LeCerveau

Medlemmer
 • Content count

  679
 • Joined

 • Last visited

About LeCerveau

 • Rank
  The Only Easy Day, Was Yesterday!
 • Birthday 05/26/1981

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederikshavn
 • Interesser
  Løb, Svømning og styrketræning

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Allround
 1. Back To Basics II

  Hej med jer Jeg kører B2B II programmet, som kan ses her http://news.bodylab.dk/artikler/2073-back-to-basics-round-ii Jeg har dog lidt problemer med, til tider, at kunne lave benpres og cable rows. (skifter mellem centre, grundet arbejde) Mit spørgsmål går derfor på, hvilke øvelser disse kan skiftes ud med? Den lette løsning, var naturligvis Squat, men programmet er faktisk en smule krævende i forvejen, og jeg tænker Lunges?? Eller?? Cable rows, har jeg erstattet af en variation af T-bar rows, med en almindelig BB-stang.. :D Nogle som har bedre idèr/øvelser, så del gerne. :)
 2. Undervægtig men vil gerne træne....

  Jeg har selv stået i samme situation. At du skal spise mere er vist slået fast, så jeg vil tage udgangspunkt i noget andet. Det er (som skrevet tidligere i tråden) lidt usammenhængende, at du vil løbe meget, og samtidigt være større. Det hænger ikke sammen, og især ikke når du tydeligvis ikke spiser nok i forvejen. Mit råd er derfor: hvis du vil tage på, så skær MEGET ned på cardio træningen, start på et godt træningsprogram med gode basisøvelser, og få fyret noget mad i sækken! Jeg har personligt selv rigtig god erfaring med supplement fra weight gainer.
 3. ris og ros til mit program.

  Nu hvor du selv nævner Back To Basics!!!!! Fantastiske programmer...
 4. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  Skal undersøges midt i januar..
 5. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  Det kom ikke som den store overraskelse, jeg har igennem længere tid, vådnet flere gange om natten, og ikke være i stand til på naturligvis, at strække knæet ud. Det har krævet lidt magt, hvorefter der er kommet et "smæl" også kunne knæet strækkes, hvis jeg så umiddelbart efter bøjede knæet var der ingen problemer, men efter ca. 30-40 sekunder i "fosterstilling" var knæet låst igen. Der er som sådan ingen smerter, kun når knæet skal strækkes, er det forbundet med et vist ubehag. Den endelige undersøgelse har ikke fundet sted, men min læge snakkede om, at i værste fald, kan det være starten på slidgigt. Anyways, så har i nok ret i at mit første indlæg bar præg af en vis negativitet, men jeg havde håbet at holde mig fri af skader, om ikke andet, så i hvert fald fra store skader.
 6. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  Update 14-12-2013 Det som ikke måtte ske, er sket. Jeg har fået en knæskade, og min læge siger i bedste fald, er jeg klar igen om 4 måneder, indtil da minimal løb og minimal cykel. Den i min verden efterhånden, gode løbsform, som jeg havde opbygget ryger nu lige i lokummet, og jeg tror ikke jeg vender tilbage til hverken løb, eller triathlon igen. Jeg må styrketræne og svømme (crawl) minimal bryst.
 7. Armbøjninger - Effektivt inden sengetid?

  And then you are ready for the Navy Seals !
 8. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  7/12-2013 1 times 10 minutter spinning.
 9. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  4/12-2013 MTB kørsel 2 timer
 10. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  3/12-13 Svømning
 11. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  Træning 2/12-13 2 timer på raceren i perfekt vejr. :-) ikke noget fancy, lidt i bøjlen, lidt stående...
 12. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  Tak LaMotta Det må man jo sige, kommer fra en efterhånden erfaren triatlet. :D Anyways, så skal jeg forsøge, at være lidt mere aktiv i min log fremover. :) Det er sådan set irriterende, når man ikke selv kan finde helt ud af hvad man har lavet hvornår. 01-12-2013 blev adventsløbet i Randers. Jeg skulle løbe ½ maraton distancen sammen med en kammerat, og målet var at få ham i mål under 2 timer. Derfor et for mig, stille og roligt løb, men stadigvæk 21 gode kilometer i benene. Hvis DMI ikke fucker mig, burde det bliver vejr, til at komme en tur på raceren imorgen.
 13. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  24/11-2013 1 times spinning.
 14. Vejen mod Isklar Norseman 2015

  Træning 23/11-2013 Selv om loggen, har stået stille et par dage, er det ikke tilfælde med træningen. Dagene har bare stået på nat-arbejde, også forsvinder tiden ned i et sort hul. Jeg har trænet før, den 23/11-2013, men det er lige her jeg kan huske træningen. Anyways, træning var 4 km opv. 8x800 m interval 4 km afjog.