KennethJ

Medlemmer
 • Content count

  1,889
 • Joined

 • Last visited

About KennethJ

 • Rank
  Din krop blir extra nize hvis du følger min exerzice!
 • Birthday 03/05/1985

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kå-be-hå

Previous Fields

 • Træningsformål:
  En kombination af styrke og muskelmasse (wow!)
 1. Hej alle, Jeg har igennem det seneste års tid bøvlet en del med min kost, og det har betydet at min træning og min fremgang i muskelmasse fuldstændig er gået i stå. Det er jeg naturligvis lidt bitter over, og jeg har derfor brug for en hånd. Sagen er, at jeg er nødt til at holde mig til en såkaldt low FODMAP diæt, udover en gluten- og laktoseallergi. Det gør det til en større planlægningsopgave - og kombineret med en ret travl hverdag, har jeg brug for noget assistance til at komme godt i gang. Kan I anbefale nogle erfarne kostvejledere? Det er ikke et krav at de kender til FODMAP, da det sådan set bare er en liste over fødevarer man kan tåle og ikke kan tåle. Det er dog et krav at de har forståelse for, at den skal overholdes ret strengt. Venligst, Kenneth
 2. Proteinpulver - æggehvide

  Det kommer vel an på hvad 'almindeligt proteinpulver' er? Valleprotein indeholder en ret stor mængde laktose eksempelvis.
 3. Coopertest resultat

  Det er et rigtig fint resultat, som du godt kan være tilfreds med vil jeg mene. Det lyder ikke som om du ved så meget om testmetoden cooptertest, og det kan være en fordel at sætte sig ind i - i hvert fald hvis du har interessen for det. Du kan læse mere om kondital her og coopertest her.
 4. Peters log

  Hvem af dem er du?
 5. Drengedrøm

  Det er vidst ingen hemmelighed at livet er fyldt med op- og nedture. Undervurder heller ikke at livet i korpset byder på mindst lige så mange op- og nedture som resten af livet. Det er ingen uendelig lykke at komme til at tjene i hverken jægerkorpset, frømandskorpset eller Forsvaret generelt. Det er et så stort system, at du ikke kan undgå at blive skuffet af og til. Desuden kræver det også en del ofre i private sammenhæng. Det er trist med din knæskade. Men husk på at alt godt kommer til den der venter. Følg nu din genoptræningsplan - hellere blive helt klar, end halvklar.
 6. Livet i det grønne

  Træning 16. februar Dagens træning var en smule anderledes end normalt.. ikke at jeg rigtigt har noget normalbillede den kan adskille sig fra dog I forbindelse med vores undervisning i faget træningsteori skulle vi have noget akklimatiseringstræning i idrætstimerne. Akklimatisering er den proces man sætter iværk inden soldater skal udsendes til klimaer som adskiller sig væsentligt fra det nordiske - her især Afghanistan for tiden. I månederne op til udsendelsen vænner man kroppen til at arbejde under stor luftfugtighed og høj temperatur ved at iklæde folk standard kampudrustning og trække regntøj med hætte og gummihandsker over. Alle huller, lommer, lynlåse osv. tapes til, således at man kun lige har et frit ansigt med hul til øjne, mund og næse. I den mundering udsættes soldaten så for en række fysisk krævende træningspas og efterfølgende lærer kroppen at ventilere sig selv mens luftfugtighed og temperaturen opretholdes. Jeg står ikke overfor en snarlig udsendelse, så i dag var det udelukkende for at få noget data at arbejde med i vores undervisning. Hvor høj intensitet kunne man arbejde med, hvordan smittede påklædningen af på ens fysiske formåen set over tid og intensitet - løbende udførte vi også en række kommunikationsøvelser. Selve træningspasset var en række intervalløb og cirkeltræninger. I alt godt 2 timers effektiv arbejdstid badet i sved.
 7. Livet i det grønne

  Træning 14. februar: To timers styrketræning som resulterede i at jeg gentog min PR i dødløft. Optur optur! Derudover 15 kilometer cykling
 8. BABY DADDY fjoller rundt i OBBC

  Godt at se at du rent faktisk får trænet. Hvordan går det med din tilbagevendte skulderskade? PS: I like your new title on the log
 9. Livet i det grønne

  Okay okay okay okay okay okay okay okay okay. Så fik jeg vidst lige trukket den længe nok herinde. Jeg har lige været lidt travl.. Nå men for et gennemgå de sidste par træningssæt, så er de forløbet nogenlunde sådan her - frit fra hukommelsen: To timers boksning hver anden dag + diverse løb på mellemdistancer (5-15 kilometer). Træning 11. februar: 2 timers styrketræningspas, herunder ny pr i dødløft: 3x8 med 100 kg. De sidste gentagelser var godt nok ikke alt for kønne, men de kom nogenlunde i hus inden stilen blev alt for slingrende Dagens træning, 12. februar: 3 kilometer svømning på 100 meter bane, fik ingen tid på dem dog. Det gav ganske godt og kan bestemt mærke det i ryg samt ben i morgen.
 10. Soldiers log

  Det er altid godt med noget struktureret træning. Så vidt jeg kan se på dine mål, så er det kun kondition og løb du fokuserer på? Ingen styrkemæssige?
 11. Fitnessinstruktør uddannelse

  Lige præcis. Man får en eller anden international certificering, så det skulle vidst være godt nok.
 12. Fitnessinstruktør uddannelse

  Min kæreste er netop startet på en af instruktørskolens uddannelser (basiskursus, tror jeg det hedder?). Hun er i hvert fald vældig tilfreds og er på alle måder glad for at have valgt den skole. Så umiddelbart tror jeg ikke der skulle være noget i vejen med skolen..
 13. BABY DADDY fjoller rundt i OBBC

  Ganske habilt løbet, det kan du faktisk godt være tilfreds med. Og en ny PR er jo altid lækkert for selvtilliden og motivationen :4thumbup: Du skulle prøve at tage den på en udendørs løbebane, bare for at sammenligne med det resultat du får indendøre på løbebånd og udenfor på en bane. Jeg er selv lidt i tvivl om hvor meget det svinger, men i min optik må det være en fordel at løbe på løbebånd - der bliver man tvunget til at holde farten, hvorimod det ude i det virkelige liv er nemmere at sætte farten ned hvis man bliver lidt træt.
 14. Livet i det grønne

  Der er sgu heller ikke noget der får en til at føle sig mere som en rigtig soldat. Men det er nok ret meget en mandeting.. kæresten forstår i hvert fald ikke helt den følelse :p
 15. BABY DADDY fjoller rundt i OBBC

  Hvor er det smukt - så fuck dog løb, når man kan skyde zombier all night long :4mewantfood: