Spinderella

Medlemmer
 • Content count

  3,422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Spinderella last won the day on November 17 2018

Spinderella had the most liked content!

About Spinderella

 • Rank
  Accelerated standstill

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Aarhus

Recent Profile Visitors

2,918 profile views
 1. Okse-loggen!

  Lyder som en virkelig hyggelig dag,Okse.
 2. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  I dag tog jeg mig sammen til en løbetur i Risskov. Målsætningen er stadig korte og langsomme ture for at få knæet styrket, og planen var derfor at løbe den røde rute. Jeg huskede den som 3 km, og det kan også godt være den er. I hvert fald røg jeg ud på nogle stier uden afmærkninger, så en stor del af turen anede jeg ikke hvor jeg var. Nå, men det lykkedes at ramme 3,3 km på ca. 25 min. Lidt for langt, og var nødt til lige at give knæet en pause undervejs, men lykkedes at holde den lave fart. Føles rart i kroppen at have løbet - og tror knæet klarer den, men lige en "note to self" om ikke at løbe for langt.
 3. Tilbage i sadlen - med ben lavet af glas og usselhed

  Halløjsa. Har lige læst lidt tilbage i din log - og blev nysgerrig på dit sauerkraut eksperiment (så det hypet en del steder i vinters). Hvordan gik det med det? Kunne du mærke forskel på noget, og spiser du det endnu? Hilsen Spin PS: Håber du er kommet ud af den hårde periode igen.
 4. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Endnu en vanvidsuge uden træning. Ekstra cykling i går (Tilst tur/retur). I dag yin yoga workshop på et par timer. Mht. kosten så er der en del udfordringer, men overordnet går det i den rigtige retning, selv om det går langsomt. Vægt her til morgen 70,8 kg
 5. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Ja, fedt kommer noget i en anden genre end hvad der ellers er. Update: Torsdag: Gåtur ca. 6,5 km ~ 1:15 i det gode vejr. Fredag: Dobbelt-op (eller måske lidt mere) på transportcykling, ellers ikke noget. Lørdag: 16 km rulleskøjte ~ 1:02. Rundt om Brabrandsøen i skønt vejr (start v. Søren Frich's vej). Om aftenen første dans i mega lang tid. Noget rusten, men gik forbavsende godt. Knysten brokkede sig slet ikke, men døjer til gengæld med noget metatarsialgi, så føles som om jeg har et gigantisk blåt mærke under min fod.
 6. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Nå men det var jo en total hyggelig aften lørdag - og bestemt et fint sted de har fået banket op i det gamle missionshus. Trods absolut mådehold mht. alkohol, havde jeg urimelig meget ondt i hovedet hele søndag - så derfor på alle måder fesent. Men energien føles stigende her i ugen på trods af stadig meget arbejde - flere gode nyheder både for mig selv og folk omkring mig, så det er fedt! Svømmeplaner har jo eksisteret i mit hoved siden weekenden. Men mandag glemte jeg at få tasken med. I går huskede jeg den - men kombination af overtid, solskin og ventende pakke gjorde at jeg sprang over. Dog lod jeg tasken stå på arbejde, og heldigvis var der en kollega der så den i morges, og så syntes jeg det var for fesent ikke at komme til træning. Derfor rask lille svømmetur i Spanien. Mistede overblik over tælleri på et tidspunkt, så ikke helt sikker på totalen - men nok 700 +/- 100?
 7. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Endnu en uge med mange lange dage på kontoret - så kan slet ikke finde overskuddet til at få træningen op at køre igen. Nå, men er lykkedes at være forholdsvis fornuftig med maden - trods fødselsdag mandag, spontan sushi tirsdag og streetfood frokost onsdag. Morgenvægt i dag således 71,2 kg. Fik også taget mig sammen til at tage min lille løberunde igen. Stadig fokus på bare at komme rundt i roligt tempo uden pres på hverken ben eller lunger, men skar alligevel 1:15 af tiden i forhold til sidste uge. Mod slutningen af ruten skulle jeg bevidst sætte farten ned af hensyn til knæet, men det lader ikke til at have givet problemer. I aften er der åbning af ny salon - som kan blive et rigtigt fint sted for voksne at gå ud, hvis altså ejernes målsætning holder stik. Mødes til mad med en veninde inden - så forventer det kan ses på vægten i morgen. Hvis jeg ikke er for smadret, vil jeg forsøge at komme til svøm. Vil gerne noget mere OW denne sæson, så trænger til at få pudset teknikken af.
 8. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Hov, jeg har vist misligeholdt min log det meste af april. Det er i overvejende grad udtryk for at jeg også har misligeholdt min træning... Har virkelig svært ved at komme ind i rytmen, og har haft mange andre ting på programmet. Har dog bevæget mig en del mere end vanligt. Først forlænget weekend i Göteborg før påske, som bl.a. bød på 4-5 timers vandring på et par skærgårdsøer - dejligt sted, som bestemt tåler et gensyn. Herefter har jeg holdt (sen) påskeferie i Venedig, som jeg vandrede tynd i 4 dage. Også virkelig skønt! Derudover har jeg fået knæet kigget på, og fået grønt lys til at starte roligt op med løb. Så det har jeg så gjort i dag. En lille runde i kvarteret - ca. 2 km i ~ 8:03/km - en mand med lange ben ville kunne følge med gående. Men lige nu er kunsten vel også at holde igen (så passer det jo fint at formen er elendig *ahem*), og knæet har det fint. Planen er at fortsætte med denne lille rute et stykke tid. Bør nok også få en plan for progression (tempo og/eller distance), men føler mig lidt på bar bund med det... Havde frygtet at de par rejser ville være meget synlige på vægten (særligt den sidste eftersom jeg har et svagt punkt for italiensk mad), men det er ikke så slemt som det kunne være. Morgenvægt i går 72,1 kg. Kunne være værre.
 9. Søgen efter Motivation

