oleriis

Medlemmer
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

About oleriis

  • Birthday 05/06/1960

Contact Methods

Profile Information

  • Køn
    Mand
  • Sted
    København
  • Interesser
    M.h.t. motion er det løb og mountainbike. Ellers bruger jeg min fritid på udviklingsprojekter for udsatte børn i Vietnam. www.davifo.dk, ligesom jeg interesserer mig for filosofi og elsker at lave sudoku.

Previous Fields

  • Træningsformål:
    Sundhed, styrke og vægttab

oleriis's Achievements

Medlem

Medlem (3/7)

1

Reputation

About Me

Jeg er 49 år og er først begyndt at løbe i maj 2009, hvor jeg vejede 93 kilo. Jeg har aldrig dyrket motionssport før, og har aldrig været i god form, samtidig fik jeg i 2008 konstateret et eller andet med lungerne så jeg let bliver forpustet, men man kan ikke helt finde ud af hvad det præcist er. Desuden har jeg et lille hul i det ene hjertekammer (ASD). Jeg besluttede dog efter at være blevet ansporet af to kolleger en fredag eftermiddag i maj at begynde at løbe. Jeg har en meget travl hverdag, og derfor skal min motion være sp lidt tidspkrævende og effektiv som muligt.

Jeg gik efter anbefaling ned til Kaiser Sport og købte nogle sko der passede. I starten kunne jeg ikke løbe mere end 200 meter. Jeg talte skridt - 60 -100 skridt kunne jeg løbe, så fik jeg nærmest en astmatisk hvertrækning. Men jeg blev ved, og fik af min læge noget spray som jeg puster ned i lungerne to gange om dagen. Jeg startede med at løbe/gå 2,5km, hver 3. til 4. dag. Nu løber jeg 3-4 gange om ugen, - enten en gang rundt om Damhussøen (6,6km) og hjem eller 2 gange (12,2km). Det bliver til 25-30km om ugen. Jeg har hele tiden kigget meget på nettet efter træningsanbefalinger, men har hele tiden mere lyttet til min egen krop og min egen lyst, og samtidig haft disciplinene til at løbe mindst hver 3. dag.

I dag vejer jeg 76 kg, og min går stadog stille og roligt nedad. Jeg løb 16km Stjerneløb i staren af december. Jeg fik dog næstdårligste tid, men jeg gennemførte uden at stoppe.

Når jeg løber stopper jeg aldrig. Jeg finder min rytme. Min fart stiger støt, men langsomt. Jeg registrerer mine resultater på dr.motionsdagbog.dk og endomondo.com. Fprleden dag løb jeg min hurtigste tid på 12km med en gennemsnitshastighed på 9,5km/t. Men jeg føler mig stadig noget dårlig, når jeg bliver overhalet af løbere der kan tale samtidig med de løber og ikke virker mere forpustde end hvis de gik.

Jeg står foran at købe en mountainbike for supllere min træning. Jeg har fra starten lavet armbøjning og mavebøjninger hver dag, og tænker mere over hvad jeg spiser. Jeg drikker kun et til to glas vin om ugen, hvor jeg tidligere drak denne mængde hver dag.

Til daglig er jeg folkeskolelærer, og bruger samtidig meget fritid på at administrere udviklingsprojekter i Vietnam og lave foreningsarbejde www.davifo.dk.

Jeg vil gerne have inspiration til min tæning, både fra folk som er klogere end mig, og fra nogle der har været i en lignende situation, og som mig er selfmade løber.

Nå det blev en lidt lang og måske kedelig beskrivelse, men jeg har også meget at fortælle for jeg har virkelig ændret livsstil, og blevet glad for det.

Venlig hilsen

Ole