Knowledge Finder

Medlemmer
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Knowledge Finder

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/06/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  København

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Look som BB'er (-85 klassen)...
 1. Bedste kombination af muskelgrupper...

  Undskyld mit sprog, men jeg er pisse træt af folk siger det ene er bedre end det andet i træningssplit. Der er ingen gylden regel. Grunden til man normalt siger at man træner træk- og skubbe muskler hver for sig er så man ikke overtræner den specifikke muskel. Hvis du fx træner bryst (skub), biceps (træk), skulder (skub) en dag og Ben (skub), triceps (skub) og ryg (træk) en anden, rammer du biceps musklen begge dage, hvilket kan være uhensigtmæssigt. Men alt er relativt. Det kommer an på hvor hårdt du træner ryg og biceps de pågældende dage. Og husk forandring fryder. Variationer skaber både mere motivation for dig, men skaber desuden mere hypertrofi. En god tommelfinger regel er at skifte træningsprogram/træningssplit hver 3. måned for max hypertrofi. De samme gælder med rep, sæt, excentrisk træning, failure træning osv. Variation er kodeordet. Dog skal du have en stigende arbejdsbyrde for konstant hypertrofi. Men du vil altid høre nogen sige noget er korrekt og noget er ikke. Jeg har været i denne verden i mange år og kan sige at noget hjælper på nogen og andet hjælper på nogen andre. Og vigtigst af alt Variation. Hvis du har det i baghovedet og spiser korrekt så er du på vej til succes.
 2. Crawdaddy

  Craw>> Fair nok... Men de forbedringer du tænker på er det at få bygget noget yderligere muskelmasse eller forfine hvad du har?? Desuden hvad er dine planer mht træningen? Jeg tænker på om du stadig vil køre din tunge split træning det næste stykke tid (har det virket efter hensigten) eller du helt vil skifte trænings form??
 3. Crawdaddy

  Hey Craw... Var pænt imponeret over den form du viste i lørdags, og ikke mindst din rutine spillede. Maverulningen var for cool De 2 atleter der blev placeret foran dig var dog det skarpere i symmetri-runden desværre. Ved du hvad indvejning var for Søren O. der blev nr 1?? Han var da helt utolig, efter min mening den flotteste til det stævne også overall. Det må ikke have været sjovt at have ham som konkurrent. Men flot klaret Christian ingen tvivl om det. Håber på at se dig igen næste år, og endnu skarpere.
 4. ANGEL

  Jeg har ikke skrevet i din log før, men var meget imponeret af dig og Christian i Herning. En del man måske savnede var en reaktion fra dig da du blev nr 1. Det så nærmest ud som om at du ikke blev glad og vidste at du vandt på forhånd. Men som du skriver, så er det nok svært foran så mange mennesker at råbe og skrige Med hensyn til dine konkurrenter, var du ikke nervøs for Sheila Nymann der dog kun placerede sig som nr 4??? Jeg havde nu spået hende til at vinde hvis dommerne havde accepteret hendes muskelmasse, men hun var jo tilsyneladende for stor. Men tillykke med det N, det må være rart at få resultat for alle sine anstrengelser!!
 5. Protein.. Hvor og i hvad?

  Mine fortrukne protein kilder er: Mælk ( super godt) evt kakaoskummetmælk for at få lidt flere kalorier, proteinpulver, kvark, nødder, tun, pålæg (kan købes billigt i Aldi), kød generelt, æg, pasta, bønner (fx chili con carne). Der er massere at vælge imellem.
 6. Deload, dekonditionering

  Ok... jeg synes bare at der er flere herinde der skriver at de deloader og derfor kommer af med deres workcapacity!? Men så skal de vel være MEGET let deload de kører??
 7. Deload, dekonditionering

  Enten er det mig der har misforstået begrebet på deload og dekonditionering eller også er det andre folk her på boardet. Definitionen på dekondtionering: Man holder en pause helt fra træning ca. 1-2 uger, for at reducere ens workcapacity (samt restituere), så man herefter kan stimulere vækst ved lille workcapacity. Desuden ved at holde denne pause, får de mekanismer, de bruges til opbygning af muskelmasse, en pause, og virker derfor mere optimalt efterfølgende. Definitionen på deload: Styrkeatleter benytter sig meget af denne metode. Metoden bruges for at restituere fuldt ud, efter anstrengende træningsuger, men man beholder samtidig samme workcapacity, og skal bibeholde denne eller forøge den efter deload perioden for at opnå vækst. Har jeg misforstået det, og i så fald hvad er forkert i ovenstående??
 8. Arch back goodmornings!

