the-box

Medlemmer
 • Content count

  232
 • Joined

 • Last visited

About the-box

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/29/1987

Contact Methods

 1. Crossfit pullups

  Når de laver pullups i crossfit svinger de sig nærmest op, hvilket jeg først anså som snyd, men kan se de træner bevidst hen imod det. Jeg vil derfor meget gerne vide hvad fordelene er rent træningsmæssig ved Crossfit pullups? Det er logisk man på den måde kan lave mange flere, men alm. pullups er vel bedre træning?
 2. Hvilke forms begreber findes der?

  Jeg søger en slags begrebs afklaring over de ”former” der findes: Styrke: Man kan løfte tunge ting Uholdenhed: Man kan fx løbe langt Eksplosiv: Man kan løfte ting hurtig Smidighed: Man kan komme langt ud i yder stillinger Hurtighed: Man kan fx løbe en 100 m hurtigt Er I enige i overstående, og bruger man normalt andre ord om det? Udholdenhed kan fx være at løbe langt, men heddet der også det hvis man fx kan lave 30 pullups, for så er man vel også en god udholdenhed i den øvelse? Hvis man fx laver et klassisk crossfit WOD, som fx kunne bestå af 4 runger 400 m løb og 15 reps overhead squat med 40 kg, er det så også udholdenhed man træner, eller hvad kalder man det? Hvis man laver fx core stabilitet, eller andet stabilitet træning, hvad vil I så kalde det? Hvilke andre ”former” findes der som jeg ikke har nævnt her?
 3. Dørribbe - erfarigner - gode råd!

  Den bedste jeg har fundet er denne http://pullupbar.com/
 4. Kettlebell træning i Århus?

  Findes der nogen steder, hvor der trænes med kettlebells i Århus?
 5. Hardcore i Århus?

  Filosofien bag HardCore Tænkte nok det ikke var muligt i Århus, men håbede på nogen tilbød noget i samme stil
 6. Hardcore i Århus?

  Jeg kan utrolig godt lide træningskonceptet hardcore. Findes der noget i stil med det i Århus?
 7. Køb af kettlebells

  Jeg vil meget gerne have købt et par kvalitets kettlebells, men har forgæves skrevet til kettlebells.dk flere gange, så findes der andre forhandler? Eller hvorfor svare kettlebells.dk ikke på deres mails?
 8. Hvilke vare bør købes økologisk?

  Er der godt nok videnskab bag at det er sundest at købe ALLE dagligvare økologiske?
 9. Hvis der kun tænkes på sundhed, og ikke miljøet hvilke produkter vil man sundhedsmæssig have fordel af at købe økologisk? Mælk, æg, frugt eller hvilke produkter?
 10. Jumping pistols

  Haha sikkert god ufordring, men tror virkelig det er svært at træne sig op til, men intet er umuligt :)
 11. Jumping pistols

  Det er helt i kælderen, dog er er det ben jeg har i luften ikke vandret i starten af øvelsen, og i slutningen er det måske lidt mindre vandret end på billedet her. Mine arme bevæger jeg lidt rundt for at beholde balancen, når jeg nogen gange er ved at mindste balancen hobber jeg lidt rundt for ikke at falde. Maxpower, dvs. du anbefaler jeg kører egentlig jumping pistoles, og ved siden af træner pistoles med vægt? Jeg ved bare ikke om jeg måske burde gøre noget ved balancen? Er specielt galt når jeg lander efter en jumping pistol
 12. Jumping pistols

  Kan lave ca. 20-30 pistols på hvert ben uden vægt, kan dog til tider miste balancen. Jeg er først lige begyndt at træne pistols med vægt, så har svært ved at smide nogle tal på her. Jeg har øvet mig lidt på at hoppe, men kommer ikke ret højt op, og når jeg lander igen mindste jeg utrolig nemt balancen. Et højt hob betyder vel man skal være eksplosiv, så umildbart ville jeg tror det ville være en fordel at træne tungt, når jeg gerne vil hoppe højt?
 13. Jumping pistols

  Jeg har et mål om jeg gerne vil kunne lave Jumping pistols, men hvordan bør min træning se ud? Skal jeg simpelthen bare øve mig på Jumping pistols, eller vil det være en fordel at få en hvis råstyrke i pistols først med tunge løft?
 14. Rug Fras og Havre Fras

  Hvad med de forskellige morgenmads produkter fra http://www.nestle.dk/neobuilder.2005101910...1558932787.html eller fra kelloggs?
 15. Rug Fras og Havre Fras

  Hvad med sådan noget som http://www.crusli.dk/ der må siges at smage godt, men kan man sige det er sundt?