meadow

Medlemmer
  • Posts

    307
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    meadow reacted to Arcus in Den kedelige gamle mands ultra løbe log.   
    En hurtig Update.
    Løberen skovmaraton gennemført.
    3.31.17
    Det var et godt løb, men for hulen hvor var det bakkede.
    Mit baglår blev ikke helt godt før løbet, og sammen med en let forkølese var jeg meget spændt på om jeg ville kunne gennemføre.
    Ramte muren omkring de 28 km og havde en indre dialog med mig selv de næste par km. Huskede mig selv på at man ikke kan gøre noget ved den del af løbet man har gennemført, kun den kommende del.
    Havde kæmpet med energien op til, hvilket måske skyldes at jeg havde svært ved at carbe ordenligt op igår.
    Jeg er spændt på at se min puls kurve når jeg kommer hjem imorgen og får det uploadet. Underlaget og bakkerne gjorde det til lidt en udfordring at finde det rigtige tempo, og sidste del blev løbet noget langsommere en første del.
    Men alt i alt et fint løb, hvor jeg trods ikke optimal træning op til, en mindre skade og en udfordrende rute
    Lavede ny PR.
    Ikke med mange minutter men en PR er en PR.
    Samtidigt var hensigten fra starten sådan set at løbe turen som et hygge maraton.
    Det værd et også da der var heppe kor fra kæresten, brormand, og gode venner.
  2. Like
    meadow reacted to Arcus in hurtigere, hurtigere   
    Fint at sætte sig et mål for sin træning.
    Det undre mig dog lidt at du har så lidt løb i dit program, når det nu er der du sætter dit mål?
    Hvordan træner du frem mod dit halv maraton? Umiddelbart ser det ud som om du løber 3 pas om ugen, og i nogenlunde samme tempo?
    Har du planer om at ændre program senere og smide mere kvalitet ind?
  3. Like
    meadow got a reaction from Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Løb og yoga
  4. Like
    meadow reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Træning d 16.10
    Yoga
    Fabelagtig morgen ashtanga. Har i virkeligheden længe haft puslet med ideen om morgenyoga. Dels så er det jo den måde masser af yogier og yoginier i hele verden indtager dagen på og dels så ligger tidspunktet fast. Der er ikke problemer med at maven er fyldt og for mit vedkommende, så slipper jeg for at skulle bruge timer på at piske mig selv på måtten om eftermiddagen og kan i stedet hengive mig til cardio. Husker desuden Tanja fra Ashtanga yoga shalaens ord om, at selvom kroppen føles mere stiv om morgenen, ja så giver praksis faktisk mere mht at løsne op. De to gange i denne uge, hvor det reelt lykkedes for mig, ja der havde jeg i hvert fald helt fantastiske dage. Plus at det er meget bedre for mig at stå op og lave yoga, når/hvis jeg vågner før fanden får sko på, snarere end at ligge/sidde og gruble over ting jeg alligevel ikke kan tænke mig frem til løsninger på.
    Løb
    10 k aftencity løb. Sov en time i sofaen da jeg kom hjem fra hospitalet men da jeg så var ovre i kiosken føltes aftenen alligevel så smuk og frisk og fødderne gode, så skønt at jogge rundt, bright lights big city fornemmelse.
    Træning d 17.10
    0
    Restitution, Nato stilling på sofaen med Alt for damerne og slik. Helt sikkert en dag, hvor medlemskab af et fitness center ville have hjulpet mig til at få rørt mig, men lige nu tester jeg altså en anden strategi.
    Træning d 18.10
    Yoga
    Morgen ashtanga. Endnu en tidlig opvågnen og et skønt morgen pas. Dejligt aftryk på endnu en udfordrende dag med svære samtaler og hårdt ramte skæbner. Så meget at huske at være taknemmelig for i mit liv.
    Løb
    10-11 k, aftenløb i skov/på strand med fabelagtig måne opstigning over Århus bugten + farvet helt lyserød af solnedgangen. Elsker at kigge på bølgerne og løbe på sandet i vandkanten og blev så på et tidspunkt ramt af CatLink overraskelse, så jeg blev våd helt op til knæene.
    Hjem til sofaen og falden i søvn til Vild med dans. Har de sidste dage haft tilvalgt løb fremfor svøm, som jeg også rigtig gerne vil i gang med igen. Kan dog samtidigt også mærke, at det er rigtig godt for mig med regelmæssigt løb. Meget fart i stængerne er der vist ikke men ja må bare keep on going :hippy:
    Her i weekenden mere yoga og forhåbentlig svøm. Er da som antydet ovenfor nogle gange fristet af bare lige at melde mig ind i FitnessDK og så opsøge søndags ashtanga 9.30, nemt og fristende. Ja og alligevel så kan jeg jo mærke, hvordan egenpraksis bare bliver lettere og lettere og hvordan asanas bare næsten laver sig selv. Bliver helt sikkert bedre til egen træning af at gøre det, så må bare hænge på. Onsdag aften sov jeg jo så dog for sent til, at morgenyoga 4.30 næste morgen var realistisk men på sigt tror jeg virkelig, at det kunne blive rigtig godt = Zendurance!!!!! (omdøber log titel igen)
    Dejlig weekend til boardet :hippy:
  5. Like
    meadow reacted to Bjergtrold in hurtigere, hurtigere   
    Løb og yoga :hippy: Velkommen tilbage og god vind fra mig (aka *spinningsilden* i de gode gamle dage)
  6. Like
    meadow got a reaction from Bjergtrold in hurtigere, hurtigere   
    Fredagens træning
    Løb med lidt længere intervaller. 5,65 km på 30:07.

    Træningsprojekter den næste uge
    Lørdag: yoga advanced
    Søndag: længere løbetur
    Mandag: yoga
    Tirsdag: løb
    Onsdag: hvile
    Torsdag: yoga
    Fredag: løb
    Lørdag: yoga

    Note
    Ja, jeg forsøger mig her igen. Jeg vil løbe længere og hurtigere. Foreløbigt træner jeg frem mod halvmaraton 29. marts, - under to timer.