laush

Medlemmer
 • Content count

  871
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

laush last won the day on December 29 2018

laush had the most liked content!

About laush

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

1,746 profile views
 1. Kiropraktik til korrektion af nakkehvirvler til S-form?

  Rune B: Jeg forstår ikke helt hvad du mener? Altså du er enig I at røntgendiagnoser ift smerter sjældent kan bruges? Det samme med "holdningstyper"?
 2. Kiropraktik til korrektion af nakkehvirvler til S-form?

  Ift linket til youtube er det en "standard" rotationsmanipulation af C1 eller C2 i begge sider tilføjet lidt extension af nakken. I praksis den manipulation der bliver udført hyppigst. Så ikke det hele, men patienten oplever allerede bedring i venstre side efter det første knæk i højre side. Dette er sandsynligvis en neurologisk "hypoalgesic" (google) refleks. Havde han trykket ham på midt ryg ville han også være mindre øm. Hvis han får sin smagssans igen af denne behandling er han en ud af 1 million vil jeg mene.
 3. Kiropraktik til korrektion af nakkehvirvler til S-form?

  Det lyder ikke som om du har været hos en der også udfører manipulationer ("knæk"). Dette redskab virker hos patienter godt, hos andre er det mindre effektivt. Jeg ville derfor opsøge en kiropraktor eller osteopat i dit område. Gerne en på anbefaling fra andre. Du bør dog altid føle en vis form for effekt i løbet af 2-3 behandlinger...
 4. Kiropraktik til korrektion af nakkehvirvler til S-form?

  Et lidt hurtigt svar: Så vidt jeg ved er der ingen sammenhæng mellem holdning og smerter. Dvs der er ikke evidens for at sige at s-kurven (lordosen i nakken) er vigtig ift smerter. Ligesom der ikke er sammenhæng mellem let skæv ryg, let scheuermann og smerter. Hvis nogen har litteratur der påviser andet ser jeg det gerne... Jeg er enig i at problemer i øvre nakkeled kan resultere i mange problemer (hyppigst hovedpine) Smerter er så meget mere komplekst. Jeg vil anbefale dig at søge videre i behandlingssystemet og prøve et par andre behandlere for at se om en af dem kan hjælpe. Mvh Lau, fysioterapeut, osteopat
 5. Farmers hideout.

  Crazy! Det er jo sådan noget vi andre går og drømmer om. Jeg vil gerne være medhjælper med på gården. Hvor ligger den?
 6. Farmers hideout.

  He he, ok. Pøj, pøj med det. Skal nok snart tage mig sammen til at smide nogle datoer til fællestræning...
 7. Farmers hideout.

  Jeg stemmer for en Næstved historie mere. Stor LOL over pornokiggerihistorien. Var der ikke noget med at i mødtes ind imellem for bare at tæve hinanden? p.s.: Skæres i hovedet? Har osteopatstudiet taget en uheldig drejning?
 8. Farmers hideout.

  Hey Niko. Glædelig jul til dig og familien. Jeg vil gerne være med til en fællestræning når muligheden byder sig - det lyder jo sjovt. JEg håber dog det er muligt bare at byde ind med curls og triceps kickbacks? Grundet min alder må jeg ikke få pulsen få højt op nemlig..
 9. Farmers hideout.

  Feuer frei!
 10. Farmers hideout.

  Hey. Dvs. du er startet op igen for serious, lækkert! Og tillykke med hus (ryd din indbakke, kan ikke sende pm's)
 11. Farmers hideout.

  Den mest plausible forklaring må være den Kauf selv kommer med. Mechanoreceptorerne hæmmer smertesignalet i dorsalhornet. Derudover måske en descenderende smerteinhibition fra områder i hjernen.
 12. Farmers hideout.

  He, he umuligt at være anonym. Jeg vil gerne hjælpe, men ved simpelthen ikke hvad spg er? !
 13. Conscience - HSF Styrkeløft

  Der er væsentlig fysiologisk forskel på de omega-3 der er i udo's choice (Alfa-linolensyre) og dem i fiskeolie (EPA & DHA)
 14. Conscience - HSF Styrkeløft

  Du vil have god gavn af fiskeolie og de omega-3 fedtsyrer der er i medindre du spiser fed fisk 3-4X per uge. Hvis du får udslæt af kapslerne bør du prøve eskimo-3 flydende eller nordic naturals flydende olie. 1 spsk /dgl. Matas har vist eskimo-3. Nordic naturals kan du købe på nettet. Der er forskel på både harsked og indhold af tungmetaller i olierne på det danske marked. De to jeg nævner scorer højt. Jeg har intet økonomisk med mærkerne at gøre. Køb en flaske og se om de også giver udslæt. Mit bud er nej.
 15. Mad, inflammation og CRP

  Til sammen. Dosen skal i nogle tilfælde højere op.