LKongen

Medlemmer
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

  Never
 1. Variationer i programmet

  Jeg mener 5 dages hvile til brystmuskler, ryg og ben muskler skal måske have 6-7 dage og resten 4-5 dage. Jo større muskel, jo længere hvile!
 2. Variationer i programmet

  Det er individuelt hvor lang tids hvile musklen skal have, men hvis man træner den meget grundigt igennem ex. 12 sæt, så mener jeg ikke 6 dage nødvendigtvis er for meget! Jeg synes måske personligt 5 dages hvile er perfekt...men jeg har bare ikke tid nok!
 3. Variationer i programmet

  Ups, jeg havde ikke set du "kun" køre 2 øvelser til hver muskelgruppe, så kan jeg bedre forstå du kan træne 3 muskelgrupper pr. dag, og træne hele kroppen på 2 dage, men jeg forstår stadig ikke hvorfor du ligger de to dage lige efter hinanden!
 4. Variationer i programmet

  Jeg forstår ikke hvorfor du træner biceps, triceps, dagen efter du har trænet bryst og ryg! Biceps indgår i de fleste rygøvelser og triceps i de fleste bryst øvelser, så er dine biceps og triceps ikke alt for ømme at træne allerede dagen efter dine ryg og bryst øvelser??? Burde du ikke tilføje ydeligere en dag til at træne hele kroppen igennem på? At træne hele kroppen igennem effektivt på 2 dage er sværdt!? Tager det ikke utroligt lang tid? Og så lige en bemærkning til din kommentar ang. træning af en enkelt muskelgruppe af gangen: Jo, det er da et hårt program for brystet, men 6 dages hvile burde for de fleste være nok! Du træner da brys 2 gange om ugen, så selvom du ikke træner bryst nær så hårt får det aldrig mere end 4 dages hvile! Tror du selv det er bedre? Men hvis man træner en enkelt muskelgruppe så hårt igennem, bør man også have en uges hvile fra træning nogle gange om året....
 5. Min perfekte træningsuge

  Jeg køre mange af de "store" øvelser der rammer flere muskler, men jeg køre også isolations øvelser! Det er ex. svært ikke at køre isolations øvelser, når man skal træne biceps på en dag hvor man ikke har nogen ryg øvelser!
 6. Min perfekte træningsuge

  Alle dem du nævner på nær dødløft!
 7. Min perfekte træningsuge

  Måske var mit gamle program bedre: Man: Ryg, triceps Tir: Fri Ons: Bryst, biceps Tor: Fri Fre: Ben, skulder weekend: Fri Igen køre jeg 3-4 øvelser til hver muskel gruppe, 3x8 reps i hver øvelse. 9 sæt til biceps, triceps og skulder, og 12 sæt til ryg, ben og bryst. Her tager jeg højde for at små muskler som biceps og triceps ikke skal have en hel uges hvile, ved at jeg ex. træner triceps separat fra bryst, hvor triceps indgår i ex. bænkpres. På den måde bliver triceps brugt mere end en gang om ugen, på samme måde med biceps, der trænes separat fra ryg.
 8. Min perfekte træningsuge

  Der er sikkert nogen der vil sige det ikke er optimalt at træne styrketræning 5 x ugentligt, men så kunne man jo eventuelt køre programmet i en måned af gangen nogle gange om året?? Det skal lige tilføjes at formålet med programmet er at øge muskelmassen!
 9. Dette er et program jeg overvejer at køre, dog er jeg ikke sikker på jeg har tid nok! Det er mit forslag til den perfekte træningsuge: Man: Bryst, mave Tir: Ryg Ons: Skulder, mave Tor: Løb/spinning/step/cykling (kun en af dem) Fre: Biceps, Triceps, mave Lør: Ben Søn: Fri Der skal trænes 9-12 sæt til hver muskel gruppe, alt efter hvor meget energi man har. Dvs. 3-4 øvelser af 3x8 reps til hver muskel gruppe. Efter 4-6 ugers træning, efter dette program, holdes en uges pause. Jeg tror dette program er godt da de fleste muskelgrupper trænes på hver sin dag, på nær biceps og triceps der trænes samme dag, og derfor har mere energi til at træne musklerne rigtigt grundigt igennem. Der er kun en dag med løb/cykling osv. men da der trænes 6 x ugentligt holdes forbrændingen oppe, og man behøver ikke være bange for at tage fedt på, bare man spiser nogenlunde fornuftigt! Dette er bare et forslag, og det ville glæde mig at få respons, hvad er godt dårligt?
 10. Intervaltræning?

  Nu siger michael at 30 sek. intervaller er for korte at begynde med, andre der har en mening om det?
 11. Intervaltræning?

  I har nok ret. Men jeg holder mig bare helt fra sodavand, så er jeg da på den sikrer side! Tak for responsen....
 12. Muskeltilvækst kontra motion

  Jeg har læst kroppen stopper med at producere kreatin selv, hvis man tager det over 2-3 måneder i træk! Måske kan dit problem ligge der? Efter 2 måneders brug af kreatin, så prøv at holde en måneds pause, og begynd derefter igen i 2 måneder hold så 1 måneds pause osv. Det er hvad jeg har læst, og blevet rådet til, og det virker fint!
 13. Intervaltræning?

  Jeg var heldigvis klar over at man ikke kan punktfedtforbrænde, for så havde jeg nok kastet mig i krig med en frygteligt masse unødvendige maveøvelser! Nej jeg vil ikke gå over til cola light, for jeg har læst på get big's side, at det rent faktisk feder mere end alm. cola! Det eneste rigtige er (desværre) at droppe sodavand så meget som muligt! Og øllene i weekenden giver jeg dig ret i, det er der ikke nogen grund til! Hvad skal man ellers se frem til? En ædru aften i byen, med alle sine stangstive venner? Har prøvet det da jeg havde kysse syge, og det var total røv! Ellers tak for responsen Ethan Hunt.
 14. Intervaltræning?

  Dit point system er kanon, god ide! Måske vil jeg bruge det!
 15. Intervaltræning?

  Tak for rådet Ethan Hunt, jeg skal dog bare trimmes lidt på maven, da jeg vil gøre min six-pac mere tydelig, jeg har på ingen måde fedt nok på kroppen til at smide en masse kilo! Er 1.85 høj og vejer 78 kg, og det meste er muskler. Så måske skulle jeg blot ændre i mine spisevaner? Hvordan? Har hørt at man hverken skal spise ret meget fedt eller kulhydrater, men kun protein!