Neo

Medlemmer
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

 1. BB video

  Tak for svaret, og ja de har et godt udvalg, men fuck hvor er det dyrt. 340 kr for en film og så kommer der tax og forsendelse oveni. :shocked:
 2. BB video

  prøver at finde et sted hvor jeg kan bestille bb videoer. kan kun finde bodycore, og der er 2 ud af 3 udsolgt. er der nogen her der kender andre steder??
 3. Proteinpulver

  har før bestildt prolabs 100 % pure whey fra USA. Det kan godt betale sig hvis man gider og vente på det..
 4. Stats

  Det var lidt sent jeg fik øje på posten, men her er mine stats. 21 år. 185 cm. 100 kg. trænet seriøst lidt over et år. BF mellem 10 og 20. Gainer for tiden. Slap som en gammel dame. Bænkpress 100kg dødløft 150 - 160 kg. squat ? ingen squatstativ hvor jeg træner. press bag nakken 50 kg 6 reps. Ikke brugt AS endnu, men nok en gang i fremtiden. Træner BB. Neo
 5. Los - har aldrig set ham træne på andre måder, så mon han overhovedet ved hvad lockout styrke er. tror jeg vil tag en snak med ham næste gang :)
 6. han må have været pænt smadret dagen efter den lille gut. Neo
 7. hvor mange cal??

  kommer an på hvad formåler er
 8. Efedrine

  Det må være noget fucking ringe speed, ellers er det bare mig der ikke har spist nok tabbelabber af gangen.. Neo (Redigeret af Neo ved 5:27 pm på Nov. 13, 2001)
 9. Ja, man ser mange mærkelige ting. I går så jeg f.eks en der kørte bænkpress med pænt mange kg på. Problemet var bare at han ikke sænkede mere en mellem 5 - 10 cm. Imellem sætne gik han så frem og tilbage og svingede med armende og så underlig ud i hovedet :)
 10. Vandalyl Sulfate

  det havde ingen bivirkninger og ingen effekt efter min mening. Neo
 11. Grøn te

  Smagte den med lemon igår, og det må da siges at den smager noget bedre end den uden.. Neo
 12. OPFORDRING TIL JER ALLE (næsten)

  Lasse J. :thefinger_red:
 13. Ecdysten

  Sad og kiggede lidt på den svenske side som Michael Ebeltoft henviste til og fik øje på et produkt der hedder Ecdysten. Umidbart lyder det til at være en slags prohormon, men indeholder ikke de sædvanlige ingredienser. Ingredienser per 2 tabl Ecdysterone (EcdypureTM) 15mg Zinc Monomethionine 2.5mg Zinc Aspartate 2.5mg Magnesium Aspartate 75mg 1.75mg Vitamin B-6 1.75mg Er der nogen der kender det, og ved om det virker? Det er jo nok højest sandsynelig bare endnu et FUP-produkt gymgrossisten Neo (Redigeret af Neo ved 2:46 pm på Nov. 2, 2001)
 14. Isolerede aminosyrer

  hvad koster det at bestille fra Sverige (porto) Neo
 15. Ca. 40g protein hver time + måltider!

  Er også selv revnet lidt her og der, men det er ikke så synligt, kan kun ses hvis jeg løfter armene. Har læst om noget lignende tror det hed ABCDE diæt eller sådan noget, hvor det galt om at indtage så mange kal. som mugligt. og på den måde sætte sin krop i et anabolsk stadie, hvor efter man så skulle rippe, og derved gå 2 skridt frem og 1 tilbage i muskelmasse. Neo