  Hejsa.. Jeg ville høre om der er nogen der ved forskellen på arch back goodmornings, rounded goodmornings og almindelige goodmornings?? Går man ned i i 90 grader i alle disse øvelser?
 9. Hvor meget vægt i bryst med dumbels

  Jeg mener ikke du kan sige at dumbell træning er bedre end stang. Derimod synes jeg at det skal veksles og varieres, da begge har fordele.
 10. Regneark med BB- og fitness-programmer

  Hvad med dig Thomas Jagd. Du har nok kørt flere programmer end os alle sammen. Kan du ikke ligge noget WSB op eller lign, som du har trænet??
 11. Resting Metabolic Rate (RMR)

  Du må undskyld jeg er så forvirret, der er bare så mange formler for det her som giver forskellige værdier. En sidste side jeg vil bede dig om at kigge på er: http://motionworksfitness.com/ og så på linket midt på skærmen: What is my BMR? Her bliver min BMR 1800 kcal med mine tal. 75kg lean body mass=165 pounds, 176cm = 69 inches. Det er jo en stor forskel, og her tager de hensyn til fedtprocenten. Nej jeg har ikke regnet på hvor meget jeg indtager. Det er det jeg skal til og skal derfor finde min metabolic rate. ;) Her synes jeg det lyder mere rimeligt, at jeg skal have ca. 2900 kcal på ikke aktive dage, hvis jeg skal bruge 500 kcal til muskelopbygning. Samt 3400kcal hvis jeg er moderat aktiv og skal bygge muskel. Hvad er din opfattelse?? Ps. Mange gange tak for dine besvarelser.
 12. Resting Metabolic Rate (RMR)

  Stubbe>> Tak for dine udførlige svar. Den RMR jeg har fundet fik jeg fra denne side, som jeg fandt var mest præcis, da den tager udgangspunkt i 4 forskellige formler, plus at den tager højde for fedtprocenten: http://www.bodybuilding.com/fun/calrmr.htm Jeg er 25år, vejer 92 kg, med en fedtprocent på 17 og er 176cm høj/lav. Hvis jeg tager dit nederste eksempel og beregner PAL, så skal mit daglige indtag være ca. 1,75 x BMR (på den overnævnte side står RMR ca. lig med BMR) dvs 1,75 x 2200 kcal = 3850 kcal. Bare for at holde min ligevægt. Det synes jeg lyder meget voldsomt!??
 13. Resting Metabolic Rate (RMR)

  Stubbe>> Tak for din tålmodighed :lol: Men jeg er stadig ikke helt med. Hvis jeg skal beregne min samlede metabolic rate for en dag, hedder det jo RMR + den daglige aktivitet. Korrekt?? Mit problem er at beregne den samlede metabolic rate. Lad os sige at jeg i løbet af en dag gør følgende bare for at tage et eksempel: Sover 8 timer Arbejder ved computer 8 timer Ser fjernsyn 6 timer Træner 2 timer Mit RMR er 2200kcal. Skal jeg så se bort fra de 8 timer jeg sover og bare sige: 2200 kcal + (de kalorier brugt ved at arbejde ved pc) + (de kalorier brugt ved at se tv) + (de kalorier brugt ved at træne) = samlede metabolic rate!? Desuden skal jeg ligge 500 kcal oven i, hvis jeg bygger muskelmasse op!?
 14. Resting Metabolic Rate (RMR)

  Stubbe>> Ja jeg er klar over at BMR er mere nøjagtigt, men når man ikke direkte bliver målt, men følger de beregninger der er på nettet, så kan man vel sige at RMR stort set er lig BMR. Der er jo en vis unøjagtighed vel 100-200 kcal, pga forskellige faktorer. Men lad os fx sige at ens RMR er 2200 kcal. Og du siger at dette tal er inkluderet de kalorier man forbrænder under søvn. Men hvor mange timers søvn er det vi taler om?? 8 timer som standard eller???
 15. Resting Metabolic Rate (RMR)

  Tak skal du have Stubbe, men hvor har du din info fra??