Rama

Medlemmer
 • Content count

  447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Rama

 1. Tour de France 2013

  Haha, Froome pumper lige 6,5 w/kg op ad sidste stigning. Tredje hurtigste nogensinde. Og han kørte i modvind. Selv Armstrong i de glade dage havde været bekymret. Det er jo latterligt.
 2. Tour de France 2013

  Tosatto er med i stedet for Mørkøv og det er selvfølgelig rutinen, der har spillet ind i det valg, men Tosatto er stadig en god rytter. Paulinho er med i stedet for Nicki Sørensen. Rygterne går på at der under touren formentlig kommer mere frem om Michael Rasmussens påstand om Nicki og doping under OL 2004.
 3. Tour de France 2013

  Chris er vraget til fordel for Jesus Hernandez. Majka kørte Giroen i år og vueltaen sidste år. Tre i træk er for meget.
 4. Tour de France 2012

  Det er timingen, der er elendig.
 5. Tour de France 2012

  Jeg er enig i at cykelsporten er blevet langt mere ren efter bio passport blev indført i 2008, men det irriterer mig, og jeg kan ikke se hvordan man kan komme rigtigt videre før holdene stopper med ansætte folk som Vino og Ekimov som ledende sportsdirektører, og ledende UCI folk forsvinder. Det er frustrerende at se Orica afskedige White for derefter se to østeuropæiske hold ansætte to eksryttere, der er kraftigt involveret i USADA sagen, i ledende stillinger.
 6. Atletik

  http://www.youtube.com/playlist?list=PLCF59BF214212813C&feature=plcp Han løber pænt hurtigt.
 7. Ny racercykel til omkring 5500?

  Trek 1.2 eller 1.5 anbefales ofte som fine begynder racere.
 8. 6x50m med 3 min pause er vel speed training, mens trådstarter spørger efter udholdenhedstræning? Jeg ville sætte distancen op til 200m. 30-20-10 princippet kunne også benyttes.
 9. Got legs?

  De blev begge slået af Christopher Juul Jensen
 10. Got legs?

  Ivan Il Terribile!
 11. Fodbold EM 2012 - Lodtrækning

  Lad os se, der er lang tid til sommer. Holland har på papiret et frygtindgydende angreb, men hvordan er Van Persies fysiske tilstand efter en lang, hård sæson med Arsenal, hvor han nærmest tvinges til at spille hver kamp, da de er afhængige af ham. Han er jo kendt for ofte at være skadet ligesom Robben, der nærmest ikke er kommet igang i Bayern endnu i år. Defensivt er Holland desuden blevet svagere end de var under VM. Portugal har Danmark haft fint styr på de seneste indbyrdes kampe og jeg mener denne kamp må vurderes som værende 50/50. De 4 seneste opgør i hhv. VM og EM kvalifikationen er endt med 2 DK sejre, 1 uafgjort og ét nederlag. Tyskland har muligvis det mest spændende mandskab i verden pt. De er store favoritter til at vinde puljen, men har de allerede 6 point efter de to første kampe, vil uafgjort formentlig være rigeligt for tyskerne, hvorfor DK kan være heldige at møde et reservespækket tysk mandskab.
 12. Fodbold EM 2012 - Lodtrækning

  Tæt på. Gruppe C ved EM 1996 bestod af: Tyskland: 2 Rusland: 3 Italien: 7 Tjekkiet: 10
 13. 5 cm over dit indlæg: NB Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn. Mit råd vil være at droppe proteinpulveret og istedet indtage en dextrose/EAA blanding post workout. Vil du have større mus bør du fjerne løbehjulet fra deres bur og give dem adgang til foder 24/7.
 14. Lavt i forhold til hvem? Til sammenligning yder de bedste klaterere, Contador, Evans, Schlecks osv, tæt på 6 w/kg på de afsluttende bjerge under en tour etape.
 15. Tour de France 2011

  Du træder jo ikke flere watt fordi cyklen er specialkonstrueret. En specialkonstrueret cykel er jo bare lettere, består af andre dele og giver måske mulighed for at sidde på en måde der mindsker vindmodstanden. Ens watt bør ikke ændres. Tillykke til Cadel Evans. Super enkeltstart og jeg synes han har været en hel fortjent vinder. Jeg har meget svært ved at se hvornår A Schleck skal vinde touren når han ikke kunne i år.
 16. Tour de France 2011

