Axbard

Medlemmer
  • Posts

    905
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. Like
    Axbard got a reaction from Spinderella in AxBard   
    hæhæ, det lykkes mig at spise 20 is i løbet af 5 dage - rart at vide at man kan få en PR på trods af sin fremskredne alder :-D
  2. Haha
    Axbard got a reaction from Gregers TF in AxBard   
    Torsdag 2019 08 22

    Opvarmning 

    ·         300 meter
    Smidighed 

    ·         Skulder og ben
    T-bar

    ·         10 x 25
    ·         10 x 40
    ·         10 x 40
    Chin ups

    ·         05 x (BW-29)
    ·         05 x (BW-18)
    ·         05 x (BW-10)
    ·         05 x BW
    ·         05 x BW
    ·         04 x BW
    Dips

    ·         10 x (BW-10)
    ·         10 x BW
    ·         10 x (BW+15)
    ·         10 x (BW+15)
    ·         10 x (BW+20)
    Pull ups neutral 

    ·         09 x (BW+10)
    ·         08 x (BW+10)
    ·         06 x (BW+10)
    Pull down

    ·         10 x 100
    ·         10 x 132.5
    ·         10 x 132.5
    ·         10 x 132.5
    Tricep cable

    ·         10 x 50
    ·         10 x 60
    ·         10 x 70
    ·         10 x 70
    Leg press

    ·         Ingen
    Mp

    ·         10 x 30
    ·         10 x 35
    ·         10 x 37
    Lat raise

    ·         Ingen
    Rear delt dumbbell fly

    ·         10 x 08
    ·         10 x 08
    ·         10 x 08
    Shrugs

    ·         10 x 26
    Dumbel bicep 

    ·         10 x 16
    ·         10 x 16
    ·         10 x 16
    Hyperextension

    ·         Ingen
    Abs

    ·         Ingen
    Protein

    ·         50 gr proteinpulver
    Kommentar

    Havde endnu engang været på arbejde i 11 timer da jeg tog ned og træne og jeg er helt udmattet. Det kan ikke fortsætte på denne måde.

    Har haft lidt ondt i min venstre triceps og jeg tænkte derfor en rolig omgang dips var sagen. Jeg syntes dog ikke det var så slemt efter andet sæt og jeg tog så en 20’er uden ekstra problemer.

    En ung mand spurgte om han kunne køre i mellem mig på pull down hvilket jeg naturligvis sagde ja til. Da jeg havde kørt et sæt spurgte jeg hvad han skulle have vægten på. Han sagde at det viste han ikke da han ikke havde kørt øvelsen før. Han satte den på 165 kg og tog 10 repetitioner. Jeg besluttede mig øjeblikkeligt for at jeg ikke kunne lide ham ;-)

