gi den en lille pause, men går igang igen stille og roligt næste uge:) jamen jeg har altid elsket at være fysisk aktiv, og vil gerne til militæret og være ambulance reder, og det kræver en god fysik:) og jeg har aldrig været skide god i skolen(hvilket du nok kan se, staver som en hest), også for at have noget som jeg er god til træner jeg..... det kan da godt være at du vil mene at jeg har et forskruet forhold til træning men, for mig er det normalt og godt, glæmmer problemer når jeg træner....... og jeg har da en krop der næsten ikk kan køres trat til min pt's store fustration hehehe;D og det er det jeg gerne vil opnå, men bliver nok aldrig tilfreds....... men jeg prøver da
 9. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  det er da meget 69kg fordelt ud på 174cm! jamen det handler ikke om retningslinger, det handler om hvad jeg ser! det er sgu da fustrerende at jeg har støre lår end mange alm. fyre som ikke træner det helt store! og det er da pænere når at man kan se musklerne, så kan man også se at jeg har brugt alle de timer på den satans krop. NEJ jeg mener IKKE at afpillede mænd er folt! hvis man er en vel trænet fyr på 100kg og med lidt fedt på maven så kan det ikke blive bedre, men jeg elsker muskler så jo jeg vil da klart foretrække at der er en sixpack under et lille lag hygge fedt. det handler jo om smag. nogle fyre vil "ha" en pige der er tynd andre tyk og andre trænede osv. alle vil jo "ha" noget forskelligt. og tror nu at de fleste hellere vil tage den slanke pige i baren på 55kg med hjem end hende på 85kg...... hvis valget står der... men det er i psygen problemet ligger! hvis du er blevet kritiseret hele livet pga. din krop tror jeg der går lang tid før du nogen sinde blir tilfreds! og tror at der er mange andre end mig der har det sån!
 10. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  ja klart jeg vil tro at jeg vil se flottere ud! mine muskel "striber" som jeg kalder dem, vil kunne komme frem og jeg vil være mere markeret, og mine riben ville kunne ses mere tydeligt osv. og det er lige så meget tanken om at når tøjet blir smidt er der et folt syn, for jeg kan da sagtens se flot ud med tøj på og kunne li hvad jeg ser i spejlet, men når tøjet ikke er på hader jeg næsten hvad jeg ser, hvergang jeg står ved spejlet spænder jeg op så jeg får noget der bare ligner det jeg gerne vil ha. så lige meget om jeg har vægt el ej vil jeg tabe de kilo. og 69 klio er fanme mange...... btw jeg spiser også men, det står på fugt der er ikk så meget fedt i, og aftens maden er ofte tvunget da jeg jo bor hjemme. og jeg har skader og det har ikk noget med maden at gøre.
 11. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  vægten betyder da meget for mig som pige!! jeg er trænet og har brede skuldre, og min vægt er FUCKING 69KG!!!!!:( jeg hader det!! jeg vil ha en vægt på 65-60kg hvilket jeg nok aldrig opnår, men jeg er blevet total febrilsk efter at tabe de kilo! jeg motionere næsten 24/7 og er begyndt at spise så lidt som jeg kan for a tabe de kilo. og tror meget at det blir drevet af jegten på den perfekte krop (for de fleste kvinder) alle vil jo gerne være den som fyrene(el lebberne) vænder sig om efter når man går igennem byen, og det at kunne sige hey jeg har tabt bla bla kilo til vennerne. og måske lidt de slim model piger, dem vil man jo også gerne ligne lidt. så fyre tror bare at i må finde jer i det med vægt snakken.
 12. Se hvad jeg har spist idag!..

  fy for sa... hvordan f kan du indtage det? men tror ikk at det er på den måde du skal fodre din krop.... hvilket du jo oss selv sir... og ja men det er ski aldeles ikk godt! og med den vægt må man jo kunne tælle alle dine ribben, du skal spise meget men, a god mad! ikk fastfood!
 13. Tabe Fedt på maven

  heysa hvis jeg kender alle de andre MOL'ere ret vil vi/de gerne have meget mere at vide om dig!:) højde, vægt, hvor tit du motionere osv. så kan vi hjælpe dig:)
 14. Lejen af badmintonbaner

  hey prøv DGI huset, hvis man kan i århus kan man vel også i kbh...... jeg ved også at der er... hvad hedder det... farum stadion måske... men der er jeg rimelig sikker på at der er badmintonbaner:) heh meget udførligt beskrevet af mig hva;)