Sivasli_

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sivasli_

  1. Hej alle,

    jeg prøver at skrive herinde i håb om at nogen kan hjælpe.

    Jeg har et Kilberry løbebånd og har haft det i nogle år. Forleden aften kan jeg simpelthen ikke tænde for det. Når jeg bruger tænd/sluk switchen, siger den blot en klikkende lyd, ved sluk. Ved tænd sker der bare intet.

    Hvad kan være galt? Er dte mon selve monitoren der skal udskiftes eller er det mon motoren der færdig?

    gode råd?

  2. På 12. januar 2016 at 08:10 , venaN skrev:

    Du skal nok tabe dig, hvis du spiser 1000 kcal. Men i forhold til muskelmasse og generel sundhed, vil jeg anbefale ikke at gå over 1000 kcal under det ligevægtsindtag. Prøv at sigte efter 1500-1700 kcal set over 24 timer. Dyrk moderat motion i den mængde du kan overskue og kan motivere dig selv til. Gør dette i en måneds tid, hvor du laver ugentlige vejninger (ikke dag til dag) på samme tidspunkt af døgnet. Tag også nogle cm mål omkring mave og lår. Lav status over dine ugentlige mål og vejninger efter en måned.

    Super.. Tak for tippet..

     

    Det vil jeg forsøge mig med i en periode :-)

  3. På 8. januar 2016 at 15:14 , venaN skrev:

     

    Bekymre dig for meget, vil jeg tro. Slut december er ca. 8 dage siden.

    Først og fremmest, hvad vejer du, og hvor høj er du? Hvad er dit ligevægtsindtag?

    Giv den lige 14 dage mere, inden du går i panik.

    Hey,

     

    Hvad er ligevægtsindtag?

     

    Jeg er 172 cm høj, 81 kg.

  4. Hej igen,

     

    Nu har jeg siden slut december forsøgt min egen "kur", hvor jeg dyrker løbetræning hver 2. dag - 5 km eller 7,5 km i intervaller.. hhv. 28 min og 42 min for distancerne.

    Jeg holder mig til følgende måltider, som jeg vejer hver gang.

    Morgenmad:

    Cheasy Skyr, 200 gr + 50 gr. Belsøe's Müsli

    Mellemmåltid:

    Rågi knækbræd med kyllinge pålæg, ca 20 gr. eller 1 skive ost af 20 gr.

    Frokost:

    150 gr. kyllingfillet, med cherrytomater

    Mellemmåltid:

    Rågi knækbræd med kyllinge pålæg, ca 20 gr. eller 1 skive ost af 20 gr.

    Aftensmad:

    200 gr. kyllingfillet eller kød med meget lidt salat.(er ikke fan af salat)

    Jeg ville skyde på at jeg ligger på max 1400 kcal i løbet af dagen, hvis jeg overhovedet er i nærheden af dette.

    Jeg får drukket 4-5 kopper sort kaffe i løbet af dagens på mit kontorjob. En enkel dåse light/zero sodavand får jeg også drukket. Ca 1-2 liter vand også

     

    Hvad gør jeg forkert??

     

    Min vægt står fuldstændig stille for tiden, hvilket burde være umuligt, med mit kalorieindtag.!!

  5. Hej alle,

    Jeg er så heldig at have mulighed for at træne i hjemmet og har følgende udstyr til rådighed.

    - Løbebånd

    - Situp Bench

    - 6 kg kettlebell + 12 kg kettlebell

    Jeg vil gerne med tinde have en flad mave, og gerne markere mavemusklerne en smule. Jeg er ikke den store træningsfreak og ønsker ikke at være pumpet, hverken bryst eller arme. (Det kan være jeg kommer dertil på et tidspunkt)

    Når jeg nu træner der hjemme kan jeg enten søge på youtube omkring diverse øvelser eller spørge til råds her.

    Jeg har aldrig været interesseret i træning udover mine løb og derfor er jeg helt blank mht. øvelser, antal gange osv.

    Det skal siges at jeg altid starter med opvarmningsløb efterfulgt af 5 km løb, inden jeg hopper videre til øvelserne mht. maven

    Hvilke øvelser skal jeg lave med kettlebells eller sit up bench?

    Ser frem til at høre fra jer :-)

  6. Hej alle,

    Jeg er i gang med at prøve diverse ting af ifm. at holde mit kcal indtag relativ lavt nede.

