LBB

Medlemmer
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LBB

 1. Løb hver dag

  Jeg er 48 år og løber efterhånden hver dag....efterhånden 65-80 km/uge afhængig af humør,restitution og hvad der ellers er.Jeg varierer en del med interval,tempo,lange og restitutionsture og det fungerer fint for mig.Træner desuden styrketræning 2-3 x ugentlig. De dage jeg styrketræner løber jeg typisk en rolig tur(4.45 min. / km) om morgenen på 5-7 km og styrketræner om aftenen.Jeg er så "heldig" at jeg ikke har små børn mere og har en "eftergivende" kone som lader mig træne det jeg vil.Jeg har tidligere styrketrænet en del og må sige at løbetræningen har "ædt" en del af min muskelmasse...vejer nu 64 kg/178 cm..., men det er det jeg har lyst til lige nu!!!
 2. Jeg træner også full-body 2-3 x ugentligt.Jeg squatter ALDRIG når jeg næste dag skal træne tempo eller intervaller.Når jeg derimod skal løbe distance(LLL) eller restitution dagen efter er det ikke noget der hæmmer mig, tværtimod vil den evt. ømhed jeg har fra squats være væk efter min løbetur..også selvom jeg løber lidt langt (12-15 km) LBB
 3. Jeg har spinnet on/off i over 10 år, mest om vinteren(Kører helst ude om sommeren eller løber mere) Jeg gider sgu ikke lave armbøjninger i en spintime!!Jeg kommer for at få TÆSK kredsløbsmæssigt uden "koreografi" og trykke den af og min ynglingsaversion er efter en time at høre en eller anden sige"Det var da ikke særlig hårdt idag". Så skru dog noget mere belastning på Bassemand!!Det er med spinning som med al anden træning:Du får det ud af det som du lægger i det!!
 4. Hvad f... er mit problem.

  Lad ALDRIG hofteregionen accelerere hurtigere mod loftet end skulderregionen!!Pres bevidst skuldrene bagover.Dette er IKKE det samme som at holde ryggen ret for hvis du er stærk kan du sagtens holde lændesvajet i en good-morning.Lad også være med at få vægtfordelingen helt frem på forfoden.Test evt. din teknik ved at se om du kan "flexe" tæerne mod loftet under løft (Dog ikke når du maxer!!)
 5. Specialist i løbeskader på Østerbro

  www.sportsfyssen.dk det ser ud til at fysserne der selv har en del løbe erfaring, altid bedre end his de bare har "læst" om problemerne.
 6. træning med hensyntagen til rotatorcuffen

  Lad være med at:Køre for bredt, sænke stangen til halsen,træne flyers. Pas på med:Dyybe dips,pullover,træning i Smith maskine Træn din rotatorcuff med elastik, d-bells eller i maskine til formålet.Sørg endvidere for at holde dine skuldre smidige og pas især på i din bryst træning IKKE at blive for stærk "forrest"(Bryst) i forhold til bagpå(Rear delt. og rotatorcuff)Vær opmærksom på om dine skuldre trækkes for meget fremad som tegn på dette. I andre øvelser bør du ikke trække til nakken,presse fra nakken,passe på med up-right-rows og lat. raises.Vær også forsigtig med tricepstræning hvor du kører fra nakken (Eks. fransk pres) Hvis du under træning får fornemmelsen af at noget "Kommer i klemme" i skulderen så juster øvelsen eller drop den.
 7. squat i smith stativ

  "Hvad mener du problemet er ved at squatte efter ovensående princip?" Hvis man træner 5 x 5 går jeg ud fra man kører rimeligt tungt.Dette er en tilbagevendende diskussion, men jeg mener at forholdsvis tung træning med samme øvelse x 3 om ugen og med samme antal reps om ugen er problematisk for de fleste... ..og ang. spørgsmålet hvilken forskel der mellem benpres og squat lader vi lige stå et øjeblik....
 8. squat i smith stativ

  1) Hvorfor træner du 5 x 5 squats 3 gange ugentligt???? 2)Når du nu er så glad for squats(Kun godt at du er dette!!) hvorfor træner du den så i Smith maskinen??Det er da absolut den værste maskine at træne ben i (Og især tung træning)hvis man ikke kan træne fri squat!!Træn dog hellere i benpres hvis squat ikke kan trænes!!!
 9. Boksning: Nikolay Valujev

  Ruiz´sejr var aldrig til diskussion...,men Don King himself var der så der er vel foregået et eller andet
 10. Løbegrupper i Horsens?