  Jeg har svært ved at se hvordan timerekorden kan sammenlignes med slutstigningerne i Tour de France. Ved alle de forsøg du lister har special cykler været konstrueret til formålet og position på cyklen spiller en stor stor rolle. Desuden har jeg svært ved tro på at Rominger har ydet 7.4 w/kg i en time. Den med rødeblodlegemer er en udtalelse fra Bengt Saltin, jeg har læst en gang. Kan du ikke godt selv se at der er noget galt :)? Resultaterne kan være rigtige men er det over slutstigninger eller alle stigninger? Er der stigninger de i 1992 har kørt meget langsomt over? Jeg ved at Indurain, alt efter vindforhold ydede 5.6 w/kg-6.4w/kg på Alpe d´huez i 1991 og eftersom han vandt med større tidsmargin til Bugno og Chiapucci i 1992 har jeg svært ved at tro han var dårligere. Jeg tror ikke vi får overbevist hinanden så lad os blot nyde et forhåbentlig godt cykelløb senere i dag.
 17. Tour de France 2011

  Det er jo svært at vide når du ikke linker til hvor du har det fra. Kom med et link. Desuden er der mange forskellige holdninger. Lige fra 6.4 til 6.0. Jeg forholder mig blot til at tallene de professionelle yder er faldet markant. At hæmatokritværdien øges med 50 % gør ikke at man har 50 % mere ilt i blodet. Ved bloddoping og indtagelse af EPO kan hæmoglobinmængden øges så man har 10-15 % mere ilt i blodet og dermed kan præstere 10-15 % bedre. Tallet er muligvis lavere ved eliteudøvere. Tal der passer meget godt med at niveauet er faldet 10% Hvor har du tallene fra? Udover Indurain? Er du klar over hvor meget cyklerne har ændret sig siden 70´erne og 80´erne? At Indurain kunne yde 6.3 i en time mens de bedste nu kun yder 5.7 i 40 min. understøtter jo blot hvad jeg siger. At Indurain lå på 5 w/kg i 1991 og 1992... Come on :/
 18. Tour de France 2011

  De bedste præsterer jo også "blot" 5.7-5.8 w/kg i denne og sidste års tour. Ruten og vejret har selvfølgelig betydning, men nu har toprytterne to år i træk ikke været i stand til at producere høje w/kg tal på et eneste bjerg. Der kan selvfølgelig have været medvind op ad bjergene 15 år i træk. Fakta er at efter det biologiske pas blev indført i 2008 er ydeevnen hos toprytterne faldet betragteligt.
 19. Tour de France 2011

  Jeg skriver ikke cykelsporten er dopingfri, men dagene hvor størstedelen var dopet er forbi. Aldo Sassi, Evans´ og Bassos tidligere træner, påstod for nogle år siden at alt over 6.2 w/kg var tegn på doping. At de ikke engang er tæt på det tal indikerer for mig, at de er rene. At påstå en nedgang på 10% ikke er væsentlig er lidt svært at tage seriøst : /. Derudover skal du tage i betragtning, at man må gå ud fra at udstyret, træningen og kosten bør være forbedret gennem de sidste 10-20 år.
 20. Tour de France 2011

  Enig, men jeg mener stadig det er mangel på indsigt at påstå størstedelen er dopet.
 21. Tour de France 2011

  Baseret på hvad? Jeg kan fortælle dig at toprytterne i år har været i stand til at yde 5.7-5.8 w/kg på de afsluttende stigninger. I de glade 90´ere og Armstrong dagene ydede toprytterne jævnligt 6.4 w/kg på de afsluttende stigninger. Selvfølgelig er der stadig ryttere der indtager forbudte stoffer, men størstedelen? No way. Jeg er desuden overbevist om at de dopingstoffer der indtages nu blot er for at tabe et par kg eller for at overkomme skader. EPO, bloddoping og andre medikamenter, der øger præstationsevnen betragteligt er historie. Og hvis nogle skulle indtage dem i løbet af et løb som touren bliver de fanget. Læs evt: http://www.sportsscientists.com/
 22. Got legs?

  Yikes, har du set nedkørslen giro rytterne kommer ud for på 14. etape?
 23. Den store kampsportstråd

  Det var generelt nogle rigtig fede kampe hele aftenen. Med undtagelse af the main event
 24. Den store kampsportstråd

  Lækkert med et dansk MMA forum, har lige oprettet mig som bruger :). Selvom det desværre ser ud til at der ikke er så mange aktive endnu :)