needhelpnow

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. ubehag og extraslag ved motion?

  Mange tak for svaret. Rart at høre man ikke er den enest med det ****! ;) MEn jo må vel tage den stille og roligt så og arbejde mig op i tempo. Bare lidt pinligt at man i min alder ikke er i bedre form. MEn jeg takker mange gange for rådene.
 2. ubehag og extraslag ved motion?

  tak for svaret. MEn nej synes også det er sært. For ca 2 måneder siden havde jeg (halv om halv) en rutine hvor jeg løb med en kammerat 3 gange om ugen.. Der holdte jeg en del længere uden for meget bøvl som dette. Det tog det bare meget på mine sener og led så stoppede.. . . . og startede tilgengæld med at ryge igen :S Plus det var bare ikk særlig sjovt at løbe. Men tænkte. Skal de 30 min daglig være i form af løb-cykle-osv eller er det tanken at det kan være ligså godt blandet? Igen helt ny i alt det med træning, så prøver at finde ud af det hele. Men tænker hvis jeg nu bare hænger ved de 14-15 eller noget jeg kan holde det ud. Så hoper på træningsbænken og tager nogle vægte en 10 min tid, Og så slutter med en 10 min mave/ryg øvelser. Ville det være acceptabel som 30 min motion daglig? Og ville det stadig gøre noget for kondi og vægt. (klart det nok ikke gør det samme som daglig løb men...)..... Men ville jeg få noget ud af at gøre det sådan? Så selfølgelig som tiden går så sætte mere tid på og flere kilo når jeg engang mener jeg er hulk. ;) Men ja ville det være en god ide?
 3. ubehag og extraslag ved motion?

  jeg takker for svaret. OG nej tror nu også den er noget lavere den puls om morgenen. Men ikk det første man lige tænker på når man vågner ;) men kunne være man skulle prøve. Men jo har taget rådene til mig og så ser jeg hvad jeg finder på til i morgen. takker
 4. Hej. (first things first) Jeg havde lavet et emne hvor jeg spurgte til råds om at tabe mig- Har ca taget en 15-20 kilo på igennem de sidste to år. Er en 24 årig fyr og vejer nu 90 ca. og med mine 184cm rammer jeg lige grænsen for overvægt tror jeg., Men i hvertfal..... Havde så fundet mig en kickboxning cardio video på en 30 min i højt tempo jeg ville se hvor længe jeg kunne holde ud. Det blev ca halvdelen. 14 min eller noget. Ikke noget briliant men kan ikke huske sidst jeg har svedt så meget, så vel kun et fint tegn. Men problemet er dette. Jeg lider af angst og extrasystoler. Og tilsammen er det en meget dårlig cocktail. (lægens ord er at de er helt ufarlige. Og har fået lavet en EKG et pr gange der alle var helt fine og ikke vidste et eneste extraslag egentlig.) Og hans råd til motion og extraslag var bare at blive ved selvom de kom. SÅ da jeg ramte de 14 min og var ved føle mig som Aquaman med alt det sved startede extraslagene. (hos mig føles de som et slag i brystet). Efterfølgene får jeg det bare skidt tilpas og tager en drikke pause og prøver så igen... Men stopper hurtigt igen. Så nu sider jeg her. Se.... Ikk fordi vi skal lege doctor her. Men må da være andre end mig der har de extraslag i den grad. OG måske kan fortælle hvad der ligesom har hjulpet dem til at enten forbedre dem eller holde dem ud. For at følge lægens råd om bare blive ved selvom de kommer føles lidt umilgt for mig. (hvem har ikk lyst til at stoppe når de føler at der står en og slår dem lidt i brystet? ) :) Men jo uddover dette kan jeg så snige et sidste spørgsmål ind her. Som en der ikk rigtig har lavet det stor de sidste 2 år og taget en 20 kilo på..... Hvor hårdt skal jeg ligge ud? Basis er jo 30 min om dagen.... Men kommer vel an på hvad man laver. Udover bøvlet nævnt for oven tror jeg tingene er fine. Hvilepuls er måske en tand for høj ca -70-75. Men falder også hurtigt tilbage til det normale efter motion eller lignene. Tror det var det. Ved det er noget rodet møg jeg skriver som altid, men håber der er nogle der har et fif eller to. jeg siger tak for tiden.
 5. Hejsa. Kort om mig or formen- Er en fyr på de 24. Og på grund af en kamp mod angst har jeg egentlig ikk lavet så meget det sidste halv andet år. Og det bliver man ikke slank af. Men er ca de 184 cm i højden. Vejer . . . 90,2 kilo :( hvoraf det meste sider rundt om maven og ned mod lårene. Bryst og op ser det faktisk meget normlt ud. Men alt i alt så ville jeg mene jeg skulle ned på en 75 til de 80 kilo for at have en normal vægt og smide maven. eller er jeg helt ved siden af? Så skal igang..... Men pågrund af angsten kan jeg ikk lige overskue at gå igang i et trænings center. Så vi er ude i noget hjemme træning og noget kost råd. Og for at gøre det endnu sjovere skal det være billigt. STORE KRAV STORE KRAV ;) MEn har da søgt på nettet om forskellige svar. Men for at være ærlig bliver jeg bare mere forviret jo mere jeg læser om alle de ting. Hvad jeg har. Træningsbænk og håndvægte. OG masser af tid...... :S Spise vaner. MEget blandet. Men...... Havregryn med mini mælk. knækbrød eller fuldkorns rugbrød med enten kød eller ost på. (mæst smøreost som den leende ko da jeg ikk bruger smør så.) Æbler- bananer - gulerøder og ærter. Ris -pasta - og hvid kød. Vand - mælk eller juice. Så hvor starter jeg....? Har prøvet løbe rutinen i noget tid, men fik ikk andet end ømme led og had for løb ud af det. hvad kan jeg gøre her hjemme? Er vi ude i noget spring gymnastik og cardio videoer?` :D Og skal min mad ændres? Ved det var rodet og er var en del krav, men ville hjælpe meget hvis der var en der mere eller mindre kunne skære ud pap hvad jeg lige skal spise og gøre af træning. Men venter spændt på muligesvar. Og undskylder stave rodet. mit keyboard er ved at dø for strøm- EDIT. Ville lige tilføje noget. ' Hvis jeg blev spurgt hvordan jeg gerne ville se ud i fremtiden - ville jeg sige en blanding afen surfer bums og en fighterSå er også interresert i at bygge lidt støre muskler. Folk siger (hvad jeg har hørt) man ikk smider vægt og får muskler på samme tid. . . ) Men kunne dog være det vile ændre lidt på HVORDAN jeg smed kiloene da jeg skal bygge dem op igen. giver det mening?