Zoot

Medlemmer
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

 1. hvorfor!!

  Heeeeey hvad sker der lige med navnet -- B)
 2. Vindruer

  Nåååå :lol: Så spiser jeg lige lidt flere ;)
 3. Vindruer

  :a-okhand: 1000 tak - det var da heller ikke så lidt i virkeligheden :o
 4. Vindruer

  Ved det ikke er ret meget andet en kulhydrater - men er der nogle der kender indholdet af kcal ? B) mvh Zoot
 5. BB billeder!!

  Suuuuper - 1000 tak - Miss P -
 6. BB billeder!!

  Hold da fast mand! Du er godt nok skarp, de er fra Olympia '99… Gæt hvor DE her er fra så! ;) Jeg har da LIIIDT flere fitness tøser at diske op med… ;) Der er sikkert et par stykker der synes det her er "for meget", meeeen… B) HOV! Det tog vidst overhånd! :lol: Hvad sker der lige her??? Jeg har bare ledt efter denne her tråd for at finde de her billeder - som altså ikke er her mere :o :lol: :lol: Hvis det her er mit forbilled bliver jeg jo nødt til at vente til mit næste liv!!!! Men nøøøøj Anyone, hvis du stadig ligger inde med de pics sååå pleeeease..... Må jeg ikke godt se dem igen..... B)
 7. Body lotion / kreme?

  Netto har for tiden én med mineraler fra det døde hav til 35 ,- ansigts cremen er også rigtig go', så go' at min kæreste også bruger den..... ( han er ellers sart ;) ) Den er super til tør hud :)
 8. bicipital tendinitus

  Tror faktisk jeg har et problem der ligner. Jeg blev tacklet til en fodbold kamp og skulderen sagde en dejlig *KNASE* lyd :( og hang fremme ved brystet) Jeg tog på skadestuen om aftenen, og fik taget billeder af den. Her fik jeg af vide at det var mine muskel fibre der var blevet revet over og intet var brækket. Det skal lige siges at min skulder ligesom stak op, og at jeg ikke var i stand til at holde fast i min tandbørste. gæt hvad jeg fik på recept!!!! Nu efter 3 - 4 år sidder min skulder stadig mærkeligt. Da jeg startede med at træne igen efter et år var det med håndvægte på 2 -3 kg <_< Jeg er stadig langt fra lige så stærk i BP og træk til bryst som jeg var engang. Det er ikke mere end et halvt år siden jeg gik til lægen og fik taget nye billeder, og de kunne stadig ikke finde noget på dem.... Min skade er aldrig gået helt over :angry:
 9. Medlemsskab SATS

  439,. Jeg giver 369,-
 10. Proteiner/vægttab

  Spis mindre, justér i dit kcal indtag og la' vær med at begynde at bekrymre dig om hvad du kan fylde kroppen med af medikamenter.....
 11. Squat

  Hvor er det lige nøjagtig det klør? :o Men måske hvis du er tør og det revner mellem din baller...Tjaaa det kan da være en mulighed med noget creme.... ( eller vaseline ) Jeg går ud fra du ikke træner i g-streng :lol: :lol: :lol:
 12. ANGEL

  Hi Angel :) Vil bare fortælle dig, at du er med i det der gratis magasin - Exhale ( hvis du altså ikke allerede vidste det ) Go' Weekend B)
 13. Mr. Fitness 2004

  prøv her
 14. MaxPower

  Hey MP ville bare lige sætte mine fodspor, nu hvor man for en gang skyld ikke kan ønske tillykke med en PR ;) :walking: :walking: :walking:
 15. OPSKRIFTER!

  Mon ikke de der muffins kan laves med jorbær prot. pulver? og så med mosede jorbær i stedet? Er der nogen der har prøvet?