  3. Like
    Axbard reacted to BLACKICE in Hvordan logger I?   
    Det er fordi der stadig er så meget prestige i at være indehaver af en IPhone (5!!!) så det naturligvis skulle nævnes. Havde jeg været indehaver af en Nexus eller noget andet bastard elektronik så havde jeg tiet det til døde
  4. Like
    Axbard reacted to Arcus in Den kedelige gamle mands ultra løbe log.   
    Så blev der løbet 12 timers løb.
    Nedefor en kort beskrivelse. I dag er jeg meget øm i kroppen, men alt fungere.
    12 timers Løb 109km 502 m (Officiel afstand)6.35 min /kmLang dag på kontoret. Vejret var allerede fra start meget omskiftelig, med byger, vind og så sol. Det gjorde det vanskeligt at finde den helt rigtig påklædning. Løbet startede dog ud i tørvejr, men blæst. Fik et ok pace op at kørende, men da jeg havde slået GPS fra på mit ur kunne jeg ikke helt præcisce følge km tiderne, da der ikke var nogen 1 km markering. Det resulterede i et nok lidt for hårdt udgangs tempo, der kom til at hævne sig lidt senere. Havde allerede fra starten af valgt at dele løbet op i rundter, da det simpelthen var for svært at overskue 12 timers løb. Jeg havde et mål om at læbe 100 km og så se hvad der skete, men fordi jeg ikke har løbet mere en 60 km før, var jeg meget spændt på hvad der skete når jeg kom over de 60 km. Alt fungerede egentligt fint, til de 65-70 km hvor min mave begyndte at drille lidt. Selvom jeg kørte 32Gi og drak minimum 150 ml vand hver 2 km fik jeg en let kvalme. Jeg skulle på toilet ved de 70 km og da jeg skulle igang igen fik jeg den vildeste smerte i venstre knæ. Præcist som et kæmpe løberknæ. Her var jeg ved at gå helt i spåner, men jeg kom igang med at gå, og så lunte og det løsnede helt op på det, så det forsvandt igen. Jeg mistænker det for at have været en krampe, der satte sig i side låret. Det gjorde at jeg bevægede benene hele tiden, når jeg skulle stå og fx tage energi. Min mave var generelt lidt ON/OFF resten af turen, men jeg fik da hældt nogenlunde energi på alligevel, selvom det krævede lidt overtalelse. Efter de 60-65 kilometer begundte tempoet at falde en del, og det blev meget svært at presse pulsen op, fordi benene simpelthen satte begrænsningen for outputtet. Selvom det var hårdt var det også fascinerende at bevæge sig ind i ukendt land. Det er rigtigt når de siger at man løber et ultraløb på viljen, for kroppen havde godt nok ikke lyst til at fortsætte efter 8 timer. En personlig sejer var at jeg rundende de 100 km i 10t35m og at jeg kom meget tæt på det helt store mål på 110 km. De sidste 500 meter skyldes ene og alene at jeg troede rundterne var 2 kilometer. Alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds med løbet, men lige nu lidt for træt til at have den store optur. Det kommer nok senere. Tror ikke det bliver sidste gang jeg løber 12 timer. Link til resultater. Jeg havde start nummer 151 http://my4.raceresult.com/34110/?lang=#3_DBA197
  5. Like
    Axbard reacted to salt in Slettet   
    Interesse og intimidation. Der er en hel del psykologi indblandet i træning, når man skal introducere begyndere til et program. Her er mænd og kvinder meget forskellige. Jeg må også minde om at det bedste program ikke nødvendigvis er det mest teoretisk optimeret program. Det bedste program er det program der motiverer og får folk til at vedholde deres træning. Og så er det altså ligemeget at man har læst 3 artikler på t-nation om man absolut skal have dødløft med i et hvert program.
  6. Like
    Axbard reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    BVK i dag
    Sen træning pga tight program
    Push pres
    1 x 5 x 60
    1 x 5 x 70
    1 x 5 x 80
    1 x 3 x 90
    1 x 1 x 100
    1 x 1 x 105 - PR. Rimelig ok fart på (video)
    1 x 1 x 100
    2 x 3 x 95
    1 x 3 x 90
    Jeg var noget ristet i armene efter dette, men brystet skulle have lidt kærlighed
    Incline dumbell pres
    1 x 10 x 32
    1 x 8 x 42
    1 x 7 x 42
    1 x 8 x 37
    1 x 7 x 37
    1 x 8 x 37
    Det hele syrrede fuldstændigt til. Feeee
    De 105

    De 100.........Ja det har været nødvendigt at uppe gamet lidt i BVK. Dresscoden er blevet for sjusket

