SpArKleZ

Medlemmer
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

About SpArKleZ

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • MSN
  Spørg og jeg fortæller...
 • Website URL
  http://
 1. Cardio Wave maskinen

  Nu har jeg gentagne gange undret mig over TechnoGym's nyeste påfund i mit center: De såkaldte Wave maskiner. For dem som ikke ved hvad jeg snakker om kan I se et lille klip her: Disse maskiner er meget populære blandt pigerne mit center, men jeg har mistanke om at mange udelukkende foretrækker Wave maskinen fordi det er den maskine der skyder mest over når den skal estimere kalorieforbruget. Da jeg selv prøvede Wave maskinen forbrændte jeg over 20 kcal i minuttet, hvilket var et håbløst fejlskud eftersom min puls lå meget lavt. Ifølge mit pulsur forbrændte jeg kun det halve. Desuden har jeg også observeret at mange (mis)bruger maskinen som de bruger en step-maskine, altså ved at hænge sig i armene for at aflaste noget af kropsvægten og derefter lave mange korte, hurtige bevægelser. Og så er det jo klart at man ikke får noget ud af den. Men mit spørgsmål går mere på hvorvidt Wave maskinen rent faktisk kan bidrage til en effektik omgang træning såfremt man bruger den korrekt. Personligt syntes jeg at det var svært at få pulsen højt op, på trods af at jeg satte maskinen på det højeste trin. Deruover har jeg også mistanke om at det er hårdere for knæene kontinuerligt at skulle lave denne sidelæns bevægelse fremfor eksempelvis at løbe forlæns på en crosstrainer. Så kort sagt kunne jeg godt tænke mig at høre jeres vurdering af denne nye opfindelse inden for cardiomaskiner.
 2. Hvad sker der lige her..

  Når du begynder at dyrke cardio vil kroppen også kunne binde mere vand end før, og du vil også få en lille smule mere blod. Alt dette er jo kun godt, og hvis du fortsætter din motion er jeg sikker på at du nok skal tabe de kilo igen (såfremt du virkelig er i kcal-underskud selvfølgelig).
 3. Silikonebryster og vægttræning

  Fik lagt 240 ml i hver, så det svarer vel til omkring et halvt kilo i alt. Ikke alverden, men det pyntede! Det endte faktisk med at jeg fik lagt mine over brystmusklen, da kirurgen mente at det sagtens kunne give et pænt resultat. Havde trods alt selv noget fedt på brystet til at dække implantatet med, så man ikke kan se og mærke kanten. Men selv om jeg havde fået dem lagt under brystmusklerne ville jeg sagtens kunne have styrketrænet bagefter. Evt. sexpartnere mærker vel også på musklerne på piger der ikke har fået lagt implantater ind og som ikke har meget fedtvæv på brysterne. Takker! Som jeg skrev fik jeg lagt 240 ml i hver, så jeg nu passer en c-skål.
 4. Silikonebryster og vægttræning

  Update *** Update *** Update Det er nu snart 3 måneder siden jeg fik foretaget indgrebet, og jeg er meget glad for resultatet! :4thumbup: Selve operationen var ikke spor slem... jeg mærkede intet, heller ikke bagefter (fik kun smertestillende piller de første par dage). Var naturligvis en smule øm, men ikke noget jeg ikke kunne holde ud. De tre første uger holdte jeg mig væk fra al motion. Derefter begyndte jeg så småt at køre spinning, powerwalke, træne med lette vægte og den slags. Jeg er stadig ikke begyndt at løbe og køre tunge brystøvelser endnu, men ellers træner jeg som jeg plejer. Det eneste der generer mig lidt er arrene, men de bliver heldigvis pænere med tiden. Og nej, ingen før og efter billeder!
 5. Proteinpulver

  Njah, der er jeg nu ikke helt enig. Hvis man spiser en tunbøf skal kroppen jo først til at nedbryde og spalte proteinerne, så der går mange timer inden den reelt gør nogen nytte. En ionfiltreret valleprotein er derimod så forarbejdet at musklerne har glade af det næsten med det samme. Derimod synes jeg at det er lidt spild at spise proteinpulver på andre tidspunkter end lige efter træning.
 6. Hvor meget tager man på