  Det er godt nok et meget flot vægttab! Er du gået i stå med at gå ture, eller plejede du at træne noget andet? Kan ikke helt læse ud af dine indlæg, om du gerne vil have forslag til hvordan du kan genfinde motivationen eller om du bare gerne vil bruge loggen som en måde at forpligte dig selv?
 10. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Tja, som forventet har ugen ikke levnet meget plads til træning. Men er gået bedre end forventet med maden - for det meste i hvert fald. Morgenvægt i går var på 71,8 kg (i dag noget højere grundet gourmetaften i går). Skønne dage i forårssol - i dag tur på rulleskøjter rundt om Brabrandsøen. Har ømme ben og begyndende vabler på begge hæle - men nød i fulde drag den lune luft, og særligt alle de skønne blomster som pipler frem alle vegne.
 11. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Ved ikke om det er udløber af utilpashed i går, stressrelateret eller noget tredje, men har haft det underligt i maven hele dagen. Lykkedes dog at holde fast i operation gå-til-tiden og direkte på svst til 1300 m ca. halvt om halvt crawl og bryst. Plan var egentlig 1200 - men tæller åbenbart ikke så godt. Mad gået fint i dag. Forventer relapse i morgen og onsdag, da der er seminar i kalenderen...
 12. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Troede jeg kunne koble mig på et afro-hold mandag, men da det blev aflyst blev det til en længere arbejdsdag i stedet. Tirsdag, onsdag og torsdag var fyldt med andre planer, og i går kollapsede jeg på sofaen da jeg kom hjem fra job. I dag har jeg svømmet 600 m, hvilket er halvdelen af målsætningen. Har været i spa med et par veninder, og havde regnet med at klemme to svømmepas ind mellem saunagus'erne. Det gik dog hverken værre eller bedre end at jeg blev noget utilpas efter dagens næstsidste gus, så sprang mere svøm og sidste gus over til fordel for en lille lur. Det går bedre nu, men føler mig stadig ikke 100 %. Vægten gik lystigt nedad i starten af ugen, men mod slutningen er det gået i kludder med maden. Så vejede i morges ind på samme vægt som i sidste weekend: 72,6 kg.
 13. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Så er det atter ved at være tid til at børste støvet af denne gamle log... Kan jo meget passende begynde ved sidste indlæg, som markerede starten på endnu en lang træningspause. Knæet var nemlig rigtig skidt, og jeg havde store smerter dagen efter. Ufornuft og almindelig travlhed gjorde dog at jeg ikke fik taget mig sammen til at få det behandlet. I stedet stoppede jeg bare med at træne - og så længe mit aktivitetsniveau var lavt, var det faktisk ok. I januar blev jeg så tvunget til at forholde mig til det dumme knæ. Ca. 400 m inde i en 10 dages vandreferie fik jeg nemlig så ondt, at det var stort set umuligt at fortsætte. Heldigvis var der en kiropraktor blandt mine rejsekammerater, og han lavede en behandling lige der på vejen Det rakte til at få mig igennem dagen. Resten af ferien blev klaret med rigeligt med is og iprener, en hviledag (dag 2), flere behandlinger og en kinesiotape optapning - det var passende til at jeg kunne deltage i de planlagte ture, dog i et lidt lavere tempo end vanligt, og med flittig brug af stave til aflastning. Og så tog jeg hjem med en intention om at få det genoptrænet, når jeg ramte Aarhus igen *mumler noget om at det ikke er blevet til noget endnu* Hjemme ventede nyt arbejde og en meget hektisk hverdag. Dermed også mangel på overskud til at komme i gang med noget som helst.Selv om intentionerne har været