Sivasli_

Medlemmer
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 1. Reperation af løbebånd

  Hej alle, jeg prøver at skrive herinde i håb om at nogen kan hjælpe. Jeg har et Kilberry løbebånd og har haft det i nogle år. Forleden aften kan jeg simpelthen ikke tænde for det. Når jeg bruger tænd/sluk switchen, siger den blot en klikkende lyd, ved sluk. Ved tænd sker der bare intet. Hvad kan være galt? Er dte mon selve monitoren der skal udskiftes eller er det mon motoren der færdig? gode råd?
 2. Vægttab - Løbetræning

  Super.. Tak for tippet.. Det vil jeg forsøge mig med i en periode :-)
 3. Vægttab - Løbetræning

  Ok.. Basalstofskifte 1920 kcal & Total energiomsætning siger 2783 kcal. Hvis jeg indtager 1000 kcal pr. dag, så burde jeg vel også tabe mig?? Eller skal jeg længere op i kcal for at optimere/effektivisere min forbrænding?
 4. Vægttab - Løbetræning

  Hey, Hvad er ligevægtsindtag? Jeg er 172 cm høj, 81 kg.
 5. Vægttab - Løbetræning

  Tak for svar.. Slut december er ca 25 dec for mig sorry jeg ikke er helt klar i spyttet :-) men sjovt nok har jeg taget et lille kg på siden da med det jeg spiser.. Fatter det simpelthen ikke
 6. Blandet trænings udstyr sælges

  HVad skal du ha for din fedt procent måler?
 7. Hej, Sælger mit Vivofit ur, som jeg absolut ikke får brugt ret meget, hvorfor jeg synes det skal videre. Pris 350 kr. - er købt i september 2014. Har både 2 stk. sorte rem til den. Med kvittering fra Elgiganten.
 8. Vægttab - Løbetræning

  Hej igen, Nu har jeg siden slut december forsøgt min egen "kur", hvor jeg dyrker løbetræning hver 2. dag - 5 km eller 7,5 km i intervaller.. hhv. 28 min og 42 min for distancerne. Jeg holder mig til følgende måltider, som jeg vejer hver gang. Morgenmad: Cheasy Skyr, 200 gr + 50 gr. Belsøe's Müsli Mellemmåltid: Rågi knækbræd med kyllinge pålæg, ca 20 gr. eller 1 skive ost af 20 gr. Frokost: 150 gr. kyllingfillet, med cherrytomater Mellemmåltid: Rågi knækbræd med kyllinge pålæg, ca 20 gr. eller 1 skive ost af 20 gr. Aftensmad: 200 gr. kyllingfillet eller kød med meget lidt salat.(er ikke fan af salat) Jeg ville skyde på at jeg ligger på max 1400 kcal i løbet af dagen, hvis jeg overhovedet er i nærheden af dette. Jeg får drukket 4-5 kopper sort kaffe i løbet af dagens på mit kontorjob. En enkel dåse light/zero sodavand får jeg også drukket. Ca 1-2 liter vand også Hvad gør jeg forkert?? Min vægt står fuldstændig stille for tiden, hvilket burde være umuligt, med mit kalorieindtag.!!
 9. Hej alle, Jeg er så heldig at have mulighed for at træne i hjemmet og har følgende udstyr til rådighed. - Løbebånd - Situp Bench - 6 kg kettlebell + 12 kg kettlebell Jeg vil gerne med tinde have en flad mave, og gerne markere mavemusklerne en smule. Jeg er ikke den store træningsfreak og ønsker ikke at være pumpet, hverken bryst eller arme. (Det kan være jeg kommer dertil på et tidspunkt) Når jeg nu træner der hjemme kan jeg enten søge på youtube omkring diverse øvelser eller spørge til råds her. Jeg har aldrig været interesseret i træning udover mine løb og derfor er jeg helt blank mht. øvelser, antal gange osv. Det skal siges at jeg altid starter med opvarmningsløb efterfulgt af 5 km løb, inden jeg hopper videre til øvelserne mht. maven Hvilke øvelser skal jeg lave med kettlebells eller sit up bench? Ser frem til at høre fra jer :-)
 10. Lav kcal indtag

  Hej alle, Jeg er i gang med at prøve diverse ting af ifm. at holde mit kcal indtag relativ lavt nede. Jeg vil i en periode gerne holde mig på kcal indtag på 1000-1200 for at skabe underskud og dermed tabe mig. Ved godt det måske ikke er det sundeste, men nu giver jeg det en chance, da jeg gerne vil af med små 10 kg Jeg har forsøgt mig med Nupo barrer og diverse choko barrer da det er nemt at tælle kcal. Nu er jeg ovre på Kohbergs Proteinboller med 1 stk pålæg, som typisk indeholde 156 kcal + pålæg.. MEN, hvor godt er det at spise disse proteinboller? Kan det være med at min vægt ryger nedaf? Tak for hjælpen
 11. Vivofit ur

  Hej alle, Jeg har fået anskaffet mig sådan et fint ur og håber virkerlig at kunne bruge det i løbet af dagen, for at holde øje med ens bevægelse og specielt når man er ude og spille bold osv. Jeg har forsøgt at nulstille enheden som går fint, men på skærmen under kalorier står der fx 9xx allerede kl. 10 på dagen, uden at jeg har dyrket motion. Kan man ikke sætte den til kun at tælle de kalorier man forbrænder ved gang, løb & boldspil i mit tilfælde? Lige meget hvor meget jeg har forsøgt at nulstille enheden, så står de 9xx kcal der stadig Håber på hjælp :-)
 12. Kettlebells sælges

  pris for 12 kg kettlebell?
 13. Hvad skal du have for en 12 kg kettlebell?
 14. Vægttab - Løbetræning

 15. Vægttab - Løbetræning

  Jamen jeg kan sagtens finde på at spise nogle 2 stk. nupo-barer indtil aftensmad.. Aftensmaden er så lidt forskellig, men primært kød, kylling, salat osv.