essensen

Medlemmer
 • Content count

  3,826
 • Joined

 • Last visited

About essensen

 • Rank
  The mind-forged manacles I hear
 • Birthday 09/06/1985

Contact Methods

 • MSN Pluder10@hotmail.com
 • Website URL http://

Profile Information

 • Køn Mand
 • Sted Kbh (NV)
 • Interesser Det giver vel sig selv når jeg befinder mig på denne side :)<br />- helbred, kost, motion, styrketræning, bodybuilding osv!

Previous Fields

 • Træningsformål: Primært muskelmasse!
 1. 31

  Det er der nok, men i artiklen står der de regner med det er stærkere end efedrin. Det er bestemt ikke noget jeg personligt ville indtage på fast basis. Generelt forstår jeg bare ikke man vil indtage ting med ingredienser, man ikke aner (research chemicals) om er skadelige. "Ikke virker" - haha. Du har et andet forhold til druuugs end jeg og det er også fair nok, men jeg ville stadig ikke turde at indtage research chemicals på fast basis.
 2. 31

  Stadig ligeglad med hvad de pre-wo supps du bruger indeholder? :D http://www.usatoday.com/story/news/nation/2013/10/14/tests-of-supplements-craze-and-detonate-find-methamphetamine-like-compound/2968041/
 3. Lifewave Products - Scam/Placebo/Nyt Super produkt?

  Du burde skamme dig over at skrive sådan noget crap :)
 4. 31

  Fuck dødløft - der er bare nogle mennesker der ikke er bygget til den øvelse. Troels fuckede jo sin lænd fuldkommen op under en 120kg dødløft og var sengeliggende i 2 uger med masser af smertestillende - og er stadig ikke 100 % i orden her knap 2 måneder efter. Btw - lige en fyi, selvom du sagde du var ligeglad - jeg synes stadig det er værd at tænke over at indtage sådan noget på jævnlig basis: http://news.bodylab.dk/kort-nyt/4014-fodevarestyrelsen-advarer-imod-kosttilskuddet-craze-
 5. 31

  Seriously? Du vil ikke gerne vide hvad du propper i kroppen? :)
 6. 31

  Altså er Craze ikke kontamineret med ulovlige substanser, eller har de fået ryddet op i det?
 7. Det var en rigtig god dag og en fornøjelse at høre om hele hans træningstid og hvordan det forholder sig nu. Og så holder han sig en god dagsform!
 8. Kan ikke sove de dage hvor jeg har trænet!

  This. Det er klassisk at ens nervesystem er godt oppe at køre efter træning - og det kan derfor være rigtig svært at falde i søvn, hvis man ligger sig til at sove et par timer efter træning. Specielt hvis der også bliver trænet hårdt oven i hatten.
 9. Weight-gainer til en kræftpatient

  Når han er afkræftet, svækket og har dårlig appetit, så er der absolut intet uhensigstmæssigt i at drikke store dele af sine kalorier - det er snarere hensigtmæssigt, da han på den måde klart vil kunne få flere kalorier ned. Jeg synes det lyder som en udmærket ide - få eventuelt fat i en der også indeholder nogle fibre og ikke alllt for meget sukker.
 10. Projekt Punktslankning / Projekt CBB

  Du er i BT i dag: http://www.bt.dk/danmark/se-boefferne-danse-her-er-danmarks-muskelmaend-og-kvinder Virkelig flot form du stod i :)
 11. God kiropraktor i Kbh?

  Jeg kan ikke anbefale klinikken på gammeltorvet - det var én af behandlerne der der fik fucket min nakke op, som jeg i dag, 3 år efter, stadig har problemer med og nok aldrig bliver helt god. Jeg er generelt ikke særligt begejstret for kiropraktorer i DK - de er alt for ofte blot fikseret på lidt hurtigt knæk og bræk og behandler på ingen måde "holistisk" (gyseligt ord, I know). Mit bedste bud på en god kiropraktor er Jacob West - http://www.kiroaxeltorv.dk/teamet Han er den eneste der rent faktisk har givet mig et konkret bud på hvad der var galt med min nakke og gav mig en øvelse der rent faktisk hjalp lidt, i modsætning til alle de mange andre kiropraktorer jeg var hos, der blot brækkede mig og sendte mig hjem så hurtigt de kunne.
 12. Det er en fastnettelefon - så du kan kun ringe dertil.
 13. 31

  Det ubetingede bedste der er sket i det år jeg har været væk fra DK.
 14. Jeg vil gerne byde 200 for KB'en hvis den ikke er gået til Motta endnu.
 15. 31

  Tak for velkommen-tilbage cocktails i lørdags. Det var godt at være tilbage på Zefside og få nogle gode white russians igen (det kan de altså ikke finde ud af at lave på barer i USA).