corsom

Medlemmer
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by corsom

 1. Kostplan til god strandkrop

  Hej Jeg kan se på mange af jeres billeder herinde, at i har nogle gode overkroppe, derfor regner jeg også med, at i kan rådgive mig fornuftigt i jagten, på en fornuftig sixpack/beachbody til sommeren her. Jeg er 185 cm og vejer pt. 80.5 kg og er 23 år. Styrketræner 2-3 om ugen og løber 2-3 gange om ugen. Min kostplan ser ud som følger, dog har jeg det med at skifte rundt på måltiderne: måltid 1 Havregryn med skummetmælk og whey proteinpulver måltid 2 Kylling/kalkun/rejer med blandede grøntsager og en smule minimum thousand island dressing med 0% fedt. måltid 3 Banan Mandler måltid 4 Havregryn med skummetmælk og whey proteinpulver måltid 5 Kylling/kalkun/rejer med blandede grøntsager og en smule minimum thousand island dressing med 0% fedt. Ser det fornuftigt ud og jeg skal bare vente på de gode resultater, eller er der optimeringer at hente? :)
 2. Kostplan til god strandkrop

  Eter at have læst lidt rundt på nettet, har jeg besluttet mig for at køre low carb diet i den næste måneds tid, så burde den være der. Jeg har nemlig allerede noget nær 6pack, men mangler lige at komme de sidste fedtprocent ned, og så har jeg en tendens til at have ekstra meget fedt på hofterne, hvilket er ret irriterende :p
 3. Kostplan til god strandkrop

  Okay :) Jaa jeg kender godt til bulking og cutting sådan overordnet, men jeg er mere interesseret i en kostplan/livsstil som jeg kan bibeholde det meste af året, er ikke meget for at skulle køre mellem bulk og cut, vil gerne bare holde en flot atletisk krop året rundt, hvis du forstår :) Skal ikke ligne en bodybuilder, men holde en fin sixpack, måske ala det her: http://www.google.dk...45&tx=61&ty=120
 4. Kostplan til god strandkrop

  For det første skal det lige siges jeg er en mand. Skal jeg droppe grynene helt eller kun kom morgenen? :o Ja har også selv været i tvivl om det var i overkanten med proteinpulveret :) Jeg har ingen forstand på den cardio du refererer til, kan du uddybe? :)
 5. Jeg har de sidste 8 måneder sammensat forskellige træningsprogrammer som jeg har udført enten i fitnesscenter eller hjemme. Jeg har nu besluttet mig for kun at træne hjemme og har derfor sammensat et træningsprogram, som jeg meget gerne ville have en vurdering af, fra nogle af jer kloge hoveder ;) Mit mål med træningen er generelt en muskuløs overkrop med en tydelig sixpack. Seated Dumbbell Press - Dumbbell Military Press: 3x6 rep, 2x15 kg Twisting Abdominal Crunch: 3x20 rep Dumbbell Squat: 3x6 rep 2x15 kg Overhead Dumbbell Extensions: 3x6 rep 1x15 kg V Ups: 3x20 rep Twisting Dumbbell Row: 3x6 rep 1x15 kg Dumbbell Chest Press: 3x6 rep Elbow Plank: 3x30 sek Dette program kører jeg hveranden dag, og de andre dage løber jeg 7,5 km. Jeg har så en hviledag ca. 1 gang om ugen når jeg føler for det ;) Jeg er 185, mand og vejer ca. 78 kg. Det ville være fedt, hvis jeg kunne få noget feedback og evt. tips til forbedringer? :)
 6. Hjemmetræningsprogram med håndvægte

  Jamen vil du da mene, at kropsvægtsøvelser, er mere effektive når det kommer til hjemmetræning, end at involvere håndvægte også? Kan du evt. give mig et bud på et effektivt fullbody hjemmetræningsprogram der kun benytter kropsvægt, fordi så er jeg meget interesseret? :)
 7. Hjemmetræningsprogram med håndvægte