    Jeg vil i en periode gerne holde mig på kcal indtag på 1000-1200 for at skabe underskud og dermed tabe mig. Ved godt det måske ikke er det sundeste, men nu giver jeg det en chance, da jeg gerne vil af med små 10 kg

    Jeg har forsøgt mig med Nupo barrer og diverse choko barrer da det er nemt at tælle kcal.

    Nu er jeg ovre på Kohbergs Proteinboller med 1 stk pålæg, som typisk indeholde 156 kcal + pålæg.. MEN, hvor godt er det at spise disse proteinboller? Kan det være med at min vægt ryger nedaf?

    Tak for hjælpen

  7. Hej alle,

    Jeg har fået anskaffet mig sådan et fint ur og håber virkerlig at kunne bruge det i løbet af dagen, for at holde øje med ens bevægelse og specielt når man er ude og spille bold osv.

    Jeg har forsøgt at nulstille enheden som går fint, men på skærmen under kalorier står der fx 9xx allerede kl. 10 på dagen, uden at jeg har dyrket motion.

    Kan man ikke sætte den til kun at tælle de kalorier man forbrænder ved gang, løb & boldspil i mit tilfælde? Lige meget hvor meget jeg har forsøgt at nulstille enheden, så står de 9xx kcal der stadig

    Håber på hjælp :-)

  8. Måske fordi du spiser så lidt, at kroppen holder stædigt fast...? Eller også overvurderer du dit kalorieindtag ;) det gør mange nemlig. Tæller du kalorier? Prøv at veje al din mad (og jeg mener ALT), og hold justits med det på feks madital. Det hjælper mig, og jeg har tabt mig stille og roligt løbende hele tiden..

    Jamen er tanken ikke at man skal indtage færre kcal end man forbrænder for at kunne tabe sig?

  9. Hej alle,

    Jeg har i den sidste måned knoklet for at komme af med lidt vægt.. Mangler små 4 kg hvorefter jeg føler jeg er i mål.

    Jeg synes dog ikke at det gået særlig hurtigt selvom jeg løber 4 gange om ugen mellem 5-10 km pr gang.

    Mit kcal indtag er heller ikke over 1000 kcal pr. dag, hvorfor jeg ikke kan forstå vægten er stabil og ikke nedadgående.

    Hvad mon jeg gør forkert?

    På forhånd tak

  10. Hej alle,

    Jeg har for nylig fået købt mig et løbebånd til mit hjem og får det brugt godt og grundigt.. Men jeg er tvivl om hvor meget det egentlig bruger i strøm..

    Mener det er en 2hk motor der ligger i den.. Hvad bruger sådan en fætter i ca tal? Det er af mærket Kilberry..

    Takker på forhånd

  11. Hej Alle,

    Jeg er i april 2013 begyndt med at løbe og løber i dag ca 4-5 gange om ugen 5 km pr gang.

    Mit vægttab er gået i stå og faktisk begyndt at gå op af igen, selvom jeg passer meget på hvad angår måltid og holder mine løbeture. Jeg har fået en forbedret tid og af og til tager jeg også en løbetur på ca 8-10 km, dog ikke så tit.

    Fra april til slut juni tabte jeg mig fra 81,5 til 73 kg, men efter en pause/ferie på små 5 uger kan jeg se at jeg har taget lidt vægt på og kan ikke rigtig komme af med dette.

    Jeg holder øje med hvor mange kalorier jeg indtager, og spiser fx en nupo bar til frokost og intet andet.

    Skal jeg gøre noget anderledes ved mit løb for at øge mit vægttab? Er det fordi min krop nu har vænnet sig til de 5km og ikke bliver stresset overhovedet?

    Ser frem til at høre fra jer

    takker på forhånd

  12. Hej Alle,

    Jeg er for ca 1½ måned siden begyndt med at løbe ca 3-4 gange om ugen. Lagde ud med 4 km pr dag og lige pt. svinger jeg omkring 5-7,5 km pr gang.

    Typisk med en hastighed på 9-10km/t

    Jeg har nu tabt mig ca 6 kg og vil gerne af med fedt rundt omkring maven, så maven bliver mindre. Jeg er ikke til meget træning forstået på den måde at jeg ikke er interesseret i en sindsyg krop eller noget.. vil blot af med maven..

    Hvordan klarer jeg dette ved siden af mit løb?

    Takker

  13. Hej

    2,5 kg på en måned er da udemærket, hvis du er interesseret i et varigt vægttab. Hvis det du skriver virkelig er det eneste du spiser burde du ikke have problemer med vægten.

