rih

Medlemmer
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rih

  1. Nu tror jeg ikke man kan tillæge en instruktør at du har ødelagt dine knæ :blink: fordi selvom du har haft nogle timer uden din cykel har været korrekt indstillet kræver det faktisk at der sker en slidskade på dit knæ :dry: og inden det sker mærker du da at det er helt galt det der er ved at ske. dog er det rigtigt ærgeligt at du har været så uheldig men at give inkompetente instruktører skylden der tror jeg du rammer forkert :wink: Jeg har et par stykker på mit morgenhold der døjer meget med sine knæ men det skyldes at de har løbet meget og de kan nemt klare at spinne. tror desværre du har været udstyret med et par åndsvage knæ. men jeg håber da for dig at det må blive bedre og du må slippe for at få for mange smerter :wink: Jeg kan selv mærke under en time hvis min indstilling har været forkert for så bliver mit tråd meget unaturligt og det mærkes ganske hurtigt at det ikke er en rigtig kørestilling. jeg tror desværre at det der ofte går galt er at man ikke bruger tid nok på at få opvarmet sit hold rigtig. Bruger selv idag omkring 20 min på det for der sker det at man kan se folk giver sig mere og kan holde tråd og opmærksomhed væsenlig bedre. de 2 med knæene siger ofte at det er vigtig at man bruger den tid og den ene er underviser inden for politiet i kampsport og ved en del kroppens funktioner.

    Kenn

    Jamen jeg har skam også mærket det, inden det gik helt galt, og så har jeg naturligvis spurgt omtalte instruktører til råds, men egentlig aldrig fået nogle brugbare råd.

    Selvfølgelig er det ikke udelukkende instruktørernes manglende insigt i korrekt indstilling og cykelteknik der er skyld i mine problemer idag. Jeg tror, ligesom du skriver, at jeg bare er udstyret med nogle "åndssvage knæ", men jeg tror også at de problemer jeg har idag, kunne være minimeret MEGET hvis jeg fra starten havde trænet på den rigtige måde.

    Men lad nu det ligge... Sket er sket, og det hjælper ikke noget at forsøge at placere skylden nogen steder, men lidt bitter har jeg vel lov til at være, når jeg ikke bare kan dyrke min yndlingssport som det passer mig mere fordi min fysik skal sætte begrænsninger for mig (og jeg er ikke engang 35)??

  2. Jeg tror på det som gigtforeningen skriver... Nemlig at det kan være skadeligt.

    Jeg har fået ødelagt begge mine knæ af, ved at køre med inkompetente og uuddannede instruktører i et lavklasse-center som ikke har penge til at uddanne deres personale.

    Set i bakspejlet kan jeg se alle de timer hvor jeg har stået forkert, siddet forkert, haft en forkert drejning af mine knæ ved stående tråd, lavet fryseøvelser, spurtet stående osv. og af skade bliver man klog.... Er det ikke sådan man siger?

    Da jeg var på toppen spinnede jeg 5-6 timer om ugen, men nu... 2½ år og en knæoperation efter, er jeg heldig hvis mine knæ vil være med til 2 timer på en uge (og så gør det ondt dagen efter), og om vinteren kan jeg tit og ofte godt opgive, da kulden i forvejen giver mig smerter.

    Det er hårdt at måtte trappe ned på sin yndlingssport.

    Og JA!!! Jeg er sgu bitter over at være ødelagt pga. inkompetente instruktører der tror at de kan det helt og bare er der for deres egen trænings skyld.

  3. Desværre kan jeg ikk eanbefale en god MP3 afspiller :unhappy:

    Den jeg har er en billig een fra Føtex til 300 kr. (vistnok) og den har været i brug i et år, og der er allerede kommet en løs forbindelse i den :mad: (MØG!)

  4. Er der nogen herinde der får medicin mod angst ? :blush:

    Baby

    Hejsa :smile:

    jeg har fået depressions medicin for 6 år siden, og jeg mistede også min appetit :smile:

    Det gav et vægttab på ca. 12 kg. på et år :)

  5. Det går ok... Jeg synes ikke det er nikotinen jeg mangler :crazy:

    Men tanken om at jeg ALDRIG vil ryge igen - den kan jeg ikke helt tænke til ende.......