  7. Like
    Axbard reacted to Kermit in Got legs?   
    Korrekt. Og jeg har endda dobbelt så mange point som jeg kørte ind i sidste sæson i C klassen. En 4. plads blev det til, vinder af feltets spurt, og 4 point på kontoen. Det var hårdt, rigtig rigtig hårdt, og det hjalp ikke på det at starten endte med at blive udskudt 2 timer pga. tæt tåge. Mere følger senere
  8. Like
    Axbard reacted to Beleriand_K in Med målet om at blive postet i Læææækre damer-tråden ;)   
    På vegne af Det Hemmelige Broderskab af Tallenes Magiske Kraft tildeler jeg dig hermed en advarsel for illoyal opførsel for at afsløre en af vores dybeste hemmeligheder.
    Heldigvis afslørede du ikke den allerstørste hemmelighed (du ved, den med at man ikke må sige bænkpres, men kun den numerologisk korrekte betegnelse Blipbåthuttelihutpres, som giver det maximale fokuseringstal og dermed styrke som syv okser, fem kameler og en vingummibamse), for så ville det have været nødvendigt at indstille dig til eksklusion.
  9. Like
    Axbard reacted to Kauf in Nice and clean power building   
    Anne Bechs hemmelige model er 100 gram smør pr. kg. kropsvægt. Dette ganger du med antal timer om ugen du føler dig stresset, altså føler, ikke nødvendigvis målbart med blodtryksapparat osv., men føøøøøler. Derefter sætter du i negativ potens af hvor længe din potens holder - ofte er den jo nedadgående i stressede perioder. Den negative potens omregner du herefter til kcal, dette gøres ved at kalkulere hvor mange gentagelser du tager i bicepscurl - husk hvis du er kvinde, at man skal træne med mange gentagelser, det er nemlig bedst til kvinder - hvis du er mand, der føler sig stresset, når du mærker efter, kan du også gøre det med halvhøje gentagelser, da det i sidste ende fucker med din hormoncyklus og på den måde gør dig til en kvinde. Når du har gjort det smelter du smørret og ganger med det antal minutter, som det tog at smelte det. Det samlede tal er dit reele smørindtag i gram på en dag, hvor du føler dig stresset. Alle andre dage, skal du indtage becel. På ikke stressede dage og ved indtagelse af becel er formlen anderledes og en smule kompliceret.
  10. Like
    Axbard reacted to Dr. Durden in Human flag, muscle up p& planche træning   
    I forlængelse af MaxPower links:
    Det vigtigste bliver helt klart tålmodig og vedholdenhed! Glem alt om de seks måneder, der står i dragondoorartiklen - måske hvis du er 160/16 og måler 160 om brystet. Fremskridt måles ikke over uger, men over halve/hele år. For tre år siden kunne min kammerat så småt arbejde med straddle planche. I dag er den solid, men still only straddle!
    Et par tips:
    mht. planche:
    Drop frogstand - lav tuck planche med et band om maven indtil du kan holde den selv. Arbejd derfra...
    Hav en fornemmelse af, at du løfter ryggen op mellem skulderbladene.
    mht. muscle up:
    I ringe strict: false grip, træk ned langs brystbenet, hold ringene samlet. (Lav evt. lying skullcrushers som supportøvelse)
    For kipping - enten bar eller ringe: tjek youtube-tutorials. Split bevægelsen op i bidder. (Du har gode pullups, du får den hurtigt :))
    mht. flag:
    I forlængelse Beastskill-guiden, så kan du måske youtube "twisted grip handspring-tutorials" (ja ja, I know). Der er nogle demoer på, hvordan du får det indledende opspænd, så du ikke bare skal hoppe op
    mht. håndstand:
    Practice... Øv din evne til åbne skulderen og gøre lænden flad, så der går en lige linje fra ben til arme. Når du kan holde spændet i kroppen, så stil dig op ad væggen, og pres kraftigt fingrene i jorden. Hvis du er spændt i kroppen vil dine hæle slippen væggen. Øv det i første omgang :)
    Go træning :)
  11. Like
    Axbard reacted to MaxPower in Human flag, muscle up p& planche træning   
    Lidt resourcer:
    http://www.beastskills.com/tutorials/
    http://www.dragondoor.com/articles/building-an-olympic-body-through-bodyweight-conditioning/?CategoryId=17&pg=4
    Denne tråd samler også en del gode links om den slags:
    http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=29480
  12. Like
    Axbard reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Grunden til jeg ikke har svaret jer er at jeg skammer mig. Jeg skammer mig over at være så utroligt slap.
    Pt er jeg ved at bygge et stort flot skæg, og det tager meget af mit kalorie overskud. Pt spiser jeg for to, og folk der ikke har haft et skæg vil have svært ved at forstå det. Men det der med at have et andet lille liv der vokser på en, det er en barsk process.
    I weekenden har jeg givet kroppen lidt ro. Den har stået på el arbejde i huset, båd maling, og meget andet. En hel del timers praktisk arbejde.
    Kun i beskeden grad lidt grebs træning, diverse skulder øvelser (tak Kauf, for tortur), EZ Curls, reversed fatbar curls, og lidt COC`s.
  13. Like
    Axbard reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    He, he ...
    http://www.youtube.com/watch?v=v9zCEMEDWX0
  14. Like
    Axbard reacted to MaKuMa in En lille historie!   
    For 5-6 år siden sad jeg på disse sider.

