Fame Boy

Medlemmer
 • Content count

  5,192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by Fame Boy

 1. Styrketræning eller Crossfit?

  Crossfit er den sikre vej til at gå i stykker. Kig ind på maxer.dk - der er både videoer, træningsprogrammer og alt mulig andet godt.
 2. Det lyder som en oplagt opgaver for Jacob Beermann. Skriv til [email protected] og så kan han med garanti enten hjælpe dig selv, vejlede dig eller sende dig videre.
 3. Anbefaling af fysioterapeut

  Du skal have fat i Jacob Beermann fra Maxer.dk. Han er ikke fys, men det er kun en god ting. Danmarks klart bedste styrkeløft-coach.
 4. Jumpsquat

  Der er to ting ved jump squats, der er noget knald: Du lander med ekstra belastning på knæ og hofter. Det er måske til at overse Du lander med en stang, der nemt kan crashe ned på dine nakkehvirvler Som jeg husker det, er det ikke fordi dit almindelige squat er på 700 kg. Kombineret med at du ikke reelt søger eksplosivitet, men nærmere styrke-udholdenhed, så virker jump squat som både overkomplicering og decideret forkert. Styrke-udholdenhed (hvis det da er det du leder efter) træner du bedst i helt almindelige øvelse ved højere rep-ranges. Evt med korte pause. Hvad "rigtige" cykelryttere gør, har ingen relevans for dig. De har andre forudsætninger, andre muligheder, andre udfordringer og er villige til at acceptere en større risiko.
 5. Jumpsquat

  Det helt store spørgsmål er naturligvis - hvorfor? Kan du noget med jump squat, som du ikke kan med træning, der er nemmere at gå til (og har lavere skadespotentiale)?
 6. Jeg tænker at MOLs helt egen læge, Cloudhands, er glad for at du også er her. Hvad du tænker om sygdomstilstande er ca. ligeså ligegyldigt, som hvad jeg synes og det er så tæt på nul som man kan være. En kugle i panden virker også beroligende.
 7. Nej, det er ikke nærliggende. Der er en enorm forskel på at være syg og at være rask. Det svarer til at du vil tage Ritalin for at blive rolig - det gør jo folk med ADHD rolige, ikke?
 8. Yay. Fedt nok. Endnu en magic pill! Lad mig komme i gang!
 9. Overhead pressing

  Enig ifht mandepoint på pres. Men så igen - efter jeg har fået familie etc går jeg ikke så meget op i at løfte ting mere. En lille ting: eksplosive reps er noget rod. Jeg ville lave fx standard reps en dag, langsomme 5ere en anden dag og bag nakken en tredje. Og så masser af øvre ryg og arme. <3
 10. Overhead pressing

  En anstændig vægtløfter kan pushpresse op mod 150% af sit pres. :) For de fleste er der noget at hente på teknikken. Især opspændet på lats og bredden på grebet. Jeg har selv været meget glad for thumbless/suicide greb, og højere reps. Min erfaring er at presset kan trække en pænt høj volumen over ugen - især hvis du holder dig til 8ere og tempomanipulation. Husk på at presset er endnu stædigere end bænken - måske det stædigste af de store løft.
 11. Overhead pressing

  Konkurrerer du i styrkeløft? Hvis ja, hvad er så formålet med presset? Hvis nej, skal du på et tidspunkt? Jeg har løftet til stævner i en del år, men har altid haft et langt tættere forhold til presset end bænken - jeg er muligvis den eneste styrkeløfter i verdenshistorien, der har presset over 100 og bænket under 150. :D :D
 12. Bent press og turkish get up?

  En klog mand har engang skrevet det her: http://theblogoffame.com/?s=Turkish&submit=Search
 13. Bent press og turkish get up?

  TGU er en rigtig dejlig øvelse. Du får næppe store muskler, tungere løft eller noget andet, men din krop får det lækkert af dem. De tager bare så lang tod at lave. :-/
 14. Tanker om program - hjælp

  Så er det ikke noget særlig godt program. "Programmet" ser ud til at være fornuftigt, hvis du gerne vil suse hele centeret rundt uden at spilde tiden fuldstændig. På 6 dage ville det være oplagt at have 4 dage med squat, bænk og DL som minimum.
 15. Billig kostplan?

  Hvor har du kigget?
 16. Nice and clean power building

  Dengang vi begge trænede kunne jeg vel nærmest matche dig i bænk på 8ere med et minuts pause. Det siger vist alt. :D
 17. Nice and clean power building

  Mon ikke også din WC ville have godt af, at du trykkede lidt mere på densiteten? :)
 18. Nice and clean power building

  Jeg tror faktisk at jeg engang har lavet 8ere med 110 i bænk. :D
 19. Bagkædetræning med glaslænd

  Bulgarian - Ike Brazilian. :) Og Dane - kinder du google? ;) Gregers: du had brug for personlig træning med Jacob Beermann. Han kan hjælpe dig ud af den selvopfattelse (at du har en svag mænd og at der ikke er noget du kan gøre ved videre til en stærkere krop. Men det kræver naturligvis at du er åben overfor at ændre på dit opfattelse af verden og hvad din rolle i den er.
 20. Bagkædetræning med glaslænd

  GHR, RDL, reverse hyper, 1-ben RDL, glute bridges og lunges/BSS/split squats (er dog primært glutes).
 21. Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring

  3. Div hyggebasket?
 22. ingefær og gurkemeje fra fitness pharma

  1. Hvorfor skulle ingefær ikke kunne give sure opstød når det har anse gavnlige virkninger? 2. Hvis han har haft sure opstød siden 2014 er han sgu nok stoppet med de tabletter.
 23. Hvor meget ved du om valsalvas manøvre?
 24. Ondt i lysken ved at squatte?

  Rune vil lære dig at squatte. :)