Lagoon

Medlemmer
 • Content count

  3,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Everything posted by Lagoon

 1. BB billeder!!

  Ville starte en tråd hvor folk kan poste nogen BB billeder, til inspiration eller samlingen... Men Anyone du kan beholde alle dine "nude hunks with no bodyhair" billeder for dig selv!!! :D Milos Sarcev Jean Pierre Fux
 2. Jeg synes bare det er fedt at se naesten ligesaa mange opdateringer med "kg"-betegnelser som "km" og saa opdagede jeg sgu ogsaa en enkelt "forced" derinde! Mac'en er stolt.
 3. 31

  Go' gammeldags fyr-den-af-feelgood laesning! Faar mig helt til at savne at tage i byen.
 4. The Log of Fame.

  Godt ramadanen snart er slut, saa man kan lave noget fornuftigt om fredagen igen. http://www.timeoutdubai.com/restaurants/features/35249-al-qasr-brunch#.UfD_am0bSSo
 5. Rall

  "Rasmus? Ham den blege der altid staar og squatter?" Velkommen tilbage og god vind med projektet! Haaber alt er vel.
 6. Rasmus fra Randers

  Og jeg har efterhaanden ogsaa faaet mange variationer af "Han poundede mig engang," retur.
 7. Bro, det er jo "rigtige" træninger, du har gang i igen - verdensklasse. Med den fedt% du holder nu og taget i betragtning hvor dekonditioneret du er, så bliver du fandme jacked nu. Dejlig læsning.
 8. 31

  Jeg vaagnede foerste gang kl. 10 og blev enig med mig selv om jeg havde fortjent en time mere. Det er dejligt at sove laenge, naar det regner udenfor. Tak for god service i loerdags, hold da op en aften...
 9. The Log of Fame.

  Han er en stor, flot fyr, ham FameBRO. Hyggeligt at sige hej i loerdags, selvom det var kort.
 10. 31

  BRO6Bach forsoeger at sige, at hvis du foerte an og stod i spidsen, trak han gerne sit svaerd ud af skeden for at stikke det i en anden mand.
 11. Lol bro, stop crying. Du har lige haft 2 monster ture i Dubai og Barcelona, det er sommer, Zef er flyvende, du er i (skulderen undtaget) god form, pigerne er glade og dine bros har din back. Du kan faa en tur over knaeet for at brokke dig, kan du.
 12. PHAT TRAINING

  Opskrift?
 13. Endelig en traening jeg forstaar. Fedt at laese om din tur til Lanzarote, uanset hvor vanvittigt jeg synes alt det cardio er. Imponerende loejer.
 14. Bro, din, Bro6Barchef og Manageren's logboeger er det vildeste feel good laesning. I'm loving it, saa koer bare paa.
 15. Excessive Training

  Har ogsaa en ven som har boet og arbejdet i Rio i nogle aar nu og han lever fandme droemmen. Og Spoer er ikke paa det billede.
 16. Excessive Training

  NY er helt sikkert en fed by og du ville bestemt have det godt der, men af de 2 ville jeg anbefale Brasilien. Nu er jeg ogsaa lidt en kamikaze pilot, saa kan godt lide at goere alle de lamme ting, som andre ikke vil. Jeg er en sucker for udviklingslande og det kan man vel tildels stadig kalde Brasilien, saa det lyder spaendende. Og saa har de laekre piger i g-strenge og gode boeffer. Jeg arbejder for et firma der producerer plastickort (taenk kreditkort, SIM kort, koerekort osv.), og jeg er saa salgsdirektoer for vores afrikanske trummerum.
 17. Excessive Training

  First of all, saa laeser du ikke nok i "fyr den af"-traaden hvis du ikke kan genkende de to. Som studerende er der nemlig masser af muligheder for at komme udenlands, bare se paa Essensen, han har efterhaanden studeret mere i US end han har herhjemme. Hvor vil du gerne hen? Jeg flyttede fra DK i juni 2010, saa snart 2 aar siden. De foerste 6-7 mdr. boede jeg i Bangkok, men i januar 2011 flyttede jeg til Tanzania i Oestafrika, hvor jeg stadig bor. Gennem mit job rejser jeg en del, samtidig er min kaereste i skole i Boston, saa faar efterhaanden set lidt af hvert. Naar man foerst flytter vaek, og specielt til U-lande som jeg har gjort, saa laerer man lynhurtigt, at der er en masse ting man tager for givet i Danmark. Og her snakker jeg ikke bare om leverpostej og lakridser, men helt basale ting. Sundshedsvaesen, ikke-korrupte offentlige instanser, infrastruktur, laekre blondiner, osv. Ferie i Koebenhavn paa en solskinsdag er the shit. Naar det saa begynder at regne og blaese, saa kan man altid rejse tilbage til sine 32 grader og negerrumper.
 18. Excessive Training