    Måske jeg bare er for utålmodig :unhappy:

    Jeg kan godt forstå at du ikke kan tænke så langsigtet som at du aldrig vil ryge igen, og det skal du heller ikke. Du skal tage en dag af gangen, og hvis nikotinhungeren melder sig, skal du tage en time af gangen.

    Jeg har oplevet det samme som gvp, jeg kan også lugte på meget lang afstand hvis nogen tænder en smøg. Det forsvinder nok aldrig helt :)

  6. Jeg tror ikke at du mærker et resultat så hurtigt efter et rygestop :)

    Da jeg kvittede tobakken for snart 6 år siden ( :4thumbup: ) brugte min krop de første 14 dage-3 uger på at rense sig selv :) Aldrig har jeg hostet så meget som jeg gjorde i den periode. :(

    Hvordan går det ellers med at undvære den daglige "nikotin-indsprøjtning"?

  7. Det er somom sommeren har lagt et tungt tæpper over centret... der kører næsten ingen hold - men vi betaler dog stadig det samme året rundt! - og der er ikke mange på de hold der kører....

    Jeg håber det bliver mere stabilt her efter ferien... :smile:

    Sådan er det også i det center jeg træner i :mad:

  8. For satan da Julie :superman:

    Du forstår virkelig at få hårene til at rejse sig på mine arme med dine vidunderlige beskrivelser af at være i spinning-heaven (og dete r lige præcis det der gør at jeg elsker at læse i din log).

    Er det ikke den fornemmelse vi alle stræber efter at opnå??? :smile: Det tror jeg, for hvis først man har prøvet at flyve helt deroppe en gang ønsker man sig derop igen og igen :4thumbup:

  9. Jeg tror ligesom de andre at du har overbelastet dine knæ, og nu er det vigtigt at du tager den med ro, indtil det bliver bedre igen.

    Derefter er det vigtigt at du starter op med en konditionsform som ikke belaster dine knæ slet så meget som løb (der virkelig er hårdt for knæene). Cykling er godt hvis man vil smide nogle kilo. Spinning er rigtig godt hvis man vil smide dem rimelig hurtigt.

    Jeg tror at du skal vente med at løbe igen, til du er længere nede i vægt, eller powerwalke, som en anden foreslår :)

  10. Tirsdagens træning:

    Maxburner v. Mugge 54 min.

    Max puls: 95 %

    Avg puls: 80 %

    Kcal: 500

    Fedt: 35 %

    Spin Basis v. Søren Rosenkilde 38 min.

    Max puls: 95 %

    Avg puls: 79 %

    Kcal: 345

    Fedt: 40 %

    Body Pump v. Søren R 1 time.

    Max puls: 84 %

    Avg puls: 66 %

    Kcal: 396

    Fedt: 55 %

    Looking good girl :w00t:

  11. Ja jeg er her jo også stadig, men det vidste du jo godt :smile:

    Jeg har en veninde der har borderline ligesom dig. Hun fornægter at hun har det for det for hun har altid været underlagt troen på at hvis man får konstateret en psykisk sygdom, ja så er man flintrende tosset.

    Gad vide hvordan hun så på mig da jeg var langt nede med en depression? :crazy:

  12. Lig eumiddelbart tror jeg ikke at det er særlig godt for dit raske ben at "løbe" på den måde :cry:

    jeg har selv fået en overbelastningsskade (slidgigt som er blevet forværret) af at gå "almindeligt" på krykker så det du gør kan da ikke være godt.

    Hvorfor SKAL du partout holde formen ved lige? Kan du ikke bare vente til du er ovenpå igen, og så give den hele armen. Man komemr jo hurtigt i form igen, når man har siddet stille et stykke tid :)

    Jeg er spændt på at høre hvad de andre har at sige til din træningsform :smile:

  13. Tak rih... får du ikke snart din egen log så jeg kan læse hvad du får trænet ? :bigsmile:

    Arj :tongue: Jeg nøjes med at spamme jer andres :4thumbup: Det går lidt op og ned med min egen træning. Det er ikke altid knæene vil, så jeg tror bare at min log ville blive sådan en Hyle-log hvor jeg beklager mig over mine dumme knæ, og det gider ingen jo læse (slet ikke mig selv)