Aquavand

Medlemmer
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Aquavand got a reaction from Missetat81 in Skal fitnesscentre overholde nogle regler?   
    Nu vi alligevel er igang med hvad vi hader.
    1. Jeg hader folk der bruger centeret til cardio. Det handler ikke om at ræse frem og tilbage mellem maskiner, men om at blive -stærk-. Det andet hører hr og fru danmark til.
    2. Jeg hader folk der er for meget tøs til at spørge om de må hoppe ind imellem sæt, men bare står og kigger dumt på en mens man træner.
    3. Jeg hader folk der stjæler ens maskine/stang etc. mens man er ovre at hente vand, og dette maks tager ½ min.
    4. Jeg hader folk der tror de intet ansvar har for hvad de kommunikerer, men at alt er modtagerens ansvar. (Læs om Paul de Man for ekstremt tilfælde af dette)
    5. Jeg hader folk der hellere vil tage kampen op og skabe en masse ballade, fordi de ikke selv kan tilpasse sig verdenen (eller centeret). Passer omgivelserne ikke til det forventede, arbejd konstruktivt på det, eller smut.
    6. Jeg hader folk, der forbinder en oplevelse med en anden. Hvis en gut stirrer ondt på mig i Odense, så tænker jeg ikke at alle fra Århus er onde gutter man ikke så meget må se på. Det er hul i hovedet logik.
    7. Så kan jeg heller ikke lide folk der kommer andre steder fra end Sydsjælland. Smid dem alle ud! Dumme søndags-danskere, gider ikke se på dem. 99% af befolkningen ødelægger det for mig ved deres blotte tilstedeværelse, de går for langsomt på fortovet etc. Ud med dem!!! - Jeg gider sgu ikke tilpasse mig eller gå på kompromi.
  2. Like
    Aquavand got a reaction from mesaa in Hjælp til sixpack?   
    Wrong. Større muskelmasse på maven (mavemusklerne!!!) hjælper bestemt også, og spiller en lige så stor rolle!
    Wrong. Se overstående. Masse + fedtprocent = sixpack. Hvis du ikke har nogen mavemuskler skal fedtprocenten truende langt ned førend der kan ses nogen reelle mavemuskulatur.
    Wrong. Det er gavnligt at strukturere sin mad efter ens aktivitetsniveau mm. Det er IKKE gavnligt blot at udelukke bestemte fødevarer (specielt mælk er farligt at udelukke helt, da der bla. er calcium samt gode proteiner i).
  3. Like
    Aquavand got a reaction from Olsen in Større arm-og-bryst muskler   
    90% sikkert, at du onanerer med den side, dit bryst er størst i.
  4. Like
    Aquavand got a reaction from kaoshjerte in Større arm-og-bryst muskler   
    90% sikkert, at du onanerer med den side, dit bryst er størst i.