  Du har fat i den lange ende, ham her var bare lidt flottere.
 19. Excessive Training

  Bare lige en hurtig kommentar fra en udlandsdansker, som er traet af at hoere paa folk brokke sig over hvor trist Danmark er. Verden er blevet saa lille nu, at hvis man virkelig ikke kan holde sin hverdag ud, saa er det altsaa no biggie at rykke teltploekkerne op. En klog flotmand sagde engang til mig, at naar du har et problem er der 2 ting at overveje; kan du goere noget ved det eller ej? Hvis ja, saa enten goer det eller stop med at graede. Hvis nej, saa er det alligevel ude af dine haender og du boer ikke spekulere over det. Mit raad til dig er derfor - flyt! Bare for en periode. Jeg har aldrig elsket Danmark mere end efter jeg flyttede. Du er stadig ung og dygtig, du har intet at miste ved det. *EDIT* Kaeft, jeg lyder som en bitter idiot, det var ikke meningen. Jeg ville bare lige slaa lidt paa tromme for det at bo i udlandet.
 20. Manager log!

  Sjovt nok er det blevet markant bedre efter han har faaet kaereste paa.
 21. Mac'en

  Så må det vist være på tide. Jeg har tidligere ført en lille smule log herinde, men det er aldrig blevet til det helt store… Dog har jeg hele tiden ført en log herhjemme. Jeg vil nu til at have log begge steder. Meningen med min log er, udover selvfølgeligt at føre min træning, at give og få in- og output fra og til MOL’s brugere. Jeg vil inspirere og inspireres. Om mig: Alder: 19 år Køn: Ikke synderligt, men det må gå an. For resten er jeg en fyr… Højde: 182 cm Vægt: 82,5 kg BF%: ca 12-13% Mine kropsmål gider jeg ikke skrive på, medmindre nogle tigger efter det, for mit lille korpus er sgu for sølle… Mine max-løft kender jeg ikke præcis men det ser nogenlunde sådan herud: Squat: ca. 1RM – 120 kg Bænkpres: ca. 1RM – 90 kg Dødløft: ca. 1RM – 150 kg Jeg har ikke nogen egentlig brug for mine max, da jeg ser mig selv som en BB’er. Det gør de fleste andre ikke, men jeg undskylder det med at jeg er off-season… Mine mål for 2004: Først og fremmest skal jeg have smidt noget af skidesækken! Jeg vil prøve at se mine mavemuskler, og jeg vil kunne se blodårer på skuldrene… Jeg regner med at begynde på diæt i februar, og så fortsætter jeg vel en 5 mdr’s tid. Eller indtil jeg er tilfreds. Jeg regner med at holde nogenlunde samme kcal-indtag som jeg gør nu, og så smide en smule cardio ind i form af raske gåture. Det vil så blive øget progressivt, så jeg starter med 30-45 min. på ikke-træninsdage og slutte på 1-1½ time om dagen. Muligvis vil jeg smide noget vægt i en sæk også, men det må jeg se på til den tid. Når jeg er færdig med alt det pjat, skulle jeg meget gerne være en lille pind med tydelige mavemuskler, og nogen okay separationer i det hele taget. Så bliver det tid til at gaine igen! Jeg skal have mere all-round masse, og gider ikke fokusere på noget særligt længere. Har haft problemer med vækst i mine puny guns, men dem vil jeg skide på nu, for de er bare et sæt genstridige luder-kællinger!! Jeg vil fortsat træne dem, men gider ikke stresse sådan over om de vokser… Summa summarum: Til næste nytår vil jeg gerne stå 3-4 kg tungere end nu, med en betydeligt lavere BF%. Og styrkemæssigt er der nogen andre ting: I de 3 styrkeløft vil jeg lave reps med mine nuværende max. Udover det vil jeg lave strict DB curls med min. 20 kg, og reps med 60 kg i militær pres. Det var alt for nu, og i morgen kommer der skam også en træning med! Det bliver jo fantastisk… Lagoon
 22. QuantanaMORON!

  Jeg tager en spiller paa hotelvaerelset in your honor.
 23. QuantanaMORON!

  Jeg synes du er rigtig god til at traene med dine muskler og saa bruge hovedmusklen til at finde paa historier bagefter. Faar man store muskler af at traene hele kroppen hele tiden?