    Jeg vejede 132 kg. og var deprimeret over mig selv, fordi selvværdet nu engang er helt i bund i sådan en situation. Jeg var på et tidspunkt så langt nede, at jeg overvejede om tilværelsen var det hele værd. Jeg fandt trøst i at se, via Motion-Online.dk, at jeg ikke var den eneste, der havde problemer med vægten. Jeg var altså derhenne, hvor andres ulykke var den eneste trøst.

    Det tog mig noget tid at få taget mig sammen til at ændre min livsstil, mest fordi jeg forbandt det med tanken om sult, ubehagelig træning og afsavn. Og alt dette mens, man måtte give afkald på en masse socialt, fordi man ikke kan drikke øl i samme omfang som andre, når man taber sig. Jeg prøvede lidt forskellige måder og "tankesystemer" (den grundlæggende approach man har inde i sit hoved). Det begyndte lige så stille at vende, da jeg fik anskaffet mig en motionscykel og gav den en times opmærksomhed på daglig basis. Min kost var dog stadig elendig. Jeg spiste ikke så meget som før, men stadig de samme dårlige ting.

    På et tidspunkt havde jeg tabt mig 10 kg. på den måde, og jeg fandt tilbage til Motion-Online.dk, som jeg fulgte intenst derefter. Jeg havde på dette tidspunkt været på mental slankekur i et halvt års tid, og undrede mig over alt det jeg hørte om folk, der tabte sig meget hurtigt. Det kunne jeg slet ikke genkende. Der gik det op for mig, lidt efter lidt, at det var kosten den var gal med. Jeg fulgte siderne og fik sat mig grundigt ind i kostaspektet, og i løbet af det næste halve år røg jeg ned på 100 kg.

    Oprindeligt, da jeg var på 132 kg., var 100 kg. min målsætning. Men efterhånden som jeg nærmede mig de 100, så fik jeg mod på mere. Derfor satte jeg 85 kg. som et nyt mål. Hvad jeg dog ikke havde taget højde for på dette tidspunkt var, at en slankekur (som det var på det tidspunkt) slider ekstremt meget mentalt, fordi man er i et stadie, hvor mad og motion betyder forholdsvist meget. Man er simpelthen mentalt slidt ned af det, og derfor gik det fuldstændig i stå omkring de 100 kg. Jeg fik løbende overbevist mig selv om, at folk på 100 kg. jo ikke er tykke. Min kost blev langsomt dårlig igen, som følge af alle de afsavn jeg havde lidt, men eftersom jeg talte kalorier så gik det aldrig helt galt. Der lå stadig en nagen i mit baghoved om, at jeg gerne ville tabe mig det sidste. Omkring nytår, hvor jeg var på 105 kg. (jeg havde fået en kæreste, som lavede god mad), besluttede jeg mig for, at NU skulle det være.

    Jeg ændrede min kost permanent: Scrambled Eggs med skinke/bacon/kylling mindst en gang om dagen, og i udgangspunktet proteinholdig kost. Jeg skar ned på min store last franskbrød, ligesom jeg holdt mig stort set fra pizza og anden fastfood. Den eneste acceptable last har været alkohol.

    I dag viste vægten så 87 kg. og jeg fandt et billede af dengang jeg var størst. Hold kæft en forskel. Næste mål er nu en syv kg. mere hen over sommeren, og det bliver intet problem, fordi kosten nu er helt på plads. Det er så stort set kun motionen, der regulerer, hvor hurtigt jeg ønsker at tabe mig. Og det i sig selv er en stor motivator.

    Motion-Online har været mig en stor hjælp i hele mit forløb. At kunne læse om andres erfaringer, gode såvel som dårlige, har været givende. Jeg har fået tilegnet mig en stor viden om kost, som også kan tilskrives sidens brugere. Det vil jeg gerne sige tak for. Jeg håber, at denne historie kan være et lys i mørket for de mennesker, der sidder derud som 132 kg. eller større, og overvejer om det er det hele værd. For når sandheden skal frem, så var det en historie som denne, der i sin tid satte mig igang.

