Bastardo

Medlemmer
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

 1. Oevelser med pind???

  self er jeg i kcal. underskud - skulle nok med - og nej ved godt man ikke kan punktforbrænde - men på en eller anden måde så syns jeg den øvelse er effektiv lige der *G* lovehandles er jo ikke en muskel - er fedt *G* i hvert fald hos mig *G
 2. Oevelser med pind???

  hmmm kan godt nikke genkendene til øvelserne med staven/pinden - dem skulle jeg også lave i det allerførste program jeg fik i centeret *S* Jeg kører stadig den øvelse med at dreje kroppen fra side til side - ved ikke om der er hold i det - men syns bestemt mine lovehandles blir mindre *G* Samtidig blir de skrå mavemuskler jo også træner i og med du bruger dem til at standse roteringen af kroppen med. Så med lidt hastighed på øvelsen er der faktisk en del kræft der skal bruges til at stoppe bevægelsen igen - og det må kunne sammen lignes med en almindelig mavebøjning. Men ja, man vokser nok ikke i muskelmasse - men tror det er ganske ok til at få bevæget dele af ens krop man normalt ikke motionere *S* Er stadig overbevidst om mine lovehandles blir mindre ved denne øvelse :-)
 3. Mad og træning

  Burde ikke betyde noget, hvornår du spiser i forhold til din gåtur - udover at hvis din krop får nogle kcal og kulhydrater inden din gåtur, kan du presse din krop mere under turen - da kroppen har energi at bruge :-) Hapkido ? - er det ikke noget med en stav ? *G* og en masse arm,benhåndledslåse mv ? *G*
 4. Spørgsmål om forbrænding

  hmmmm jeg spiste ca. 2500 kcal ugens 6 dage, på den 7. spiste jeg ca. 5000-7000 kcal - på ne måned tabte jeg 5kg :-) Det skal siges at min kost de første 6 dage af ugen var blottet for kulhydrater næsten - fik ca 50gr om dagen. Så tror det kommer an på hvad man spiser i løbet af ugen, og hvad man æder den ene dag hvor man går amok :-)
 5. Træning af bryst

  Hehe har heller ikke for lidt masse på den nedre del - men for meget fedt. Ved godt man ikke kan punktforbrænde og alt det shit -. men da brystmusklen er delt i 2, tænkte jeg der måske var nogle specifikke øvelse for den anden halvdel. Men det er der så ikke rigtig :-) Så må jeg jo lade cutningen klare arbejdet :-)
 6. Træning af bryst

  Nu er jeg en af de heldige der har smidt en masse kg, og det er jo totalt i orden der :D Men min brystkasse er fandme mit problembarn - hvilke øvelse specifikt er der, som rammer den nedre del af brystmusklen. Ville skide gerne have spændt den del op. Lige pt kører jeg benchpress decline, men der må da være flere øvelser ? Skal lige siges, at jeg cutter pt - så behøver ingen råd om kost og fedt % osv osv - needer ren øvelse info :-)
 7. Uspiseligt jordbærproteinpulver

  hehe kan se i ikke er dygtige inden for amerikansk slang *G* en squiish er det samme som en anelse på dansk :D hvorfor Max jo også har angivet mængde i et forståeligt sprog i parantes :D og SØD er jo som alle ved sødetabletter af samme mærke :D Og prot.pulver med jordbærsmag er da et hit ?!?! - dejligt frisk og smager af noget i vand. Dog skal man jo vælge mærke med omhu :D
 8. Er det sundt at mixe...

  omg palmehaven og Tonys - 45 årige single"piger", snakker i om ?*G* får det jo helt dårligt her *G* A_R : Well, som andre herinde skriver så skal du altså passe på med det lort - der er en grund til der står en kraftig advarelse på etiketten på dåsen, sømand :-) Jeg har ingen dokumenteret påvisninger at det skulle være farligt, kommer jo an på hvilken stand din krop og sundhed er i generelt - er jo massere af unge der tager diveres stoffer og så drikker uden de kradser af. Men der er også nogler der dør af den slags pga. den stressfaktor kroppen blir udsat for. Hvis du kører ECA stack så vil jeg foreslå dig at droppe alkoholen, er jo ingen grund til at tage chancen :-) Desuden feder alkohol jo modbydeligt meget, og det kan dine piller sq ikke hjælpe imod *G* En pille virker ca. 3-6 timer tror jeg, men der vil nok være rester af stofferne i blodet i flere døgn efter vil jeg tro. Enten træner man seriøst og er på diæt - eller også fester man og fylder sin krop med unødvendig energi - men kan ikke både have mel i munden og blæse, sådan groft sagt.
 9. Er det sundt at mixe...