  Hej Droopy Ja det har du ret i, jeg tror også jeg vil bestille 5 kgs forøgelse til hver af mine håndvægte, så jeg har lidt at lege med ;)
 8. Jeg har de sidste 8 måneder sammensat forskellige træningsprogrammer som jeg har udført enten i fitnesscenter eller hjemme. Jeg har nu besluttet mig for kun at træne hjemme og har derfor sammensat et træningsprogram, som jeg meget gerne ville have en vurdering af, fra nogle af jer kloge hoveder ;) Mit mål med træningen er generelt en muskuløs overkrop med en tydelig sixpack. Seated Dumbbell Press - Dumbbell Military Press: 3x6 rep, 2x15 kg Twisting Abdominal Crunch: 3x20 rep Dumbbell Squat: 3x6 rep 2x15 kg Overhead Dumbbell Extensions: 3x6 rep 1x15 kg V Ups: 3x20 rep Twisting Dumbbell Row: 3x6 rep 1x15 kg Dumbbell Chest Press: 3x6 rep Elbow Plank: 3x30 sek Dette program kører jeg hveranden dag, og de andre dage løber jeg 7,5 km. Jeg har så en hviledag ca. 1 gang om ugen når jeg føler for det ;) Jeg er 185, mand og vejer ca. 78 kg. Det ville være fedt, hvis jeg kunne få noget feedback og evt. tips til forbedringer? :)
 9. Lavere fedtprocent?

  Jeg er en 22 årig mand, er 185 cm høj og vejer ca. 78 kg. Jeg træner hver dag, med 0-1 hviledage per uge. 1. dag laver jeg et hjemme fullbodytræningspram jeg selv har sammensat. 2. dag løber jeg ca. 7,5 km i godt tempo og sådan skifter jeg så hveranden dag. Mit træningsprogram består af: Seated Dumbbell Press - Dumbbell Military Press - 3x10 reps Body Weight Abductors - 3x15 reps hvert ben Resistance Band Behind The Neck Pull Aparts - 3x15 reps Supermans - 3x15 reps Overhead Dumbbell Extensions - 3x10 reps V Ups - 3x15 reps Dumbbell Shrug - 3x10 reps Reverse Dumbbell Forearm Curl - 3x10 reps Push Ups - 3x15 reps Body Weight Squats - 3x15 reps Twisting Abdominal Crunch - 3x20 reps Standing Dumbbell Curls - 3x10 reps Håndvægtene er på 10 kg. Jeg udfører øvelserne to og to så jeg laver dem skiftevis, så det ikke bliver den samme øvelse 3 gange i træk. Mit daglige madindtag ser gerne ud som følgende: Måltid 1: Havregryn med skummetmælk og proteinpulver, fiberboller med kyllingefillet og guacamole, og en banan. Måltid 2: En banan. Måltid 3: Mørke multikerne boller med kyllingefillet (ikke stegt i olie eller noget) og guacamole fra dåse. Måltid 4: Havregryn med skummetmælk og proteinpulver. Måltid 5: Mørke multikerne boller med kyllingefillet (ikke stegt i olie eller noget) og guacamole fra dåse. Jeg spiser desuden en fiskeolie- og en vitaminpille hver dag. Jeg har i ca. 6 måneder eksperimenteret med forskellig kost og træning. Jeg er dog nu nået frem til at følge mit eget træningsprogram herhjemme og med denne kost, selvom jeg stadig ikke er tilfreds! Jeg har lige nu en tydelig fourpack, men vil gerne have min fedtprocent lavere uden at tabe muskelmasse! Er der nogen der kan give nogle råd/tip til hvordan jeg kan få en bedre krop?
 10. Jeg er en 22 årig mand, er 185 cm høj og vejer ca. 78 kg. Jeg træner hver dag, med 0-1 hviledage per uge. 1. dag laver jeg et hjemme fullbodytræningspram jeg selv har sammensat. 2. dag løber jeg ca. 7,5 km i godt tempo og sådan skifter jeg så hveranden dag. Mit træningsprogram består af: Seated Dumbbell Press - Dumbbell Military Press - 3x10 reps Body Weight Abductors - 3x15 reps hvert ben Resistance Band Behind The Neck Pull Aparts - 3x15 reps Supermans - 3x15 reps Overhead Dumbbell Extensions - 3x10 reps V Ups - 3x15 reps Dumbbell Shrug - 3x10 reps Reverse Dumbbell Forearm Curl - 3x10 reps Push Ups - 3x15 reps Body Weight Squats - 3x15 reps Twisting Abdominal Crunch - 3x20 reps Standing Dumbbell Curls - 3x10 reps Håndvægtene er på 10 kg. Jeg udfører øvelserne to og to så jeg laver dem skiftevis, så det ikke bliver den samme øvelse 3 gange i træk. Mit daglige madindtag ser gerne ud som følgende: Måltid 1: Havregryn med skummetmælk og proteinpulver, fiberboller med kyllingefillet og guacamole, og en banan. Måltid 2: En banan. Måltid 3: Mørke multikerne boller med kyllingefillet (ikke stegt i olie eller noget) og guacamole fra dåse. Måltid 4: Havregryn med skummetmælk og proteinpulver. Måltid 5: Mørke multikerne boller med kyllingefillet (ikke stegt i olie eller noget) og guacamole fra dåse. Jeg har i ca. 6 måneder eksperimenteret med forskellig kost og træning. Jeg er dog nu nået frem til at følge mit eget træningsprogram herhjemme og med denne kost, selvom jeg stadig ikke er tilfreds! Jeg har lige nu en tydelig fourpack, men vil gerne have min fedtprocent lavere uden at tabe muskelmasse! Er der nogen der kan give nogle råd/tip til hvordan jeg kan få en bedre krop?
 11. Lavere fedtprocent, hjælp?!

