Torskefjæs

Medlemmer
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

About Torskefjæs

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  Hillerød

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Vægttab.
 1. Thomas E's log - From fatness to fitness

  Jeg er helt enig, jeg rører heller aldrig det skidt, selvom jeg arbejder på en grillbar . Men jeg synes godt jeg kan blive meget hurtigt træt når jeg har været i kcal underskud for lang tid af gangen.
 2. Tak

  Se logbogen .
 3. Thomas E's log - From fatness to fitness

  Jeg har haft en log igennem mit vægttab, jeg ved dog ikke om den stadig eksisterer, og det er kun noget af mit vægttab der er at finde deri. Men jeg starter en ny imorgen fredag, da jeg starter på at fokusere meget mere på muskelmasse istedet for tab af fedt - bliver fedt at få lov til at spise igen!
 4. Thomas E's log - From fatness to fitness

  Virkelig fedt at se noget succes mht. vægttab, satme flot Thomas! Jeg har selv tabt mig 40kg det sidste år - jeg ved hvilken lettelse det er .
 5. Vægtab Vs. muskelmasse

  Det er vidst bevist at det kun er folk med en BMI over 30 der kan gøre brug af det - ikke helt sikker dog.
 6. Tak

  Ses klokken 17 så!
 7. Tak

  Jeg ved det ikke rigtigt, det er derfor jeg skal snakke med nickolai. Jeg er som sagt helt rundt på gulvet mht. hvad jeg skal nu. Men der går en nede i SC med en kropsbygning jeg enormt gerne vil gå efter - ingen mave, medi pumpede muskler, og en relativ høj fedtprocent. Så det med den lave fedtprocent det er ikke noget jeg går efter.
 8. Tak

  Lau, ved du bare alt?
 9. Tak

  Jeg ved ikke helt hvor mange kcal jeg indtager for tiden, 2500-3000 vil jeg tro. Jeg spiser meget youghurt til morgenmad, formiddagen spiser jeg noget frugt, til frokost spiser jeg en skål salat med kylling eller tun + æg og pasta. Om eftermiddagen drikker jeg en protein shake - og om aftenen spiser jeg VILDT meget pasta, og varierende kød.
 10. Tak

  Det må jeg indrømme, det har jeg endnu ikke været udefor tror jeg. Desværre! Godt at høre. Forresten, fik lige ordnet min gamle profil .
 11. Lige det sidste

  Tak skal du havde Plindboe, jeg synes nu ikke det er så ekstremt vægttab. Hvor kan jeg læse mere om HST?
 12. Lige det sidste

  Okay, i fare for at blive MOL.dk's nye mobbetarget lægger jeg billedet af min ryg ud, så i har en chance for at bedømme det;
 13. Lige det sidste

  Nej det ville være synd at sige, men har ikke lige andre der ville gøre det nemmere.
 14. Lige det sidste

  Glemte billedet :
 15. Lige det sidste

  Davs i skuret ol' molboere. Jeg har efterhånden været igennem et vægttab på omkring 35-36kg runder vi os nu, siden den 1 sep 04. 186cm høj er jeg. Jeg har været oppe at veje 121kg, og vejer nu 85,5kg på en god dag. Til at opnå dette har jeg primært benyttet mig af styrketræning (i stor stil) og powerwalking/løb (mindre stor stil - men den er der). Jeg vil enormt gerne igang med at spinne, men da intro timerne har ligget der hvor jeg har været på arbejde, har dette været en umulighed indtil nu, da jeg har fået byttet vagten væk, så det vil jeg begynde på inden længe. Mit mål er at være fri for fedt inden næste sommer, og være en smule markeret. Derfor skal jeg stadig i nogle mdr. her over sommeren og ind i efteråret være i kcal-underskud, da jeg selv synes jeg mangler en del fedt endnu. Bedøm selv billedet. I kraft af jeg ikke har tid til at træne mit 3 splits program længere pga. skole og arbejde der starter snart, så vil jeg begynde min søgen på et program der ikke kræver man træner 5-6 gange om ugen, men stadig dyrker cardio mindst en gang om dagen imens man prøver at tabe sig.. Og hvis der er nogle som har meget styr på den sitation eller har en idé til hvad jeg skal sigte efter i program henseende, har jeg mere end lyst til at teste det af en mdr eller to. Jeg har også et billede hvor jeg flexer min bare ryg, men det er lidt pinligt haha, men hvis i mangler det for at skabe jer et indtryk af min "str" så sender jeg gerne, alt andet ville være for pinligt. . Torskefjæs // Returns @ MOL.dk .