Cykelmyg

Medlemmer
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Cykelmyg


 1. Hejsa.

  Jeg har netop været inde på en hjemmeside, [firmanavn fjernet af moderator], og ville finde noget proteinpulver, som jeg kunne bruge til at blive mæt af, men som jeg selvfølgelig ikke tager på af. Jeg har forstået, at det der hedder "gainer" er, hvis man vil tage på, men, hvis det nu er det omvendte man ønsker, hvad pokker hedder den så? :4mewantfood:

  Christina


 2. Jeg har haft ondt i mit knæ i efterhånden 2 mdr. nu. Har været til lægen, og han sagde der ikke var noget galt. :dry:

  Jeg startede med at løbe (spinner normalt) for cirka 2 mdr. siden, men holdt selvfølgelig op da smerterne startede.

  Er der andre der har været ude for samme? -jeg mener er det almindeligt at holde pause på næsten 2 mdr. for lidt løb? :mad:


 3. Er der nogen der ved hvor slem cacoa er i forhold til en chokoladebar? Altså hvis man søger et alternativ til chokoladen?

  I så fald, hvad er bedst, O boy, eller cacaoskummemælk?

  Eller er der andre forslag?


 4. jeg forstår godt hvad der menes. Men jeg er altså ikke overvægtig, jeg var bare nysgerrig for at vide hvor meget jeg ville komme til at tabe mig, kunne da godt tabe 2 kg, men heller ikke mere. Det var også for at prøve noget andet end cykling, og fordi det er nemt i perioder hvor man har travlt.

  Anyway, mange tak for hjælpen. :)


 5. -Jeg cykler ca. 5-6 timer om ugen, og ville gerne i gang med at løbe. Det skal være for at motion, når jeg ikke kan nå til timerne. (starter på eksamener) Jeg styrketræner ikke, og hr ikke løbet i mange år, så jeg tror ikke jeg kan løbe 10-15 km. Så jeg ville bare starte med 5 km om dagen. Hvis der er nogen der har et bedre forslag, er jeg åben.. :santa2:


 6. Jeg kunne godt tænke mig at vide, om man kan, i så fald hvor meget, opnå vægttab ved at løbe 5 km om dagen, 5 gange om ugen, hvis man ikke ænde sin kost? Jeg har prøvet at læse lidt om det, og det virker som om det næsten ingen effekt har, hvis man ikke laver om på sin kost. Målet er vægttab. Er der noget der ved noget om det? :xmas:


 7. Meadow.

  Ja, jeg kan huske da jeg var barn (20 år siden) at vi købte 1 liter cola visse wekender, vi var 3 om at drikke den, og den var først tømt om sømdagen. Slik fik jeg kun i weekenden. Men sådan var det bare :)

  Når fx. min niece på 6 kommer ind, efter hun har været ude og lege, og vil have noget at drikke, for hun altid saftevand eller sodavand af min søster. :blink:

  Når jeg kom ind, efter at have været ude og lege, da jeg var 6, fik jeg et glas mælk eller et glas vand. :)


 8. Christian Dior´s selvbruner er den BEDSTE på markedet.

  Den anbefales bl.a. af Drag Queens i London, sorry måtte bare have det med. :lol:

  Der findes en til kroppen og en til ansigtet, køb den til kroppen, da den er større og billigere i forhold til den til ansigtet, og konsistensen er den samme. Man bliver gylden, ikke orange, og så dufter den godt. B)


 9. Jeg synes ikke at "Livet er fedt" giver et realistisk billed af en typisk dansk overvægtig!! :thumb_down: Selvfølgelig ved overvægtige folk da godt, at de dyrker for lidt motion, og spiser sikkert for meget. Men jeg ved også det kan være en jungle out there når man skal prøve at finde en HELT ny måde at spise på. Specielt hvis man måske ikke interesserer sig så meget for kost. :blink:

  For manges vedkommende er der tale om at skulle påtage en helt ny livsstil, og hvis folk føler de bliver mere motiveret af, at være med i vægtvogterne er det så ikke ok? :)

  Har desuden fået en (der er medlem) til at kontakte dem, for at høre deres holdning til motion, og det anbefalede dennes konsulent helt klart.

  Det er altså ikke meningen at folk skal hidse sig op, jeg prøver bare at sige, at det er et super alternativ hvis man mangler en sammensat plan til at komme i gang. B)


 10. Jeg vil gerne sige til Anders, at det kunne jo være at der findes folk i den danske befolkning, der godt ved at de måske spiser for meget, og dyrker for lidt motion. MEN disse mennesker har måske brug for at få afvide, hvordan de skal gøre, det er jo ikke alle der kost og motionseksperter, vel. B)

  Jeg synes bare det var ret nedladende sagt, det var alt.


 11. Igen må der tys til de professionelles råd... :)

  Er der nogen der kan anbefale et kosttilskud til en pige på 25, der vejer 74, spinner 4 gange om ugen, styrketræner max. 1 gang om ugen, og gerne vil tabe sig??

  Jeg har prøvet at spørge i Matas, men efter hun modsagde sig selv et par gange er den mulighed for kyndig ekspertise droppet.

  Jeg burde spørge i min center, men synes jeg kender for mange bag skranken til at ville spørge efter noget der måske også kunne tage lidt af vægten. (Ja, jeg ved godt det er for dumt) :(


 12. Hej.

  Det er sikkert skrevet 500 gange før, men har jeg ikke liiige kunne finde det :confused2: , men..

  Er der et sted på nettet hvor man kan finde en tabel over kcal? Den må meget gerne være elektronisk.

  Jeg har lige regnet ud, at jeg skal ned på 2693 kcal om dagen for at tabe mig, og er jo lidt nysgerrig hvor meget/lidt det egentlig er.

  Hvis du evt. har nogle erfaringer med at tælle kcal. vil jeg meget gerne høre om dem.

  På forhånd tak


 13. Hej.

  Jeg er bare nysgerrig om der er nogen der ved om man må spinne når man er blevet gravid? Jeg spinner normalt 4-5 gange om ugen. :bike:

  Jeg har spurgt mig lidt frem i det fitness center jeg går i, men har fået lidt forskellige svar, bl.a at jeg skulle snakke med en personlig træner til 450 i timen for det spørgsmål, hmmm :blink:

  På forhånd tak