  Æhh, kan det nu også passe??
 7. Bælte eller ej

  Men en af ulemperne ved at bruge bælte er vel også at man kobler transversus (som medvirker til at stabilisere) en smule af, og derved bliver den faktisk endnu slappere?
 8. Equinox

  Lidt OT, men er en bodybuilder i bund og grund ikke bare betegnelsen for en person der træner med omrking 6-12 gentagelser per sæt, og derved giver sin krop optimale muligheder for at hypertrofere?? Hvis man skal styrketræne så skal man vel træne med meget få gentagelser per sæt, og det er der jo ikke så mange der gør i centre som fitness.dk. Men folk kalder det jo alligevel for styrketræning.
 9. Hvornår forbrænder kroppen fedt??

  Der kan lagres glukogen nok i leveren til op til 2 timers hårdt arbejde. Så det ville jo være et uoverskueligt projekt hvis man skulle tømme den hver gang. ;)
 10. Ekstra kg. kontra løbetid?

  Men hvis man skal se det fra den positive side, så forbrænder man mere pr km desto tungere man er. ;)
 11. Koffein

  Jeg har nogle koffeinpiller fra Prolab med 200mg koffein i hver, og de er glimrende hvis man har brug for et ekstra boost inden sin træning. Men jeg synes hurtigt at kroppen vænner sig til det hvis man bruger dem for tit.
 12. Silikonebryster og vægttræning

  Princess --> Mange tak for dit input. Jeg vil meget gerne have lov til at sende dig en PB hvis jeg kommer på nogle spørgsmål hen ad vejen. :) ptpoul --> De bliver absolut ikke for store, de skal bare passe til mig.
 13. Silikonebryster og vægttræning

  Ja, jeg vil også foretrække at få dem lagt under brystmusklen. Jeg bliver nok aldrig prof bodybuilder eller styrkeløfter alligevel, men vil bare gerne have muligheden for at holde min krop i god fysisk form. Nu har de fleste kvindelige bodybuildere jo også en meget lav fedtprocent, og det er vel også en af grundene til at man tydeligt kan se kanten på implantatet? Tak for anbefalingen, men bor ikke i nærheden af Kbh. Jørn Ege = Ja, det er tidligt men det er også noget jeg har overvejet i et års tid. Og jeg ser ingen grund til at udskyde det længere når det ikke er blevet bedre. Jeg kan også sagtens leve med kun at kunne løfte X antal kilo i bænkpres, bare jeg ikke skal droppe træningen helt. Man forudser mindst 15 års holdbarhed på de nyeste implantater. Skulle der gå hul holder arvævskapslen omkring implantatet silikonen tilbage. Der er også kommet nogle nye på markedet hvor siliconen er så sej at den ikke kan flyde. Vil prøve at finde det omtalte nummer af Workout & Fitness, tak for tippet! :) Hvis du viser mig dine før og efter billeder, så skal jeg nok vise dig mine!
 14. Silikonebryster og vægttræning

  Jeg skal absolut ikke have sådan nogle kuglerunde vulgære pornopatter, jeg skal bare have nogen der passer til mig.
 15. Silikonebryster og vægttræning

  Jamen jeg ville da også ønske at jeg var tilfreds med mine naturlige bryster, men efter at jeg har tabt omkring 15 kilo i løbet af de seneste to år er der bare ikke særlig meget tilbage. Desuden er der også en lille forskel i størrelsen. Jeg ved godt at det er ganske normalt at de ikke er helt lige store, men det generer mig altså. Og jeg synes ikke der er nogen grund til at gå og være ked af sin krop allerede som 20-årig, især ikke når det er muligt at få gjort noget ved det. Jeg diskuterede det med min læge for et års tid siden, men dengang var jeg slet ikke parat til at tage sådan en stor beslutning. Det føler jeg at jeg er nu. Tak for opbakningen. :) Jeg har snakket med flere piger som har fået lavet bryster på den pågældende klinik og af samme kirurg, og de har alle været yderst tilfredse. Desuden har jeg brugt timer på at gennemsøge nettet, men har slet ikke kunnet finde noget negativt om dem.