Sark

Medlemmer
 • Content count

  174
 • Joined

 • Last visited

About Sark

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/03/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Vægt udstyr..

  Hejsa Kan dette gøres billigere, og hvordan? http://www.harald-nyborg.dk/hncatalog/hnco...nr=4817&n=40107 Evt. nogen der ved hvor man kan købe nogen billigere vægt skiver.
 2. K : Håndvægte

  Hvor kan sådanne findes? Haraldnyborg melder udsolgt indtil April.
 3. S: BlueTooth headset

  Bøøh :-)
 4. Pumpe musik

  Bøvs
 5. Muskelvækst - test ?

  Tror du ikke det er begrænset hvor stor forskellen er på biceps idet at ens rygtræning træner biceps meget? I så fald skulle man droppe rygtræningen :-)
 6. Sundhed & Styrketræning

  Jeg tænkte på, - forebygger styrketræning de sammen ting som cardio? - Ellers burde man fra et helbredsmæssig synpunkt inkludere cardio i ens træning.
 7. Kritik på mit HST-program

  Oprindeligt i mit HST program havde jeg også valgt at køre 2 sæt af Squat og dødløft. Men blev rådet til at køre 1 sæt da det skulle være rigeligt.
 8. Jeg synes specielt dødløft er utroligt hård når man skal lave 15 gentagelser. Man bliver helt rundt på gulvet lige bagefter
 9. Hvad mener du med at p-piller er onde?
 10. Manglende motion

  Ja, når man sidder og læser på Internettet finder man ud af at der er mange ting der kunne forebygges vha. motion. Jeg har dog ikke kunne finde et direkte sammenhold omkring det.
 11. Manglende motion

  Er der lavet nogle undersøgelser der beskriver udgifterne hos sundhedsvæsenet som kunne have være stoppet ved brug af motion?
 12. Stryketrænign

  Hvad vil der ske i kroppen på en inaktiv, hvis persoenen begynder at styrketræne. Hvis man sammenligner med konditionstræning er det lige så godt for helbredet så? Altså forbyggende af gammelmandssukkersyge, blodtryk osv?
 13. Stryketrænign

  Er det kun hypertrofi og bedre et bedre nervesystem, eller sker der andre ændringer. Ved konditionstrænign øger man hjertets kapaticitet, lungernes iltoptagelse, musklernes insulin følsomhed osv.
 14. Stryketrænign

  Jeg ved det har været nævnt før. Men hvad er det der sket med kroppen helt nødagtig når vi styrke træner? Og hvad vil en ikke trænende få ud at dette?
 15. Crawdaddy

  Hvorfor indgår sauna egentlig ikke i programmet dagene op til en konkurrence?