zena

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Glykemisk Index

  Hejsa Jeg har netop i dag set en bog i en dansk boghandel (kan selvfølgelig ikke huske hvilken!!) til 69 kr der udelukkende var en liste over GI, så det kan da fås, prøv at spørg i en boghandel. Jeg ved ikke om det er noget pjat, men jeg ved at det er meget debateret i øjeblikket hvordan de mange kulhydrater vi indtager påvirker kroppen, jeg har prøvet at spise kulhydrat fattigt, dvs. max 40 kulhydrater om dagen, kun i 1½ uge, men det har da haft en effekt, og jeg har tabt mig et par kilo, om det bliver ved i længden vil tiden jo vise, men princippet køre på, at højt blodsukker niveau som følge af højt kulhydrat indtag øger mængden af insulin i kroppen, og insulin fremmer lagringen af fedt. GI går vist på at de "langsomme" kulhydrater giver længere methedsfornemmelse end de "hurtige"! Det lyder jo ikke helt hen i vejret, og idag skærer vi jo typisk alt fedt ud af kostn og spiser masser af grønsager og frugt, som jo er serdeles rige på kulhydrater, så måske drejer det sig om at finde en balancegang!!! ;)
 2. Bryst og fedt

  Hejsa Bare en lille rettelse til Stubbe Hvis man for foretaget en fedtsugning, så sætter fedtet sig netop ikke det samme sted igen, da man har fjernet de fleste fedtceller, derimod skal man være meget påpasselig med at tage på igen, da kroppen finder andre steder at lagre fedtet!! :o Jeg har set det på en der fik fjernet fra overarme og mave, hvorefter hun tog på igen hvilket resulterede i en "tyrenakke"!! :(
 3. DSE

  Tak for responsen :) Jeg har nu haft besøg af - sælgeren - og det viste sig at være Herbalife produkter han prøvede at sælge mig!! og det til den nette pris af "kun" 1030 kr pr mdr. !! Så jeg vil følge jeres råd, og være aktiv her i forumet og søge gode råd fra andres erfaringer ;) Jeg blev lidt overrasket da jeg fandt ud af at det er Herbalife for det fremgår ingen steder af den hjemmeside jeg var inde på! Jeg har nu hovedsagligt hørt negative ting om Herbalife, er der nogle af jer der har erfaringer med deres produkter positive/negative ??? Jeg vil nu øge mit væskeindtag, nyde min tusse i banken og prøve at finde selvdiseplinen til at holde mig på "dydens smalle sti"
 4. Vægtvogterne, point liste

  Hej Jeg ved ikke om vægtvogterne i dk kører præcis ligsom vægtvogterne i Sverige, men jeg kan da fortælle at min mor, der bor i se, er meget glad for dres program, og at det virker når hun følger det. Og ja, antal points du må indtage pr dag bliver beregnet ud fra din vægt, og falder efterhånden som du taber i vægt. Jeg mener at pointen hos vægtvogterne netop er, at gøre det let, efterhånden kan du jo huske hvor mange points forskellige madvarer tager. Jeg har en af deres points bøger, men desværre kun på papirform. Jeg tror, at det tiltalende ved vægtvogterne er, at der er intet der er forbudt, hvis du drikker en flaske vin eller spiser en plade chokolade betyder det måske bare at du ikke kan spise så meget mere den dag! Som sagt, så ved jeg ikke om det er efter helt samme princip, jeg ved dog at det er ganske nyt i DK, jeg havde nemlig selv overvejet at fælge deres program for et par år siden, men da var de endnu ikke startet op i dk! hvis du ikke finder pointsene andre steder, så kan jeg da godt lægge dem ind på pc'en og vedhæfte :)
 5. DSE

  Hejsa Jeg er ny i dette forum, jeg ville høre om nogle af jer har hørt om DSE- De skandinaviske ernæringskonsulenter?? Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tro, jeg har haft en snak med en af dem, og de tilbyder gratis hjælp med kostomlægning osv. men siger at man skal begynde med en proteinkur og nogle vitamin og urtepiller for at "normalisere" ens sult, og rense tarmens epithel celler, da disse kan være blokeret og derfor ikke kan optage næring fra den mad du spiser!! På sigt skal man så af denne proteinbombe igen, men i starten vil de have at man får den 2-3 gange om dagen til en pris af 10-15 kr pr gang - det løber jo hurtigt op!! Jeg har aldrig hørt dette før, desuden mener de at man skal drikke 1 liter væske pr 25 kg lægemsvægt.... jeg syntes det lyder lidt ekstremt. Er der nogen der har hørt om dem, eller ved noget om det de siger??? Jeg får besøg i eftermiddag af konsulenten, så det kunne være rart at have lidt forhåndsviden!