    Hvad drikker du i løbet af en dag?

    Grundreglen ved et vægttab, er at man forbrænder flere kcal end man indtager, så vil du alt andet lige tabe dig. En anden grundregel, er at du ikke bestemmer hvor du taber dig, hvis du er heldig er maven det første der ryger, eller som mig noget af det sidste.

    For at tabe dig, skal du have sat dit stofskifte i vejret, og det gøre ikke ved at lade være med at spise, tværtimod. Spis 3 (mindre) hovedmåltider, og 2-3 mellemmåltider. Du skal altså spise:

    Morgenmad

    mellemmåltid

    frokost

    mellemmåltid

    aftensmad

    evt mellemmåltid

    Jeg er en smule større end dig (187,105), og jeg spiser 2 skiver rugbrød med pålæg om morgnen, div. frugt i løbet af formiddagen, 2 skiver rugbrød med pålæg til frokost, frugt i løbet af eftermiddagen, aftensmad, frugt igen.

    At din bror har smidt 18 kg på 2,5 måned siger ikke så meget. Hvad var hans udgangspunkt, hvor meget motion dyrker han osv.

    Det at dyrke motion hjælper dig i dit vægttab, men hvis det er det eneste du har lavet om, tager det meget lang tid at tabe sig. 400 kcal svarer til ca. 60 gram fedt, hvis det var det eneste der blev forbrændt. Så med den træning du præsterer skal du ikke regne med at tabe mere end 180 gram fedt om ugen ad den vej.

    Skriv alt hvad du spiser og drikker ned hver dag i en uge, og lad være med at snyde, for du snyder kun dig selv. Jeg er sikker på du spiser mere end du skriver du gør (for det kan man ikke leve af).

    Godt vægttab

    Kofod

    Drikker ikke ret meget desværre.. max 1 liter vand om dagen. ½ liter til frokost og lidt til aftensmaden.. Hvad har det af betydning?

    Det som jeg skrev jeg spiste holder nok 100%

  14. Hey

    Oven i Kofods udmærkede råd vil jeg tilføje to ting:

    1. Hvis du ikke er vant til at træne, så er løb tre gange fem km. om ugen hård kost for dine ben, særligt knæ og skinneben. Løb er vel den mest belastende konditionsform, der findes - her tænker jeg på belastning af knogler, led og muskler. Særligt i startfasen, hvor rigtig mange, der begynder at løbe, får skinnebensbetændelse, ondt i knæene og hofterne samt problemer med achillessenerne...

    2. For at undgå skader kan du med fordel træne nogle af gangene i romaskine eller på trappemaskine, hvis de findes i dit center. Begge er glimrende kalorieforbrændere. På den måde aflaster du din krop og minimerer risikoen for skader, får trænet nogle andre muskelgrupper og forbrændre stadig mange kalorier.

    God træning!

    Venlig hilsen

    sall

    Tak for input..

    Jeg er nu gået ned til 3 km. 3x om ugen.. For som du beskriver har jeg fået meget ondt i skinnebenet samt den ene muskel på det ene ben.

    Så nu vil jeg se hvordan det kommer til at gå fremover..

  15. Hej alle,

    jeg er ny i dette fora og er den seneste tid begyndt at interesse mig lidt mere indenfor motion.

    Jeg er 172cm høj, vejer 87kg lige pt og vil meget gerne ned på 80 kg.

    Det eneste jeg synes og alle synes om mig er at jeg har en smule mave på, så vil godt af med denne.

    Jeg er begyndt at gå i fitness center efter jeg har set min bror smide 18 kg på ca. 2½ måneder.

    Jeg går i fitness center ca 3 gange om ugen og stræber efter at løbe ca. 5 km hver gang, og forbrænder ca. 400 kcal pr gang.

    jeg laver ikke andet motion end dette og de 5 km. er mixet med gang og løb. Har desværre ikke kondi til at løbe uafbrudt :-(

    Jeg spiser ikke usundt længere, føler jeg selv.

    Daglig måltid er typisk således.

    Morgenmad: Spiser intet da jeg ikke har lyst til mad om morgenen

    Frokost: 2 skiver rugbrød med æg

    Aftensmad: 1 skål salat med kyllingestykker i

    Og alligevel formoder jeg ikke at tabe mig særlig meget. Har smidt ca. 2½ kg. på 1 måned, men vil gerne hurtigere ned og af med maven.

    Håber at der kommer lidt input til dette :-))