Chris_C

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Godkendt fullbody program ?

  Jeg synes det er gået fint, de 2 måneder jeg har kørt programmet. Men efter jeg er begyndt og fokusere mere på skulder træning, har jeg ingen synlige smerter længere. Rotorcuff øvelser kan klart anbefales. Men tung bænkpress, og weigtet dips, er stadig de øvelser som er hård for min skulder. Så vælger og skifte program i 8 uger til et 2 split og derefter vil jeg gå tilbage til mit gamle program. Dag1: Bryst, triceps og skuldre. Dag2: Ben, Ryg, biceps og mave. Dag3: Pause. Dag4: Bryst, triceps og skuldre. Dag5- Ben, Ryg, biceps og mave. Dag6 - Cardio HIT Dag7 - Pause
 2. Træningsprogram Hejsa folkens. Jeg ville høre jeres mening om mit fullbody program som bliver trænet 4 x i ugen. Er der noget behov for ændring ? Er begyndt at få større ubehag i den ene skulder, så er igang med en masse forskellige rotorcuff øvelser. Har jeg behov for flere træk øvelser for, at stabilisere skulder måske ? Har meget fokus på at træne min core med maveøvelser, for at holde et godt spænd til squat, dødløft osv. 1.Squat 5x5Bænkpress 5x5Bent over row 5x5Military press 4x8Chin ups 4 x failureDips 4x 10Rotorcuff 3x 12Side Laterial Raise 4 x8Hammercurl 4x8Having leg raises twist 3x10Hanging leg raises 3x10Weigtet Skrå bænk crunches 3x10 2Dødløft 5x5Dumbell press 5x5Dumbell bend over row 5x5Shoulderpress 4x8Chinups 4x failureDIps 4x10Front Laterial Raise 4x8Rotatorcuff 3x 12Barbelcull 4x8Having leg raises twist 3x10Hanging leg raises 3x10Weigtet Skrå bænk crunches 3x10
 3. Hej Mettelolz Min højde er 178 cm og vejer 92 kg. Mit mål er at tabe 17 kg fedt og så derefter øge kcal når jeg har nået mit mål eller selv er tilfreds. Dette er længere sigtet planer. Men havde håbet på at smide de 17 kg til d. 1 januar, og så derefter langsomt bulke op igen.
 4. Endtil videre er der kun fremgang, men har også holdt pause i en længere periode fra kondition og styrketræning pga for lidt overskud,( Jeg ved det er en dårlig undskyldning for at losse sig selv i røven), :4flex: Men fordi jeg er startet op igang, vil jeg jo også kun mærke fremgang endtil jeg møder muren, og så må jeg vel bare se hvordan jeg kan flytte min mål derfra. Min kost ser nogenlunde således ud, og føler ikke jeg mangler noget er fint tilpas med den mængde mad jeg får. Jeg tillader dog også at cheat 1 enkelt dag i weekenden, hvor jeg spiser lidt flere kcal og kulhydraterne bliver også mere fordelt, idet man typisk får nogle kulhydrater til aftensmad, når man spiser sammen med andre :D Først Morgentræning 45-60 min.. Morgenmad: Multivitaminpille og fiskeolie Skinkewrap med 100-150 g skinke, blandet salat, et lille tortillabrød, hjemmelavet cremefraisedressing, 1 stykke hercules rugbrød med 1 æg 1 proteinshake mellemmåltid 1 dåse tun, eller 100-150 g kylling/skinke 1 stykke rugbrød Lidt blandet salat 125 g hytteost mellemmåltid 10 g mandler 140 g Cheasy skur aftensmad 150-200 g kylling blandet salat. Som madplanen indikere forsøger jeg at få de fleste kulhydrater tidligst på dagen.. Jeg spiser jo som sagt kun i 8 timer i løbet af en dag. Jeg har dog overvejet at købe nogle BCAA som tilskud får at få lidt ekstra protein om aften, idet de eftersigende ikke skulle forstyrre ens fastet tilstand? Jeg drikker desuden 0,5 L vand til hvert måltid, så får ca. 2-3 liter vand om dagen.
 5. Hejsa folkens.. Jeg er en mand som vejer 92 kg og lever efter 16:8 livsstilen, og ville høre jeres mening om mit vægtabsprogram. Programmet har jeg fulgt 1 måned med ubemærket resultater. Jeg spiser ca. 1300 kcal om dagen, hvor min energifordeling hedder 50% protein 25% kulhydrat 25% fedt. Jeg får ca. 1,5 x min vægt i protein i gram. Hver morgen udøver jeg motion i fastet tilstand. Efter træning indtager jeg de fleste af mine kulhydrater i løbet af en dag samt en proteinshake. Jeg løber 3 x i ugen og styrketræner 3 x i ugen På en måned har jeg tabt 5 kg, og min vægt fortæller mig, at jeg falder i fedt % og tager muskelmasse på.. Endtil videre ser det ud som om alt køre perfekt, men i i tvivl med hensyn til mit kcal indtag. Motion online beregner siger at mit basestofskifte ligger på 2088 og energiforbrug på 3435.. Hvis jeg forsætter dette lave kcal underskud på 1300, som fungere fint for mig endtil videre, er jeg så i risiko for at gøre mere skade end gavn på min egen krop ? Mvh fighteren :4flex:
 6. Hjælp til mit træningsprogram

  Tak for responsen, ja 2,5 km tager ikke lang tid at løbe. Vil dog starte roligt op, da min krop lige skal vænne sig til det hele, og undgå skader. Har også tænkt mig at løbe nogle flere km. i det længere foreløb. Men interval løb som du selv nævner, er muligvis en god ide at starte op med. Og eventuelt supplere med cyklen engang imellem. Mvh Chris.
 7. Hey. Jeg er en fyr, som endelig har fået taget mig sammen til at komme igang med træningen igen efter en 3 måneders pause :-(. Jeg har sammensat dette program som jeg vil bruge i lige og ulige uger. Det skal siges jeg ønsker et vægttab for synligere markeringer, men samtidig træne mine muskler. jeg har styr på kosten og træningsprogrammet. Ville bare høre jeres mening om mit program. Lige uger : Mandag løb 2,5 km. Onsdag fullbody program, hvor vægten lægges i at ramme de store muskelgrupper. Fredag løb 2,5 km Lørdag Svømme 2 km. Ulige uger: Mandag fullbody program Onsdag Løb 2,5 km Fredag fullbody program Lørdag Svømme 2 km. Det skal siges, at hvis vejret og motivationen er der, bliver der cyklet 5 km ud og hjem til træningscenteret. ( Hvor fullbody programmet bliver tæsket igennem :)) Spørgsmålet er således, hvad jeres mening er om mit program, det skal lige pointeres igen at den er baseret på kondition og vægttab, men stadig beholde noget muskelmasse?