heffehurtig

Medlemmer
 • Content count

  1,323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

heffehurtig last won the day on April 12 2010

heffehurtig had the most liked content!

About heffehurtig

 • Rank
  94'er

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Babyøgler, små kiks, balloner og rustninger. Helst i sammenhæng med vindmøller.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  grandmaster of the three vl sl og bb
 1. Muggz´es nye skinkestald

  Det er sgu' godt at se, du får løftet trods skaden - det holder. Vi ses lige pludselig :-)
 2. Veteran gonnabe

  Kære venner. Der trænes! Nu er brolæggerformen på plads og så er det bare at stakke vl formen oveni. Weee!
 3. Clark Kent

  Det hedder faktisk Lord Nilson. Griner hver gang jeg går forbi og det er ret tit, da jeg bor et stenkast derfra. Go' Smolov Jr!
 4. Veteran gonnabe

  Hej Mads, længe siden! Får du løftet lidt, eller er der fokus på din sønderskudte ryg? Trækdød føltes ret godt modsat støddød, som jeg har lidt svært ved at få til at stemme overens med min lænd. I går havde vi klubmøde, hvor jeg blev valgt til bestyrelsen. Fremover vil jeg gerne tituleres Hr Bestyrelsesmedlem, tak. Og så fik vi besluttet adskillige fine indkøb, som vil glæde dem med styrkeløfterambitioner. Selv fik jeg lavet noget ok bænk, ben og rows. Bænk op til 90x3 80x12 80x9 ben bag op til 130x1 den sad helt perfekt teknisk. 120x3 rows med uhg op til 80x10 90x9 90x10 barbell curls knælende 50x10 masser af cheat pushpres 50x8 50x10
 5. Veteran gonnabe

  Kældertræning ben bag op til 110x13 godt solidt sæt. Kunne godt lave 20 breathing, men det er en anden dag. barbell curls 50x10 trækhiv 90x8 90x6 barbell curls 50x7 amen.
 6. Veteran gonnabe

  Muggz: Deltbænke ftw! Stødpøling ftl! Hmm hvad har jeg lavet siden sidst? Jeg kan ikke helt huske det, men har i hvert fald trænet lidt ben og lidt ryg og lidt skuldre og lidt bryst. I går i Thor Dødløft op til 170 fail. Jeg blev simpelthen bange for, at min lænd ville stå af, så det var lidt en bet. Bænk op til fail på 100 kg. Den napper jeg snart. 80x5 80x5 80x5 ben bag op til 125 noget grumset stil. Fran 13 minutter. Thrusters var pærelette mens kropshævninger var mere krævende. Skiftede mellem uhg og ohg. Godt domset nu i lats. I dag i kælderen rdl op til 90x6 95x6 95x6 ben bag op til 120x5
 7. Farmers hideout.

  Gode runder og endda med lille-ny og det hele. Jeg arbejder videre med dit fif til squat og har vistnok foreløbigt kunne konkludere, at med smalt fat på stangen, så man kan tugge sig under er win. Og tillykke!!
 8. Bodybuilding, hvorfor?

  Jeg er bodybuilder, fordi jeg godt kan lide følelsen af respekt fra alle andre. Den går jeg efter.
 9. vejen mod at blive taget ud til dopingtest!

  Fucking sejt, masser af bum og sovs og testosteron! Kommer du aldrig og squatter sammen med mig og hjælper med at bygge chin/dipstativ i haven? Så er der hakkedrenge til aftensmad og børnene låser vi nede i kælderen eller noget mere pædagogisk korrekt.
 10. Sådan der! Du er megaswole og jeg fornemmer lyset endda ikke var til din fordel. Synd du skal døje med det Technogym udstyr dog...
 11. vægtløftningsinspireret531styrkesvaghedslog

  Grovkornet træning den anden dag Har du set nogle John Broz interviews på nettet for nyligt?
 12. Veteran gonnabe

  Har været plaget af halsbetændelse, øjenbetændelse og snotforkølelse, men kunne ikke bære tanken om at misse 3 squatpas, så røg i kælderen. A marine can stand anything. 105x10 105x10 105x10 nemt nok.
 13. Motions CrossFit

  Jeg var i bagsværd og træne med kauf og han kørte sådan en finisher på mig med 24kg kb swings og burpees 10,9,8/1,2,3 osv og det var bare så modebydeligt, at jeg umiddelbart fik respekt for dem, der kan den slags. Mht prowleren, så spørger jeg, fordi jeg godt kan svejse og arbejde lidt i metal og sådan, men jeg ejer godt nok desværre ikke et svejseapparat. Jeg tænkte på at lave den og måske en prowler oveni af et simpelt design til vores egen klub. Så kunne jeg rippe designet fra den i har i processen...Det er bare lidt tanker. Men er det Berthels eller hvordan?
 14. Clark Kent

  Hold da kæft, man kan marchere længe gennem ørkenen, når bare der falder den slags dråber en gang imellem.
 15. Hver dag er hver dag!

  Nøj jeg lollede ad den video!