  Besværligheden ved at tilberede dem :p Altså jeg har i lang tid brugt kogte grøntsager jeg lavede på panden med kylling, rejer eller tun, men ved ikke hvor nødvendige de er, når jeg får "lidt" fra guacamolen og så ellers vitaminpiller? Kan sagtens være jeg tager fejl :) Men hjælper de decideret til muskelopbyggelse eller vægttab, eller er det udelukkende sundhed vi snakker? :)
 12. Lavere fedtprocent

  Jeg er en 22 årig mand, er 185 cm høj og vejer ca. 78 kg. Jeg træner hver dag, med 0-1 hviledage per uge. 1. dag laver jeg et hjemme fullbodytræningspram jeg selv har sammensat. 2. dag løber jeg ca. 7,5 km i godt tempo og sådan skifter jeg så hveranden dag. Mit træningsprogram består af: Seated Dumbbell Press - Dumbbell Military Press - 3x10 reps Body Weight Abductors - 3x15 reps hvert ben Resistance Band Behind The Neck Pull Aparts - 3x15 reps Supermans - 3x15 reps Overhead Dumbbell Extensions - 3x10 reps V Ups - 3x15 reps Dumbbell Shrug - 3x10 reps Reverse Dumbbell Forearm Curl - 3x10 reps Push Ups - 3x15 reps Body Weight Squats - 3x15 reps Twisting Abdominal Crunch - 3x20 reps Standing Dumbbell Curls - 3x10 reps Håndvægtene er på 10 kg. Jeg udfører øvelserne to og to så jeg laver dem skiftevis, så det ikke bliver den samme øvelse 3 gange i træk. Mit daglige madindtag ser gerne ud som følgende: Måltid 1: Havregryn med skummetmælk og proteinpulver, fiberboller med kyllingefillet og guacamole, og en banan. Måltid 2: En banan. Måltid 3: Mørke multikerne boller med kyllingefillet (ikke stegt i olie eller noget) og guacamole fra dåse. Måltid 4: Havregryn med skummetmælk og proteinpulver. Måltid 5: Mørke multikerne boller med kyllingefillet (ikke stegt i olie eller noget) og guacamole fra dåse. Jeg spiser desuden en fiskeolie- og en vitaminpille hver dag. Jeg har i ca. 6 måneder eksperimenteret med forskellig kost og træning. Jeg er dog nu nået frem til at følge mit eget træningsprogram herhjemme og med denne kost, selvom jeg stadig ikke er tilfreds! Jeg har lige nu en tydelig fourpack, men vil gerne have min fedtprocent lavere uden at tabe muskelmasse! Er der nogen der kan give nogle råd/tip til hvordan jeg kan få en bedre krop?
 13. Lavere fedtprocent, hjælp?!

