Kuldskær

Medlemmer
 • Content count

  1,742
 • Joined

 • Last visited

About Kuldskær

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/09/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Odense

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Nu vil jeg være stææærk!
 1. Kuldskærs log

 2. Kuldskærs log

  Har iøvrigt været i OBBC og køre eTenzor - for første gang siden jeg var gravid i 9. måned . En lidt anden oplevelse nu hvor der ikke er 10 kg mave, kan jeg godt afsløre. Det var superfedt og et genialt koncept, så det skal jeg absolut til at gøre noget mere af .
 3. Kuldskærs log

  Lidt pynt i loggen, når jeg nu ikke får opdateret noget træning :
 4. Sweetypippi 2

  Sikke et fint navn, til jeres lille dreng . Det lyder godtnok skøøøønt, at din mand snart har (meget) lang ferie. Bare det var min der havde det .
 5. Sweetypippi 2

  Hej! Jeg håber, I får en rigtig god og hyggelig barnedåb (idag?). Spændende hvad han skal hedde, den lille!! Stine.
 6. Kuldskærs log

  Tid til en lille update. Lørdag 18/10:...blev det både til lidt sjipning og KB´s i haven og senere på dagen en løbetur mens Tante Charlotte & Onkel Bøf passede den søvnunderskudsramte baby . Søndag 19/10: Ingen egentlig træning, men en masse gåture med barnevognen. Mandag 19/10: BODY PUMP - for første gang i ca et år . Tirsdag 20/10: Work-out i haven (Fight gone bad???) under "streng" supervision af min personlige OG certificerede crossfitinstruktør :4thumbup:.
 7. Sweetypippi 2

  Smart :4thumbup:! Der må være noget rytme i den søvn, siden du kan gøre det . Det ser ellers godt ud med træningen (= du får trænet, modsat mig der har svært ved at komme ud af døren ) - iøvrigt smart at køre BP med benene oppe.... det er altså ¤%¤" træls at vente på at blive helt tip-top igen efter et kejsersnit! ...og så lige et forsinket TILLYKKE med fødselsdagen i tirsdags! :4band:
 8. Kuldskærs log

  Gramatikken er vist også RET svær på islandsk - de laver jo ordene om alt efter hvor de er i en sætning . Min kæreste er islænding, så jeg forstår en SMULE, men kan kun sige meget få standarsfraser som "goddag", "tak i lige måde" og "græsslåmaskineudsalg" (jo, jo den er god nok) . Hvor hyggeligt med mor-snak . De første mange måneder lagde Rebekka sig faktisk også først til at sove, sådan rigtigt, omkring midnat (eller lidt senere!). Herhjemme er vi B-mennesker så det var egentlig OK fordi hun så også sov lidt længe om morgenen :4thumbup: . Nu vågner hun kl 7-7.30, sover til formiddag omkring kl 10 og kommer i seng ved 20-21 tiden alt efter hvornår hun virker træt. Derudover sover hun et par lure i løbet af dagen, men det er fuldstændig umuligt at sige hvornår og hvorlænge! Jeg tror også det har noget at gøre med hvad der ellers sker - fx har hun brug for flere små lure, hvis vi har gæster eller der sker en masse. For tiden sover hun max 45 minutter ad gangen, hvilket jeg egentlig ikke synes er ret meget - men hun virker bare frisk og så kommer hun op. Vi har indtil videre ladet hende finde sin egen rytme, hvilket jeg (på trods af, at der faktisk er mange der synes det er dumt vi lader hende "bestemme" ), synes fungerer fint! Som du skriver er det dog rart at kunne se frem til at der kommer lidt mere styr på hverdagen - men det oplever jeg nu at der, i takt med at hun bliver ældre, også gør! Så jeg ser frem til at hun om et par måneder har en helt fast rytme og sover MINDST et par timer til formiddag, så jeg både kan nå at træne, sætte en vask over, læse en bog og tage en lille lur :laugh: .
 9. Kuldskærs log

  BEBS - ja, det er et godt ord! :4thumbup: Det må iøvrigt være svært at skulle lære et helt nyt sprog - og så finsk!!! og :1356: til dig. Jeg gad godt (burde ) lære noget islandsk, men kan kun ganske få gloser - jeg tror man skal bo i landet for at det virkeligt rykker (undskyldninger har jeg nok af, som du kan høre ). Torsdag 9/10: Mor&Baby-træning i OBBC. Supergod time, der bare desværre ligger LIGE midt i tøsens formiddagslur. Lørdag 11/10: Løbetur, ca 5 km Søndag 12/10: Løbetur, 8 km, ca 45 min. Første lange tur i meget lang tid :w00t:.
 10. Kuldskærs log

  Nååååååååååå, nu jeg er i gang med overspringshandlingerne kan jeg ligeså godt fortsætte og opdatere lidt træning . Idag er det blevet til: Løbe/luntetur: ca 4 km + lidt sjipning. Armstrækkere (m. benene på bænk), 5 sæt á 10 stk Thrusters m. 16 kg, 5 sæt á 10 stk Dobbelt-swings m. 24 kg, 5 sæt á 10 stk Dødløft m. 36 kg, 5 sæt á 10 stk Rigtig fin træning - med spot af min personlige crossfitcoach .
 11. Kuldskærs log

  Jamen hun er altså også bare SÅ sød :wub:. Og ja, du må da have én af hver . Sjovt vores to bebser har samme tøjsmag - de stribede bukser på billedet er specialsyede (af hendes bedstemor), da den lille dame har svært ved at klemme maven i mange af de "almindelige" baby-bukser :laugh:.
 12. Sweetypippi 2

  Nøøøøøøøøj, det kan jeg bare genkende ALTSAMMEN ! Ja, altså lige bortset fra det med ikke at måtte løfte igennem - det må jeg jo godt nu....jeg kan bare ikke, fordi jeg er blevet så slap .
 13. Loonies træningsdagbog

  Neeeeej, det er da ikke så slemt!! :blink:
 14. Kuldskærs log

  Hmmm, det er ikke megen træning jeg får opdateret. Svinger stadig KB´s i haven (næsten) dagligt, løber når jeg har mulighed for det og har et par gange været til Mor&Baby i OBBC. Istedet for at rapportere om dagens KB-session bliver det til et billede af den gladeste baby jeg nogensinde har mødt .... :
 15. Sweetypippi 2

  Hej Finland! Hvor er han bare en sød lille baby ! Sikke en fødsel - det lyder hårdt . Et kejsersnit sætter visse begrænsninger de første par måneder , men det lyder jo som om du allerede stille og roligt er ved at komme igang igen . Jeg glæder mig til at følge (endnu) en efterfødselslog . Mange hilsner til jer alle tre! Stine.