Uncle Bully

Medlemmer
 • Content count

  664
 • Joined

 • Last visited

About Uncle Bully

 • Rank
  Nede i møget, laset i tøjet, sulten, tørstig og fallit
 • Birthday 11/04/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Esbjerg

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Jeg træner for at få en mindre penis
 1. Sundt vægttab

  Ja, jeg synes i hvert fald, at du bør inkludere en opkastgrad på mindst 50% i din vægttabsplan - opkast er jo den helt sikre vej til et BLIVENDE vægttab.
 2. Sundt vægttab

  Nu husker du at kaste det hele op igen, ikke? Ellers kommer du aldrig til at tabe dig en skid...
 3. Procenttabel

  Jeg tror, det er denne her!
 4. Vold og trusler mod personale

  Historien melder ikke noget om, at de pågældende HA'ere havde opført sig voldeligt eller truende, så handler den i virkeligheden ikke bare om en testosteronfattig metro-pjevs, der ikke bryder sig om at se på store, svedige mænd, pakket ind i noget vrøvl om virksomhedens ansvar for deres kunders opførsel andetsteds?
 5. Hvad er ezekial?

  Dette citat af en vred neger i en film fra 1994 stammer tilsyneladende også fra Ezekiels bog. Kan det være med til at afdække mysteriet?
 6. Mælk

  Jeg hørte programmet, og uden at jeg kan huske detaljerne, gav det mig egentlig bare lyst til at drikke mere mælk. Mælkehaderne i programmet var en bedrevidende gammel kværulant og en arrogant kælling, og den slags mennesker gør mig bare kontrær...
 7. Alli...den nye "slankepille"

  "Retorikken er hård, moraliserende og fordømmende" = jeg får ikke ret. "Jeg er ikke vant til at debattere på den måde ...jeg er vant til man lytter og lærer og udveksler og prøver at forstå og se tingene fra andre vinkler end ens egne" = jeg er vant til at få ret og at blive accepteret som den endegyldige autoritet, da jeg jo er fysioterapeut.
 8. for mange kilo

  Har du trænet med 10 kg før? :dropjaw: Har du taget steroider eller hvad? Jeg er alvorligt bange for, at du er på vej ned ad et skråplan, sikkert på grund af den syge, medieskabte kropskultur, der desværre forvrænger billedet af den naturlige krop. Spil hellere noget god, naturlig fodbold, det er der aldrig nogen, der er kommet til skade af.
 9. vægt

  Prøv med rå kylling/chicken sushi. Så skal han nok komme af med alle de klamme muskler og blive normal og tynd igen.
 10. CAUTION - RANTING !

  Hvem er de der "jer", som du hele tiden omtaler? Størstedelen af dem, der svarer i denne tråd, træner netop i kommercielle træningscentre fordi alternativerne trods alt er ret begrænsede, men ønsker sig bare en bedre og mere alsidig service.
 11. CAUTION - RANTING !

  ...hvilket bare er noget plat og overfladisk lommepsykologi, og ikke er andet end et dække over "vi vil kun have kunder der er hurtigt inde og hurtigt ude, vi ikke behøver bruge kræfter på at servicere og ikke kommer ret tit"-tankegangen. Kommercielt set helt fint, men stadig plat og vammelt.
 12. CAUTION - RANTING !

  Ludersammenligningen er egentlig lidt sjov...ukrainske gadeludere er røvbillige og giver elendig service, mens den dyre luksusskøge giver en superoplevelse. I træningsverdenen er det lige omvendt - interessant...
 13. CAUTION - RANTING !

  Ja, kan man ikke bare være ligeglad med alt kritisabelt, der ikke specifikt indvirker på ens egen hverdag? Selvfølgelig kan man ikke det - lam holdning.
 14. CAUTION - RANTING !

  "Være en del af det"? Af hvad? Hvis du mener den lækre, skinnende, velduftende fitnezz-verden, så har jeg været en del af den, og jeg forlod den i foragt, da det blev mere og mere klart, at vi ingen tid måtte bruge på at lære kunderne noget for alvor brugbart, og at kunderne for Guds skyld skulle være inde og ude af centeret igen efter max en time, så der var plads til at den næste mormor kunne sidde med tomme øjne og lave sine 50 gentagelser i pec-dec'en. Til sidst bliver man simpelthen bare træt af de små, naive fitnessgenier, der render rundt og prædiker deres sludder og giver f.eks. Achilles sådan en munter uge, som han har haft. Selvfølgelig kan man hade noget, man ikke er "en målgruppe af". Jeg afskyr også de autonome og deres vamle, forløjede miljø, selvom jeg absolut ikke er en del af deres "målgruppe".
 15. CAUTION - RANTING !

  Efterspørgslen er ikke særlig stor, da gennemsnitsbrugeren kun har en meget ringe forestilling om , hvad man med rimelighed bør kunne forvente. God service er også at tilbyde mere end kunden forventer. Du kan sikkert finde en eller anden formel med Oplevet Service minus Forventet Service el. lign. i en "markedsføring for 1. HH"-bog. Hint: det er sådan noget, der giver en god oplevelse til forskel fra en gennemsnitlig oplevelse.