MindBuster

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

 1. Netto har i næste uge 5½ tomme sort/hvid TV til 99kr fra torsdag den 3 juni. Tager både 230V og 12V. Måske ganske udemærket til køkkenet eller bilen (Stranden ? ) så der ikke gås glip af nogle fodboldkampe. Og 99kr er jo så billigt at det dårligt kan betale sig at lade være, men man skal nok skynde sig, bliver nok revet væk :lol:
 2. Kefir

  Bumper lige denne gamle tråd. Ville også gerne sådan en svamp, har spist det før, 15-16 år siden dog. Hvis du har fået fat på en fortæl venligst hvor :P
 3. Fra 133kg - under 90, hvad nu??

  Cool, nice vægttab. Har selv en en 15kg der skal af, sidder alt sammen på maven så den er stor. Men hvis der kommer lidt slaskehud i overskud efter min slankekur er det da godt jeg er helt vild med lever, smager pragtfuldt :4mewantfood:
 4. Hmmm, sikke nogle bøffer....

  Nu er det filmklip jeg postede fra hendes yngre dage, på billederne er hun en del ældre.
 5. Hmmm, sikke nogle bøffer....

  Krisztina Sereny (med z, hvis du søger google prøv også uden z da mange staver det forkert) En fitness tøs, hendes officielle website er taget ned desværre
 6. Hmmm, sikke nogle bøffer....

  Der sidder nogle gode bøffer på hende her, du bestemmer selv hvilke bøffer du kigger på :P Hvordan mon hun er i "køkkenet" :P Link (3mb mpg) Gode bøffer
 7. Vægtudstyrs Forretninger i KBH ?

  Nogen her der kender til billige forretninger i København der handler med løse vægtskiver ? Står og mangler nogle da jeg er løbet tør for xtra skiver, kedeligt hele tiden at skulle bytte rundt på udstyret. Helst de billigste skiver som muligt, ligemeget hvordan de ser ud, vejer jo det samme som nogle fine krom-skiver. Jeg bruger ø25mm skiver. Internet handel kan jo være meget fint men absolut dyrt når det drejer sig om vægtskiver, forsendelse kommer jo oveni, og det er ikke billigt at få fragtet over hundrede kilo. :( Tak (Mods, jeg smed tråden her da trade forumet vel nok er for handel mellem medlemmer af forumet)
 8. Højde og vægt forhold

  171 cm og 101 kg. % ?
 9. Proteinbars.

  Hmm, for den tyske beskrivelse for protein står der "Eiweiss", lyder enormt som æggehvide (Ei=Æg, Weiss=Hvid) selvom der står mælkeprotein på pakken, men det er måske bare den tyske betegnelse for al slags protein ?
 10. Proteinbars.

  Jeg hørte engang at sukker kun feder i forbindelse med fedt, er del år siden og aner ikke om det passer.
 11. OPSKRIFTER!

  Baardi Bilders Boller i karry lyder godt, jeg har dog en anden fremgangsmåde med hensyn til sovsen. Tag en tom gryde og varm den godt op. Hæld en sjat oliven olie i. Tilsæt dernæst karryen og "brænd" den af under hurtig omrøring. Når karryen er blevet mørk tilsættes finthakket løg som svitses med. Når løgene har fået en smule tilsættes en teskefuld dijon sennep. Til sidst et kvart æble (revet) som lige får 30 sekunder med. (Rør kraftigt under hele proceduren) Så kan bollevand tilsættes lidt ad gangen under omrøring sammen med noget skummetmælk og sovsen jævnes tilsidst med hvad man nu bruger. Til sidst puttes bollerne i.
 12. Kosttilskud

  Heh, det må være Protein, er lige startet med det og har indtaget det de sidste 3 dage, nogle gevaldige hørmere der kommer ud af det :sneaky: så... Protein MultiV Nok noget kreatin senere.
 13. Modermælkserstatning ?

  Aha, LOL, hopper nok på noget BodyLab eller DanLab så :lol:
 14. HST ? Cutting ?

  Taktak B) Bookmarked
 15. Spinlock håndvægt i Føtex fra i morgen.

  Yup, så jeg, købte dog 15kg Spinlock i Fakta i sidste uge, samme pris, måske har de nogle tilbage i nogle af deres butikker.