Cykelmyg

Medlemmer
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Cykelmyg

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 01/18/1978

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Rødovre

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Sundhed og vægttab
 1. Shakes til vægttab

  WOW, rigtig mange gange tak... Der var lige noget stof til eftertanke....
 2. Shakes til vægttab

  Hejsa. Jeg har netop været inde på en hjemmeside, [firmanavn fjernet af moderator], og ville finde noget proteinpulver, som jeg kunne bruge til at blive mæt af, men som jeg selvfølgelig ikke tager på af. Jeg har forstået, at det der hedder "gainer" er, hvis man vil tage på, men, hvis det nu er det omvendte man ønsker, hvad pokker hedder den så? :4mewantfood: Christina
 3. Av mit knæ

  Mener du det seriøst?
 4. Av mit knæ

  Jeg har haft ondt i mit knæ i efterhånden 2 mdr. nu. Har været til lægen, og han sagde der ikke var noget galt. Jeg startede med at løbe (spinner normalt) for cirka 2 mdr. siden, men holdt selvfølgelig op da smerterne startede. Er der andre der har været ude for samme? -jeg mener er det almindeligt at holde pause på næsten 2 mdr. for lidt løb?
 5. Alternativ

  Er der nogen der ved hvor slem cacoa er i forhold til en chokoladebar? Altså hvis man søger et alternativ til chokoladen? I så fald, hvad er bedst, O boy, eller cacaoskummemælk? Eller er der andre forslag?
 6. smerte i det ene knæ

  Hej. Når jeg holder for lange pauser, eller cykler for meget, får vågner jeg også om natten med mange smerter. Men for mig hjlæper det at tage et knæbind på, og hvis det er rigtig slemt sover jeg med det, tror ikke det er så godt, men bedre end at have ondt i knæet. :)
 7. Løb og vægttab

  jeg forstår godt hvad der menes. Men jeg er altså ikke overvægtig, jeg var bare nysgerrig for at vide hvor meget jeg ville komme til at tabe mig, kunne da godt tabe 2 kg, men heller ikke mere. Det var også for at prøve noget andet end cykling, og fordi det er nemt i perioder hvor man har travlt. Anyway, mange tak for hjælpen. :)
 8. Løb og vægttab

  Til Lea: KUN 5 KM OM DAGEN. Det er rimelig meget. Hmm måske ikke :lol: Men mange tak for hjælpen.
 9. Løb og vægttab

  -Jeg cykler ca. 5-6 timer om ugen, og ville gerne i gang med at løbe. Det skal være for at motion, når jeg ikke kan nå til timerne. (starter på eksamener) Jeg styrketræner ikke, og hr ikke løbet i mange år, så jeg tror ikke jeg kan løbe 10-15 km. Så jeg ville bare starte med 5 km om dagen. Hvis der er nogen der har et bedre forslag, er jeg åben..
 10. Løb og vægttab

  mange tak
 11. Løb og vægttab

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, om man kan, i så fald hvor meget, opnå vægttab ved at løbe 5 km om dagen, 5 gange om ugen, hvis man ikke ænde sin kost? Jeg har prøvet at læse lidt om det, og det virker som om det næsten ingen effekt har, hvis man ikke laver om på sin kost. Målet er vægttab. Er der noget der ved noget om det? :xmas:
 12. Maxim Balance og halsbrand!

  Jeg har lige et af de underlige spørgsmål! Jeg er lige startet med Maxims Balance, som er måltidserstatning, og jeg får bare den vildeste halsbrand. Er der nogen der har prøvet eller hørt noget lign.? En anden ting, er der nogen der har prøvet, eller kender Maxims balanceprodukter?
 13. Solgt ud

  Meadow. Ja, jeg kan huske da jeg var barn (20 år siden) at vi købte 1 liter cola visse wekender, vi var 3 om at drikke den, og den var først tømt om sømdagen. Slik fik jeg kun i weekenden. Men sådan var det bare :) Når fx. min niece på 6 kommer ind, efter hun har været ude og lege, og vil have noget at drikke, for hun altid saftevand eller sodavand af min søster. Når jeg kom ind, efter at have været ude og lege, da jeg var 6, fik jeg et glas mælk eller et glas vand. :)
 14. Solarie

  Christian Dior´s selvbruner er den BEDSTE på markedet. Den anbefales bl.a. af Drag Queens i London, sorry måtte bare have det med. :lol: Der findes en til kroppen og en til ansigtet, køb den til kroppen, da den er større og billigere i forhold til den til ansigtet, og konsistensen er den samme. Man bliver gylden, ikke orange, og så dufter den godt. B)
 15. Vægtvogterne, point liste

  Jeg synes ikke at "Livet er fedt" giver et realistisk billed af en typisk dansk overvægtig!! Selvfølgelig ved overvægtige folk da godt, at de dyrker for lidt motion, og spiser sikkert for meget. Men jeg ved også det kan være en jungle out there når man skal prøve at finde en HELT ny måde at spise på. Specielt hvis man måske ikke interesserer sig så meget for kost. For manges vedkommende er der tale om at skulle påtage en helt ny livsstil, og hvis folk føler de bliver mere motiveret af, at være med i vægtvogterne er det så ikke ok? :) Har desuden fået en (der er medlem) til at kontakte dem, for at høre deres holdning til motion, og det anbefalede dennes konsulent helt klart. Det er altså ikke meningen at folk skal hidse sig op, jeg prøver bare at sige, at det er et super alternativ hvis man mangler en sammensat plan til at komme i gang. B)