  selv om du ikke får det rush mere af en tabelet, så får din krop stadig virkingen af indholdet - så pas på med at tro det ikke virker fordi det ikke snurrer i kroppen :D
 10. SHAKES

  søg på ordet shake i forum - og du vil finde massere af opskrifter, kræver dog du gider bruge 6 tasteslag på din søgning ?
 11. Er det sundt at mixe...

  Det er desuden heller ikke skide fedt at være i byen og svede som et svin - og det gør mange på TP og lignende, lige så snart de bevæger sig *G* Er vidst ikke helt et score trick at være gennemvædet af sved *G*
 12. Trist udvikling

  Hessel - det ok - hvis du får en skade af at dyrke hvad du nu dyrker af motion - så vil jeg heller ikke betale fordi du har dummet dig. Er det virkelig sådan samfundet skal være ? super egoistisk og naivt ? Jeg sir pas sq! - infantil tankegang - sorry udtrykket, men det er min holding der.
 13. Trist udvikling

  Hmmm - jeg har selv været et af de fede børn, dog slet ikke så slemt som i artiklen og i diverse dokumentarprogrammer på tv. Problemet hos mig var ikke at jeg ikke fik nok motion, eller fik en dårlig madpakke med i skole. Problemet hos mig var fordi mine forældre levede skide usundt - dvs de lavede konstant usund mad med fed sovs og meget tunge måltider. Det var oxo kotume at når man skulle hygge sig, så skulle der slik,is og kage på bordet. Udover det blev der aldrig sagt nej, til hvor meget jeg måtte spise osv. osv. Det betyder så også at ens forældre var tykke - og man derfor anså det for normalt,. Når først man kom ud blandt andre og kunne se folk var tynde og hvad de spiste, ja så var det sq forsent at lave om. Som teenager er det de færeste tror jeg, der har viljen til at køre sin helt egen kostplan, på tværs af det man får i famillien. Ud over det betyder den øget aktivitet foran computeren selvfølgelig også et nedsat motionsniveau hos mange - men i bund og grund er det forældrene af den gamle skole dvs dem der blev født fra 60'erne og tilbage der er skyld i deres egne børn blir fede - netop fordi de ikke har fanget den sunde livsstil som blæser i samfundet nu. De lever som de altid har gjort med opbagt sovs og en masse fedtmad, samt et kæmpe forbrug af slik, sodavand og kager. Det er da først da jeg blev 25 jeg tog mig sammen og begyndte at tabe mig - og jeg ægre mig pisse meget over jeg ikke gjorde det noget før - for holdkæft jegt har været hæmmet af min overvægt, samt snydt for en masse oplevelse i mine teenage år. Udover det syns jeg visse herinde skal tænke sig rigtig godt om, inden de begynder at kalde overvægtige/fede mennesker for klamme og ulækre - i fatter ikke hvor meget det såre en person, og en overvægtig person blir ikke tynd fordi i sviner dem til. De blir bare såret og trøstespiser endnu mere - trust me i know. Den dag i dag, er der stadig ingen der skal genere mit udseende hvad angår vægt, selv om jeg ikke længere har et problem med overvægt mv. Det såre stadig - men nu såre det fordi man har brugt 2 år af sit liv på at kæmpe den hårde kamp imod overvægten, og så er det sq ikke fedt en eller anden idiot der altid har haft et højt stofskifte og gode madvaner med hjemmefra stille sig op og spiller smart. Det blir belønnet med en knytnæve fra undertegnet på stedet, såfremt jeg ikke kender denne person - så meget såre det stadig mig, at jeg tænder af på det. Så tænk jer om, inden i lukker mundlort ud en anden gang - se længere frem end jeres egen næsetip :-) Overvej hvor meget ord kan såre andre - og hold det så for jer selv :-)
 14. protein i tun

  læs hvad der står og forstå
 15. protein i tun

  øhm nu er det jo sat op i forholdstal pr. 100gr - så betyder det vel ikke så meget ? 140g er tun - 180gr er tun med vand ?