    Jeg lovede mig selv, tilbage i 2007, at når jeg en dag "nåede i mål", så ville jeg lave en lignende historie. Det være hermed gjort! Nyd livet og tak!

  15. Like
    Axbard got a reaction from Martin Bahrs in Farmers hideout.   
    46 år
    en alder hvor det er umuligt for mig at forstå hypen om Gangnam style :-D
  16. Like
    Axbard got a reaction from Kauf in Farmers hideout.   
    46 år
    en alder hvor det er umuligt for mig at forstå hypen om Gangnam style :-D
  17. Like
    Axbard reacted to LaMotta in The Log of Fame.   
    Kræft er kræft og sætter de samme tanker igang uanset hvad. Glad på dine vejne, altid godt at høre de positive historier.
  18. Like
    Axbard got a reaction from Heikichi in Beregn din idealvægt   
    Jeg forstår ikke definitionen af "bred". For mit vedkommende har jeg slet ikke nogen fornemmelse af om jeg er bred, normal eller spinkel.
    Jeg ville foreslå at artiklen inkluderede nogle billeder af "reference kropsformer" således at man man visuelt kan sammenligne sin egen kropsform med disse og dermed få en fornemmelse af sin egen kropsform
    Det kan selvfølgelig også bare være at jeg er for dum til at forstå det
  19. Like
  20. Like
    Axbard got a reaction from Gregers TF in Motion i balance™   
    Endnu en ting til min liste over ting jeg ikke forstår
    Heldigvis har jeg fået en alder efterhånden hvor jeg kan tage piben ud af munden, pege på de unge mennesker mens jeg siger "nutidens ungdom er af lave"
  21. Like
    Axbard got a reaction from Heikichi in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
    Nu har jeg endelig fattet ordet drama. Hver gang du skriver drama sætter jeg ordet smølf ind i stedet for, og så giver sætningerne mening
  22. Like
    Axbard reacted to Beleriand_K in EQUILIBRIUM   
    Stress er desværre noget, som jeg har en hel del erfaring med. Både personligt og af at en skræmmende stor del af min bekendtskabskreds har været sygemeldt fra deres arbejde pga. stress.
    Mange opfatter stress som et signal om, at de arbejder for meget, men det er efter min mening for overfladisk en betragtning. Jeg kender også folk, som arbejder 70-80 timer om ugen og elsker hvert sekund af det.
    Jeg er efterhånden kommet til den overbevisning, at man får stress af at forsøge at opfylde krav. Det kan være ens egne krav til sig selv, eller det kan være andres krav. Det kan være reelle krav, eller krav som kun eksisterer i ens eget hoved. Virkningen er grundlæggende den samme. Derfor kan lange arbejdstider give nogen stress, mens andre ikke ville leve uden.
    Med det udgangspunkt bliver din kur med motion kun symptombehandling (nu får jeg nok Spinderella på nakken... :freaked: ) i stedet for at være en langtidsvirkende årsagsbehandling. Det harmonerer vel egentlig også udmærket med det du skriver om en "hormonel og kemisk opregulering", som motionen brænder af. Dermed bliver motion en fortrinlig metode til oprydning både fysisk og mentalt, men det er - efter min mening - stadig symptombehandling, som ikke hjælper dig med at undgå den stresssituation, som du efterfølgende skal forsøge at minimere konsekvenserne af.
    Her ville jeg elske at slutte af med nogle gode råd, som årsagsbehandler stress, og skaber en let og lykkelig tilværelse for alle, men det kan jeg ikke. Det bedste jeg kan gøre som svar på dit sidste spørgsmål er at anbefale en gennemgang af de ting, som du foretager dig i løbet af en stresset dag med en grundig og ikke mindst ærlig kortlægning af, hvorfor du gør de her ting.
    Som eksempel findes der flere årsager til at folk udfører frivilligt arbejde. Nogle føler virkelig en dyb empati for de nødstedte i samfundet, som det gør dem glad helt ind i sjælen at hjælpe. Den slags Frans af Assissi-typer bliver højst sandsynligt aldrig stressede. I den modsatte grøft finder vi dem, som gør det, fordi de gerne vil have andres anerkendelse som et "godt menneske". Her er der et oplagt problem, da de både skal være på plads med hele deres opmærksomhed og koncentration, men samtidig hele tiden er nødt til at betragte sig selv udefra for at vurdere, om de nu lever op til den rolle, som de ønsker at høste anerkendelse for. Så bliver det frivillige arbejde drænende og en invitation til stress.
    Det var to yderpunkter, og det mest sandsynlige er nok, at de fleste frivillige ligger et eller andet sted imellem de to punkter. Jeg har selv lavet frivilligt arbejde for Kirkens Korshærs Varmestue, Beredskabskorpset og Røde Kors i 15 år, så hvor jeg lå på den linje er også et spørgsmål, som jeg på et meget stresset tidspunkt i mit liv blev nødt til at stille mig selv. Den samme type spørgsmål - hvorfor gør jeg det her - hvor i ligger min motivation - hvad ville det betyde for mig, hvis jeg lod være - osv. kan man stille omkring en række af de ting, som man bruger tid på i en stresset dagligdag. Det er første skridt mod en årsagsbehandling, som forhindrer de stressskabende situationer. Og dermed mere langsigtet værdifuld end at fokusere på en efterfølgende oprydning, når skaden allerede er sket.
    Og nu må jeg hellere forlade tastaturet, før Morten Z sender mig en regning for overdreven brug af MOL's serverplads med laaaange indlæg Men det er svært at lade være, når man støder på så relevante spørgsmål omkring et emne, som har stor betydning for mange mennesker.
  23. Like
    Axbard reacted to RuneR in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
    Kom til at tænke på dig.
    Troede der lå en telefon og brummede, men det viste sig det var katten som snorkede.
    Hilsen Rune Drama log stalker!