der længe. Og ud over at min form er elendig, så taler vægten også sit tydelige og ubehøvlede sprog... Nu har jeg så været i gang i ca. 3 uger, med 1-2 træningsgange pr. uge. Det har været en blanding af yoga, svøm og vægttræning. Jeg vil gerne i gang med løb igen, men tør ikke før jeg har haft nogen til at tilse mit knæ - og når temperaturen stiger lidt igen, vil jeg også gerne have raceren ud igen... Men indtil videre er succeskriteriet egentlig bare at jeg kommer af sted til et eller andet 1-2 gange om ugen. Nå ja - og siden en del af målsætningen er at kunne passe mit tøj igen, har jeg også gang i en kostomlægning. .... eller.... tror måske det er det forkerte ord - det jeg har gang i nu, holder jeg ikke ud ret længe (for meget kål!), men satser på at kickstarte et vægttab. I dag: Blandede vægte i FW. Herudover 1000 m i romaskine og 20 min på stairmaster. Startvægt 73,5 kg (gyyyyyys!!!!!!) Nu 72,6 kg Leder i øvrigt efter en app til at holde styr på den del. Bruger FW nu, men synes den er dum (og vil gerne have kropsmål med også).
 14. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Nå, men jeg bliver jo nok nødt til at erkende at jeg ikke ligefrem er kommet flyvende fra start. Min plan var egentlig at der skulle være en eller anden form for midt-uge træning i sidste uge. Men så var der lige et spontant familiebesøg og en telefonsamtale der trak ud og alle mulige andre plausible undskyldninger. Så var planen at jeg skulle løbe lørdag, men jeg kom sent op og nåede det ikke inden familiehalløj. Men der var i det mindste lidt hårdt fysisk arbejde om eftermiddagen, da jeg (og andre) hjalp min bror med at lægge ny terrasse. Eller dvs. mest hjalp jeg med at køre sand. Rigtig meget sand! Men i dag har jeg været ude. Kollegaløb i Dobbelt A. Godt 7 km, hvilket var ALT for langt! Jeg holdt et adstadigt tempo, og følte mig ikke synderligt presset på puls. Benene var også ok med. Men knæene var ikke glade. Højre knæ værkede de første 1,5-2 km, men blev ok da jeg først var varm. Men efter omkring 4 km fik jeg smerter på ydersiden af venstre knæ. Så var der altså langt hjem! Det lykkedes at lunte et stykke, men de sidste par km blev overvejende tilbagelagt gående. Jeg har stadig ondt nu, så tænker jeg nok bør finde en fys. Og helt sikkert have en meget mere moderat distance næste gang... Nå men derefter: udstræk, lidt mave + 2x5 strækkere.
 15. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Så gik der lige en længere logpause i den igen - og i en vis grad er det også udtryk for en længere træningspause... Siden jeg slap loggen har der kun været sporadisk aktivitet - bortset fra en periode i det sene forår, hvor jeg trænede mig op til at løbe 10 km, som jeg gennemførte i starten af juni i tiden ca. 1:02 (ikke nogen prangende tid, men meget tilfreds, da jeg havde forventet at ligge omkring 1:10). Herefter enkelte løbeture, inkl. DHL i en all time dårlig tid, men dog gennemført uden at skulle ned og gå. Jeg har længe tænkt at jeg gerne ville ind i en mere stabil træningsrutine igen, og håber at loggen kan være med til at holde mig på rette spor den kommende tid. I dag har jeg for kun 3. (4.?) gang denne sæson været på raceren. En rolig tur med Sportsdirektøren, ud omkring Mollerup Skov - Lystrup - Skæring - Løgten - Hjortshøj - Lystrup - Vejlby, med pitstop hos Løgtenbageren som vendepunkt og lidt familiehygge i min brors have på hjemvejen. I alt 46,9 km på omkring 2:30 + pauser. Derefter inspireret af #22pushups blev det til 2x5 strækkere på stuegulvet.