Kampen

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kampen

  1. Jeg er efter et halvt års pause begyndt at løbe igen og søger efter nogle inputs til at forøge min 5 km tid. Jeg løb 5 km på 25 min i starten af ugen for lige at teste formen af og mit mål er at komme ned på 20 min på de 5 km. Jeg vejer lige over 100 kg og er næsten 2 meter høj.

    Under min pause fra løb har jeg march- og styrketrænet, så der burde ikke være den store tilvænning af leddende til løb igen.

    Som det ser ud nu så er planen at bruge dette 12-ugers program (http://aktivtraening.dk/traening/loeb/5-km-loebeprogram/5-km-program-loeb-5-km-under-20-minutter)

    Giver det program mening eller er der andre som i kan anbefale at kigge nærmere på?

     

     

     

  2. Hej, jeg er en 19-årig ung mand, med god adgang til fitness og udendørsarealer. Det jeg "efterlyser" er et træningsprogram, hvor jeg får udviklet mit løb & kondition så meget som muligt. Har ikke rigtigt en ide om det giver mest at intervaltræne eller løbe længere, så alt konstruktiv input er velkommen :smile:

    Vægt: 78 kg

    Højde: 192

    Indtil videre ser det sådan her ud:

    Mandag:

    5km løb

    Tirsdag:

    Let styrketræning

    Onsdag:

    5km løb

    Torsdag:

    Let styrketræning

    Fredag:

    Intet

    Lørdag:

    Intet/nogen gange løbetur

    Søndag:

    Gå 20km

    PS. Udover dette kører jeg også armstrækkere(60), mavebøjninger(100) og rygbøjninger(40) hver anden aften.

    PPS. Let styrketræning er en betegnelse for en masse maskiner hvor man kører "standard" øvelser som leg curl, benpres osv.