Comedian

Medlemmer
 • Content count

  6,729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Comedian last won the day on January 28 2013

Comedian had the most liked content!

About Comedian

 • Rank
  Like a boss
 • Birthday 10/19/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Valhalla

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Being a douche-bag
 1. Belieber

  Jeg har snakket med de resterende medlemmer i OBBC. Vi er desværre nødt til at bede dig om at ophøre den slags med det samme, eller finde et nyt sted at træne. Det er for alles bedste. Tak.
 2. Belieber

  4, 7, 9, 11 og 13?
 3. Belieber

  Rigtigt flotte træninger. Er det stadig Anders, der står for planlægningen?
 4. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Link til kursus?
 5. Nice and clean power building

  Lang skjorte, langt slips og intet andet? :D
 6. Nice and clean power building

  Tager du så ikke skjorte og slips på denne gang? :D
 7. Styrkeløfterbælte

  Jamen, det gør de bestemt heller ikke :) Jeg kender også en håndfuld, som er glade for velcro-bælterne (De er gode ift VL, hvor de ikke kommer i vejen for stangen i træk, har jeg ladet mig fortælle, og så giver det sikkert fin mening at træne med dem også) men har aldrig prøvet dem selv. Jeg begyndte at benytte et smalt bælte, da jeg begyndte på uni igen og skulle transportere en masse crap. Der er kæmpemæssig forskel på de store og små. Hvis man ser på effekten af bæltet bør forskellen mellem bælte/ikke-bælte og stort/lille bælte være største for dem, der netop har problemer med at få stabiliseret omkring midtregionen i forvejen. Det er netop dét, der er min bekymring - at brugen af de store styrkeløftsbælter kan være med til at maskere issues på længere sigt.
 8. Nice and clean power building

  Hvis du alligevel er ved at filme, så kunne det være spændende også at se din sumodødløft :)
 9. Styrkeløfterbælte

  Hvorfor?
 10. Styrkeløfterbælte

  Jamen, det er egentligt relativt simpelt. Efter min mening er der gået inflation i styrkeløftsbælter. Misforstå mig ikke, jeg er fuldstændigt sikker på at JSC har styr på hvad han laver, så når jeg skriver som jeg gør, så er det bare udtryk for min afvejning af fordele og ulemper. Jeg er sikker på at der er rigeligt med andre, der er uenige med mig - og så kan de jo blive klogere med tiden :P Anyways. pointen med et bælte kan overordnet deles op i to hovedformål: a) Bedre stabilitet omkring mellemgulvet gennem forbedrede vilkår for bugpressen og øget opmærksomhed på området b) Flere kg på stangen Styrkeløftsbælter er virkeligt, virkeligt gode til begge dele (Naturligvis afhænger det af løfteres egen biomekanik, styrker/svagheder og bevægemønstre - eksempelvis får en relativt lang ryg på en person med en meget foroverbøjet løftestil naturligvis mere ud af øget stabilitet end en kort ryg på en person med en mere oprejst løftestil pga stangens placering giver en større kraftvektor i kva af den længere placering fra omdrejningspunktet omkring hoften). Det betyder tit at man med bælte på kan smide mere vægt på stangen. det giver mulighed for større belastning af ben og kan være rigtigt godt, hvis det er ens største mål og der ellers ikke er nogle argumenter imod det. I dette tilfælde, og jeg håber at det er okay at jeg nævner det, da det også står i hans logbog, så har JSC bøvlet med ryggen i en periode, hvilket lader til at være et issue under squat/dødløft ved visse forudsætninger, f eks ved for dyb squat (Hvilket jo i øvrigt er tilfældet for mange). Derfor giver det rigtigt god mening at tage sine forholdsregler for at forebygge eller forhindre dette, hvor et bælte, gennem de tidligere nævnte ting, har sin merit. Min bekymring, i dette tilfælde, ville være at et styrkeløftsbælte vil kunne resultere i for meget ekstra støtte og påvirke negativt ved at tillade vægt på stangen hurtigere end hvad løfteren egentligt er fysisk parat til. I dette tilfælde fordi JSC udover lænden også har haft lidt problemer med knæene, er glad for at løfte tunge vægte (hvem er ikke dét?) og stadig benytter relativt lave vægte på stangen ift sin kropsvægt og generelle, overordnede styrkeniveau. Altså, i takt med at jeg skriver det hér går det op for mig, at det næppe er sådan, at han ikke har haft de tanker. Han er jo både en klog mand og en garvet rotte :) Det er dog let at komme til at blive fristet og gå for hårdt, uanset hvor klog man er... Long story short: Jeg tror egentligt at jeg ikke behøvede påpege det i dette eksempel, fordi den kære Deltzor ved hvad han laver, men efter min mening er de store styrkeløftsbælter blevet for hyped ift behovet for de fleste personer. De har nogle fordele og ulemper, jeg ser tit folk benytte dem forkert og som ethvert andet værktøj kan forkert brug resultere i utilsigtede konsekvenser.
 11. Styrkeløfterbælte

  Har du nogensinde selv brugt sådan ét igennem længere perioder?
 12. Styrkeløfterbælte

  Doctor Deltzzzzz Jeg ved ikke om jeg er enig i at et SL bælte er det rigtige for én i din situation (Men det behøver jeg selvfølgelig heller ikke være). Jeg har dog både et rimeligt blødt lever-bælte og et hårdt læderbælte med spænde, hvis du har lyst til at låne, prøve eller få et af dem. Jeg tror ikke, at jeg får brug for dem fremover.
 13. Dødløft og lange ben

  God figur. Hvor har du den fra og må jeg stjæle den?
 14. Drømmen om mikroskopiske nosser

  Jeg nægter at "like", men jeg synes alligevel godt om.
 15. Drømmen om mikroskopiske nosser

  Det lyder som en morbid omgang HIV/pest/ i munden. Damn. Faktisk lyder det som samme forklaring en kammerat gav mig for nogle år siden. Jeg mener, at han sagde at det havde været en herpes-infektion (Jeg insinuerer ingenting), der netop havde banket ham helt ud fordi den var kommet samtidig med en voldsomt stresset periode, hvor hans immunforsvar havde været nede. Godt at du er ved at komme dig over det igen.