Tryllemusen

Medlemmer
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

About Tryllemusen

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/25/1973

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Kbh.
 1. Hjemmelavede frikadeller

  Jeg er ikke en ørn til at regne på kostværdier, men er frikadellerne ikke stegt i en eller anden form for fedtstof, og skal dette ikke tælles med?
 2. Jeg tror kun der findes en løsning: At kræve at alt hvad der bliver trykt skal til gennemsyn først. De færreste journalister er interesseret i at komme i en konflikt med personer de citerer, og man vil derfor som hovedregel have mulighed for at komme med rettelser eller nedlægge veto mod trykning. :)
 3. Endorfinjunkie på genoptræning

  Det er godt at høre. :) Jeg føler mig ikke kvalificeret til at give dig råd om træning, men havde nået at tænke, at du måske manglede en "episode" med en bidsk hund. Ud fra dine tidligere indlæg kan jeg forstå, at du går i "fight"-mode (mens jeg selv er udpræget "flight"-type), men dog stadig opnår samme adrenalineffekt, som jeg formoder er hovedårsagen til, at jeg til dato har haft held til at flygte (på cykel) fra samtlige bidske hunde, som har haft et godt øje til mine skanker. A propos dine overvejelser omkring 12:55-fødder og tilbøjelighed til at støde ind i ting: Findes der en tilsvarende (smart) betegnelse, hvis man har samme tilbøjelighed dog bare med knæ og hoved, eller kaldes det bare "umådeligt klodset"? (Bulen fra sidste sammenstød har jeg endnu... <_< )
 4. Brystkræft

  --> myomax Gode links, tak for det. :) Jeg tror faktisk det var den med Alzheimers jeg havde hørt tidligere, så blev den dementeret også.
 5. Brystkræft

  Hvis du gerne vil lugte af sved? 'Pyt Der er forskel på anti-perspiranter og deodoranter. ;)
 6. Brystkræft

  Ja, jeg burde have vidst at det nok var skrammel når det kom som en kæde email. <_< Jeg er dog stadig interesseret i at høre om der er argumenter mod at bruge anti-perspirant.
 7. Købeloven

  Jeg tvivler på det står i købeloven, men du kan selv tjekke her. Edit: Jeg kan ikke linke direkte til købeloven, men tryk på søg, og vælg derefter "gældende" og skriv "købeloven" under populærtitel. Jeg ved dog, at Føtex og Bilka giver rabat på den fjerde vare (i dit eksempel).
 8. Brystkræft

  Jeg modtog forleden nedenstående tekst pr. email, og vil høre om der er nogle kyndige mol-boer, der kan kommentere på det. Håber I kan bære over med at det er på norsk. ;) Jeg har før hørt negativ omtale af anti-perspiranter. Det jeg hæfter mig i ved denne tekst er, at det både hævdes at faren ligger i at sveden hæmmes, hvorved affaldsstoffer ikke kommer ud, men også at selve stoffet (aluminium chlorhydrat) er skadeligt at få i huden. Jeg er lidt forvirret, og håber nogen kan bidrage med oplysninger. :)
 9. Ny olie på markedet!

  Jeg kan slet ikke se at det er interessant og slet ikke i denne diskussion. Lægebesøg siger intet om, hvor syge folk er. Det er ren trådkapring at begynde at diskutere statistik over lægebesøg. 'Pyt Det er ikke et krav at du synes det er interessant. Og du har da sikkert en pointe i at kalde det trådkapring. Men jeg ser mange gange folk underbygge deres argumenter med statistik som er anvendt forkert. Og det synes jeg er relevant at gøre opmærksom på i denne - eller enhver anden - diskussion. Min oprindelige pointe var at gøre opmærksom på, at gennemsnittet ikke nødvendigvis er godt at tage udgangspunkt i, hvilket Stubbe jo også er inde på ved at afgrænse den gruppe han taler om. Som svar hertil kommer der så et link til statistikbanken - dette vil for mange blive opfattet som en autoritet, men kan ikke betragtes som sådan hvis det anvendes forkert. Det blev så endnu et trådkaprende indlæg, jeg skal nok afholde mig fra yderligere kommentarer i denne tråd.
 10. Ny olie på markedet!

  Ok. :)
 11. Ny olie på markedet!

  Hessel: Dit link fører ikke til tabellen. Jeg har kigget på en tilsvarende tabel (dog kun for 1996 og kun fordelt på alder og køn), og jeg vil mene, at den ikke siger noget som helst om hvad vi diskuterer her. For det første fordrer tabellen at jeg går ind et andet sted og finder opgørelser over hvor mange der er i befolkningen i de forskellige grupper. For det andet - og måske mere væsentligt - er tælleenheden for tabellen "antal" og ikke personer. Det betyder, at den samme person kan indgå i tabellen mange gange. Jeg har i mit tidligere indlæg ikke gjort nogen antagelser om hvilke grupper, der går hyppigst til lægen, blot at jeg tror der er en lille procentdel, der trækker gennemsnittet op. Egentlig synes jeg det ville være mere interessant med et typetal (modus) og en median. Dvs. hvis man deler personerne op efter antal lægebesøg på et år, hvilket antal er der flest af? Og hvis man deler befolkningen i to lige store grupper, hvilket antal besøg ligger de så over/under?
 12. Ny olie på markedet!

  Gennemsnittet er en måde at summere en masse oplysninger i ét tal. Det har sine fordele og begrænsninger. Hvis fordelingen ligger relativt tæt eller hvis der er tale om en normalfordeling, er det et godt mål. Hvis fordelingen er meget skæv eller polariseret, er det ikke et godt mål. I forbindelse med antal lægebesøg pr. år, tror jeg det er sidstnævnte der gør sig gældende; altså at en meget stor andel går til lægen 0-1 gange, mens en lille del går til lægen ufatteligt mange gange, og derved trækker gennemsnittet op.
 13. Motion !

  Den metode har jeg også haft god erfaring med. Jeg beholdte dog samme længde på pauserne, og skar dem ud en af gangen indtil jeg kunne løbe hele ruten. :)
 14. Æggeprotein

  ... sagde han og huskede at tilføje æggeprotein på indkøbslisten. :4whistling:
 15. smerte købes

  Det sidder lige ved siden af punktum: shift - (bindestreg) ;)