WOLFOX

Medlemmer
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by WOLFOX

 1. Så sker der noget på den yderst populære og velbesøgte MTB rute i Hune Skov. Ildsjæle arbejder i disse dage med det store og tidskrævende arbejde, at udvide og forlænge MTB sporet i Hune Skov. Gateway Blokhus er på rekordtid blevet et meget besøgt område for MTB folk og det skyldes ikke mindst at hvis man tror at området er fladt, så tager man grueligt fejl.. De nye tiltage kan nok give selv erfarende MTB rytter noget at se til. ... håber de nye tiltage til tiltrække endnu flere rytter til området og kan desuden fortælle at der i øjeblikket arbejdes på en "børnebane", så selv de helt små kan være med når far og mor skal ud og svede på den stor bane. Vil du høre mere om bane og de udfordringer du kan komme ud for - er du velkommen til at tage kontakt til: Rene Aarstrup http://www.skorstensfejerpandrup.dk/ Tlf.: 20740892
 2. Hej piger på mountain bikes. Jeg har kørt sammen med cykelklubben Møllehjulet i ca. 10 år som eneste pige blandt medlemmerne. De sidste 5 år har jeg også kørt MTB. Og det er sjovt – rigtig sjovt. Jeg kørte sammen med drengene i begyndelsen, men de ER modigere og stærkere end mig. Derfor vil jeg gerne køre sammen med andre piger. Jeg kender Hune Klitplantage rigtig godt – både grusveje, sjove ”single tracks” og de tekniske krævende stier. Jeg vil gerne i kontakt med piger, som ikke har den store erfaring i at køre MTB. Dermed kan vi stille og roligt bygge teknikken op uden på nogen måde at gå på kompromis med sikkerhed. Dvs. at vi i fællesskab finder ud at, hvor vi skal køre og finder ud af, hvad vi kan med cyklen, stille og roligt. P.t. kører jeg MTB hver søndag formiddag og onsdag aften. Men jeg er også klar over, at din bedre halvdel måske kører på samme tidspunkt. Og er der mindre børn, kan I jo ikke køre på samme tid. Så finder vi bare et andet tidspunkt, som passer bedre. Så sidder du med en drøm om at køre MTB på DINE præmisser, håber jeg du vil kontakte mig. Jeg håber, at vi sammen kan lave en gruppe piger, som kører ture i skoven og området omkring. Det vigtigste for mig er at formidle glæden ved MTB til andre piger. Send mig en mail på [email protected] eller kontakt mig på Facebook. Søg på Inge Pedersen, Pandrup. Jeg har også en ny gruppe på Facebook, som hedder Møllehjulet MTB Piger, hvor vi kan aftale ture, ønsker dertil m.m. Der er du velkommen som medlem. Vi ses. Inge.
 3. Køb af Mountainbike

  Mit link Hvad med at se på nogle af alle de nye modeller fra Merida 2012 - jeg er selv blevet forelsket i denne har og har man en gang prøvet en 29" er man solgt. Se den har De har alt hvad er er værd at købe i DK og så kan du vist presse dem yderlig hvis du gør dig umage.
 4. Marker Skandinavia vil gerne advarer mod parallel importeret hjemmetræner af mærket TACX og hvorfor nu det ? Sælger af orginale TACX hometrainer, bliver i øjeblikket kontaktet af kunder som ikke kan få support eller reparation at deres produkt. Disse forhandler kan med beklagelse meddelelse kunder at den Danske importør Marker Skandinavia, udtaler at hvis de får TACX produkter ind til reparation og de ved efterfølgende undersøgelse af stregkoden kan se at det drejer sig om importeret produkter, må de afvise kunden. Derfor kan den/de få forhandler som har valgt at parallelimporteret produkter, bliver forvist til reparation hos i udlandet eller endnu værre hos 3 mand. Du er derfor utroligt dårligt stillet hvis du skulle være så uheldig at din TACX skulle gå hen og få en defekt eller du blot ønsker support. Du kan til enhver tid tage kontakt til Marker på Tlf. 70 22 80 75 eller og forhør dig om den forhandler du nu vil handler hos er godkendt af Marker. Bemærk. For at en hjemmetræner, ruller er dækket af den danske garanti skal der sidde en label på kassen som vist på billedet.
 5. Slettet tekst

  En ellers god tekst om TACX hjemmetræner er slettet
 6. Slettet tekst

  Tekst er slettet da det var en fejl med multilinkbuilding - jeg beklager fejlen og det skal ikke ske igen. Jeg melder mig hermed ud af dette forum og det ser vist ud til at det ikke sådan lige er til så du sletter blot min profil og jeg har også en pibe bare så de ved det!!
 7. Køb af Mountainbike

  Jeg har selv købt MTB cykel hos www.cykelsportnord.dk som har en solid erfaring i valg af cykle og kan skaffe det meste - Se min her. Se her Jeg gå og overvejer om jeg skal få stellet skiftet ud med et fully eller en af de ny super modeller i DK - dem med 29" hjul. JACK
 8. Gel-flasken har et patenteret design, som gør det muligt på én gang og med én hånd at indtage gel og væske - uden at sætte farten ned. Træk mundstykket op for at drikke vand - tryk det ned for at få gel. Flasken rummer 600 ml vand og 3 portioner energi-gel. [Link fjernet]
 9. Benlængde Kontra Kropshøjde

  Jeg håber der er nogle som kan hjælpe med med følgende for mig lidt svære opgave. Jeg har søgt mange steder på nettet, dog uden held. Det jeg skal bruge er en måde hvorpå man kan udregne sin benlængde kontra total kropshøjde. Og hvad skal det så bruges til ? Det er simpelthen for at kunne finde den rigtige stelstørrelse i cykler og der måles det altid i benlængde. Det mål har folk åbenbart yderst svært ved at finde ud af men deres total højde den ved de fleste. Derfor tænkte jeg om ikke der ude i den store verden var en måde at udregne benlængden ud fra den totale kropshøjde. På forhånd tak.
 10. Benlængde Kontra Kropshøjde

  Ja for det første er du ikke den eneste som blever overrasket over at finde ud af, at det at tage sit skridtmål (benlængde) kan volde mange mennesker store problemer. Skridtlængden tror nogle mennesker er hvor lange skridt de kan tage så jeg bruger ordet benlængde. Folk kan så finde på at tage mål fra hoften og ned til gulvet og ikke fra skridtet og ned til gulvet. Du har ret i at det ville være let at tage alle aktuelle mål hvis man havde kunde i en fysisk butik men nu er det online salg det drejer sig om. Jeg har fået dette svar fra en anden side og den virker ikke helt dum. http://www.cykelmotion.dk/cyklens.htm
 11. MTB og Roadrunner

 12. Hjemmetræner til cykel

  Tacx og Elite er nok de bedste hjemmetræner på markedet i dag. Jeg er selv tilhænger af TACX og har købt min hos Cykelsportnord som også hjalp med en masse info.