  24. Like
    Axbard reacted to Kermit in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
    Jeg ved du er glad for katte, og tog det her af min egen i går efter han tydeligvis mente at jeg ikke gav ham nok opmærksomhed!

  25. Like
    Axbard reacted to CloudHands in Lavere fedtprocent og tydelige mavemusklee   
    FAQ:The Program - Starting Strength Wiki Et solidt begynder program til at bygge en stærk krop.
    How to Calculate your Leangains Macros | RippedBody.jp Andy Morgans side har nogle gode råd om både kost og træning.
    Weightlifting Performance Standards En fin lille tabel der giver en god idé om hvor du ligger henne rent styrkemæssigt.
    Skill Guidelines for Building Strong, Useful, Adaptable Athletes | Eat. Move. Improve. Her kan du få en god idé om hvor du ligger henne rent styrkemæssigt, hvor du kan forvente at ende og hvilke mål du realistisk kan stile imod.
    Intermittent fasting diet for fat loss, muscle gain and health Martin Berkhan er en kæmpe krukke og han er efter min mening irriterende og svært tilgængelig, særligt når du kun er 15, men hvis du ikke har noget imod at læse en masse på engelsk om kost og motion, så har han nogle gode pointer. Start med Andy Morgan, hvis du bliver overvældet af Berkhans stil.
    The Epicurean Bodybuilder Når du på et tidspunkt gerne vil lave din bodybuildermad selv, så er det her et fedt sted at hente inspiration.
    Opret en log her på siden, så folk kan følge med i og kommentere på din træning. Læg billeder op med før og efter. Lyt til råd fra gamle og garvede træningsrotter, så skal du nok få både støtte og inspiration til at blive både stærk og veldefineret.
    Hvis du i modsætning til de 99% andre 15 årige der gerne vil være buff til sommeren sætter dit mål til om 5 år, i stedet for til om 5 måneder, så er det helt perfekt at starte så tidligt som du gør. Tag det stille og roligt og tænk på at du har hele dit teenage og senere voksenliv til bare at blive bedre og bedre. Pres dig selv, men ødelæg ikke dig selv. Lad ikke løfter om hurtige resultater lokke dig.
    Det gælder om at etablere nogle gode sunde rutiner, så tidligt som muligt.
    God vind og hvis du har spørgsmål til de links jeg har givet ovenfor, så bare sig til :)