Stryger2

Medlemmer
 • Content count

  1,136
 • Joined

 • Last visited

About Stryger2

 • Rank
  Gammel mand
 • Birthday 09/15/1977

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Vallensbæk
 • Interesser
  Whisky
 1. Redemption...

  Dagens træning Romaskine + cykel Back extentions 4 sæt af 20 * 145 kg Træktårn 3 sæt med 10* 70 kg Triceps 3 sæt med 10* ?kg Shoulder press 3 sæt med 8*40 kg
 2. MagtPrehns log

  Nu skal jeg lige ind i vanen med at træne igen. Men der er jo ingen guldkrudtugler i fitnessdk, så det kan jo godt være en ordentlig klub kommer på tale..
 3. MagtPrehns log

  Hvad søren, det er jo lige før du er stærk...
 4. Redemption...

  Redemption, absolution for the past sins and/or protection from damnation. Der gået en del år siden jeg sidst har været i gang med vægtene. En skulderskade, nyt job og et par børn slukkede for træningen i HSF. Nu er det tid til at komme i gang igen. Denne gang starter jeg ganske ydmygt i FitnessDK Vallensbæk+Valby. Målet er i første omgang at komme i gang med træningen igen, og få genopbygget en hæderlig grundstyrke. Med små børn i huset er tiden til at få trænet relativt begrænset, så 2 træningspas om ugen er målet. De næste 2-3 måneder kommer kun til at handle om at komme i gang, og så får vi se om loggen her vækkes til live igen. Dagens træning: Opvarmning: Romaskine + cykel Bænk: 12-10-8-6 reps med 60 kg Squat: 12-10-8 reps med 60 kg Triceps extentions - 8-8-8-8 reps med ?? kg Hammercurls - 3 sæt med 12-13-14 kg Træktårns-maskine-tingest: 12-10-8 reps med ?? (60?) kg Skulderpress-maskine: 10-10-8 reps med ?? kg Absolut ikke noget sindsoprivende, men ikke desto mindre kan jeg mærke en god gang doms. Så kan man jo lære ikke at være så slap :-)
 5. ANT+ - man skal ikke gå ned på udstyret

  Er der nogen forskel på ant udstyret, eller kan jeg lige så godt gå efter laveste pris?
 6. Er kommet lidt i gang med at cykle, og det er jo altid herligt at finde et nyt område at maxe den på udstyrsmæssigt. Jeg er stødt på ant+ begrebet et par steder, men ikke nogen entydige anbefalinger af udstyr. Er der nogen herinde der bruger det, og har et par gode tips at videregive? Det virker jo smartere med kombinationen smartphone + pulsmåler + evt kadencesensor fremfor at investere i et pulsur, eller er der noget jer overser her?
 7. Genoptræning efter skulderoperation

  Godt at jeg har forstået det nogenlunde korrekt. Jamen så et det jo bare et par ugers let træning og så i gang med noget basis.
 8. Genoptræning efter skulderoperation

  Så fik jeg beskrivelsen af operationen. Ved ikke om jeg har misforstået noget mht ledbånd, for det nævnes ikke i journalen. Som jeg læser det kan jeg ret hurtigt træne videre normalt, men nu er jeg ikke skarp i lægetermer. Så vidt jeg kan læse har de bare skrabet noget knogle væk, og så står der noget med noget plastik som jeg ikke helt har forstået. Journal: 1GA Suppleret med scalenerblok på indikation DM75.4 Afklemningssyndrom i skulder gøres KNBH51 Subacromiel dekompression dx. Der anvendes 5 mg Adrenalin pr 3 liter skyllevæske. Beachchair hø.skulder. Skopet via softspot. God oversigt over det glenohumerale led, der findes med normale bruskforhold, biceps... normal afgange og udløb. Normal kalibreret ledbånd. Labrum overalt fastsiddende. Ingen tegn på instabilitet eller ledbåndsskade. Pt. rød opadtil p.g.a. cuffen som er intakt. Der fortsættes subacromiel, på et meget tæt subacromiel rum. Der lægges supplerende portal lateral og der bortshaves alt bursavæv, derefter stadig ganske sparsom plads, der gøres derefter acromiel plastik fra AC-leddet og ud til kanten af acromion og der suppleres med ekstra affræsning af forkanten sådan at der er ca. 10 mm plads rundt. Cuffen er særdeles kraftig og intakt, er gået efter på hele ydersiden. ...nylon i huden. Sugende forbinding. Videre plan: Kan mobiliseres uden restriktioner. (+ en masse om smertestillende og kontrol efterfølgende)
 9. Genoptræning efter skulderoperation

  Jo, jeg venter på at komme i genoptræning, men jeg kan lige smide journalen op når min nemid virker. Kan ikke komme ind på skidtet lige nu.
 10. Genoptræning efter skulderoperation

  Så er jeg langt om længe blevet opereret i skulderen, og skal nu til at tænke på genoptræning. Jeg har fået en kikkertoperation hvor der er filet noget af en knogle for at skabe mere plads samt "ryddet op i noget irritation" (kirugens beskrivelse, ved ikke præcist hvad det var). Et knækket ledbånd kunne ikke repareres. Beskeden fra kirugen er at jeg godt må anvende skulderen fuldt ud så snart hævelse og smerter er væk. Er der nogen her som har et godt foreslag til et basisprogram til at få trænet skuldrene op igen. Jeg tænker på noget basistræning der starter fra scratch så jeg om 2-3 måneder kan starte på normal træning igen?
 11. Loyalitetsprogram i Fitnessdk

  Det tilbud kender jeg ikke, men jeg betaler pt 999kr for et år hos fitness.dk - er spændt på at se om prisen er den samme når det skal fornys.
 12. Ipod Sports Kit til Nike+ sko

  Du kan sagtens bruge chippen sammen med andre sko. Jeg har sat min fast til snørebåndene med gaffatape. det virker udemærket. Til gengæld synes jeg batterilevetiden på chippen er røvdårlig. Min holdt kun ca 6 måneder.
 13. Militær støvler til løb

  Jeg købte mine Hi Tech Magnum i Lasse Hjortnæs butikken på Hovedbanegården. Du kan da prøve der. Det er godt nok et par år siden.
 14. Slimsæksbetændelse (Bursitis) i skulderen

  Enig, tag den med ro, og vent på at det kommer på plads. Jeg har været ude i over et år nu fordi jeg ikke fattede at jeg skulle have taget en pause i tide. Lægen diagnosticerede også min skade til at være bursitis, selvom jeg skal til at have henvisning til specialist nu da der ikke har været fremgang. Skulderen skal man sgu passe på.
 15. Inflammation i en sene

  Jeg melder mig lige til flokken. Lægen siger jeg har fået mig en gang tendinitis i skulderen. - Det har stået på i 5-6 måneder efterhånden. Nogen der har lidt gode råd der. - Fik besked på at 600mg ibuprofen om dagen indtil det var væk kunne speede det op, men lægen mente ikke jeg kunne gøre meget andet end det + hvile. Kunne godt bruge lidt gode tips