  Randi....Atletica er IKKE dyr at træne i.Som motionist betaler man 275 kr/år, og det at være passiv betyder at klubben betaler gebyret i diverse konkurrencer.Ellers kan man møde op alt det man vil.Er lige selv startet og det sparker altså lidt r.. med bl.a. intervaltræning med en flok der bare kan løbe.Prøv at møde op f.eks. tirsdag 18.00 ....
 11. Gode råd ved køb af kondicykel

  Man får IKKE en kvalitets spinning cykel til 1000-. Vi har iøvrigt lige på min arbejdsplads fået en af Monarks spinningcykler, og jeg må sige at jeg er lidt skuffet.Bl.a. er der ikke fst nav og det hele virker lidt for billigt.BODYBIKE laver efter min mening nogen af de bedre spin cykler og de fåes i lidt forskellige udgaver.
 12. Jeg har brug for at komme i kontakt med en der er inde i ALLE de ovenstående emner og som har praktisk træningserfaring.De fleste diætister der underviser har ikke ret meget indsigt i trænings planlægning i forbindelse med træning eller også er de kun erfarne i rådgivning af fru Jensen der er blevet for fed og i grunden ikke er særlig motiveret alligevel. Kender i nogen, gerne med bodybuilder/styrkeløfterbaggrund???Målgruppen er folk i fængsel.
 13. Gode råd ved køb af kondicykel

  Jeg har virkelig kørt på LORTECYKLER, især herhjemme før i tiden når jeg passede mine børn da de var små.Jeg har siddet oppe på loftet under inddækningen af plastik på en magnetcykel til 995- og SVEDT 45 min. af gangen, siddet på gamle MONARK der funktionelt var helt tilfredsstillende men lignede l... og larmede meget.Har lige nu en spinning cykel fra BODY BIKE der er rigtig god, både til siddende og stående spurter.Kan godt se at man bliver mere kræsen med alderen.. :4mewantfood:
 14. Træningsdagbog

  Før i tiden brugte jeg træningsdagbog fra Hjerteforeningen.De senere år har jeg dog bare brugt en almindelig kalender(Faktisk er det ret sjovt at se hvad og hvordan man trænede i 1981!!) Er der nogen der ved hvor man kan skaffe en træningsdagbog, ikke til PC, men i lommeformat??? MVH Lars Bo Berg
 15. Kan man tabe sig ved at spinne

  Som en af faktorerne i et vægttabsprogram er spinning efter min mening suverænt:Høj intensitet og lav skadesrisiko!!!!Tryk den af i en lektion eller to nogen gange om ugen samtidig med fokus på kost og se løjer!!
 16. Det fysisk aktive sygehus

  Arne, den "aktive indtænkning" har aldrig været fremmed for fysioterapeuter.Desværre var der nogen år hvor også fysserne på det nærmeste følte sig som akademikere og hellere ville skrive/forske end passe deres egentlige arbejde(Så blev jeg sgu skydeskive igen!)Dette er heldigvis ved at vende, men som Morten nævner kræver det nok nogen økonomiske ændringer.
 17. Det fysisk aktive sygehus

  Gammel vin på nye flasker.Jeg arbejdede over 13 år på sygehus og satte en ære i at aktivere især de inaktive.Ofte var det bare en tur på trapperne et par gange dagligt(Simpelt men funktionelt)eller hente de sengeliggende der var motiveret ned i gym. sal til diverse træning, så det...
 18. +50kg DIPS for reps.

  Hvis det er med 1/2 kropsvægt er jeg med(Vejer lige under 70 kg) Træner i perioder 6-8 reps med 20-25 kg uden de store problemer, men kun ca. til overarmene er paralelle med gulvet.
 19. Motionsmaksiner sælges....

  Jeg vil gerne købe nr. 3/nedtræk hvi der er ca. 100 kg. på. 2000 kr ????
 20. Pizza

  Æd din Pizza med velbehag...bare sørg for at der ikke pøses olie(Hvidløg/chili på)
 21. Velholdt poolbord sælges for ca. 5000-.Evt. kan træktårn med mindst 100 kg indgå i handelen.
 22. POOL BORD SÆLGES

  Ved du hvad...jeg FAXER det sgu da bare over til dig... :)
 23. POOL BORD SÆLGES

  Bordet er ca. 132 cm bredt og 225 cm langt og TUNGT???Kan dog skilles ad.
 24. POOL BORD SÆLGES

  Anabol. Jeg bor i Horsens og bordet står i det Budocenter hvor jeg træner kampsport.Bordet er ikke lille, jeg måler det lige imorgen.
 25. Sælges: Lat Pull Down

  Hvad med 3500-??? Lars Bo Berg tlf. 7563 0043.