  Jeg spiser desuden en vitaminpille med urter og fiskeolie piller hver dag! :)
 14. Lavere fedtprocent, hjælp?!

  Jeg har været tilmeldt fitnesscenter, men ønsker nu kun at hjemmetræne. Skal jeg evt. købe noget mere vægt til mine håndvægte eller er der andre/bedre metoder at hjemmetræne? Det er forskelligt hvor store mængder mad jeg spiser, jeg må indrømme jeg ikke gider at måle min mad op, da jeg desuden har en meget fleksibel hverdag og derfor ikke spiser samme antal måltider og mængder hver dag. Mht. den sunde fedt, får jeg så ikke den gennem guacamole, avocado? :) Jeg er tilgengæld meget disciplineret mht hvad jeg skal indtage, da jeg ikke har noget imod det bliver ensformigt, derfor er gode råd omkring tilføjelser til min madplan stærkt velkomne! :)
 15. Hej Jeg træner to dage for så at holde én dags pause og sådan fortsætter jeg, hvorfor jeg træner 4-5 gange om ugen. Min styrketræning foregår på maskiner, hvor jeg den ene dag træner de lige mavemuskler, brystmuskler og triceps, og den anden dag træner jeg hele ryggen, skulder og biceps. Efter begge træninger løber jeg ca. 7 km udendørs. Min kost består af fibermûsli med skummetmælk Grøntsagsblanding med multikernesandwich brød og tun og en banan. Jeg spiser gerne mûslien efter træning, da jeg derved mener at få en god portion kulhydrater samtidigt med hurtigt optagelig protein fra skummetmælken? Det jeg vil høre er, hvordan kan det være, at jeg endnu ikke har fået sixpack og en lav fedtprocent? Jeg holder mig meget strikt til ovenstående og kan ikke lige gennemskue hvordan jeg kommer til at ligne en rigtig strandløve, jeg er meget perfektionistisk i dette henseende :) Er der derfor nogen der kan give nogle tips der vil kunne give klare forbedringer? Jeg er mand, 22 år, vejer ca. 78 kg og er 185 cm. På forhånd tak!
 16. Føler jeg er gået i stå

  Med henblik på hvor mange der har set mit spørgsmål og ingen svar, så må jeg antage at jeg gør alt rigtigt og er elite sportsudøver på ingen tid? :P
 17. Markerede muskler

  Hej Jeg har nu i ca. 3 måneder trænet 4-5 gange om ugen i fitnesscenter, samtidigt med at jeg har ændret min kost til at være fokuseret på protein. Da jeg ikke gider at bruge tid på at lave mad og iøvrigt er meget simpel i min tilgang til mad, så spiser jeg næsten ikke andet end grovtoast med flåede tomater (dåse) og tun i vand (dåse). Nogle gange bliver det dog til kylling istedet for tun xD. Jeg er overhovedet ikke kræsen og ville måske nok også gerne spise flere forskellige ting, men jeg kan ikke lige overskue hvad jeg kan tillade mig at spise uden at tage på. Jeg kører 1 dag med træning af skulder, mave, bryst og så ca. 15 min løb i højt tempo. Jeg kører 1 dag med træning af hele ryggen, biceps, triceps og så ca. 15 min løb i højt tempo. Jeg har så en hviledag. Denne cyklus kører jeg så hele tiden. Jeg har også i løbet af den første 1½ måneds tid tabt mig 10 kilo og har en fornuftig form nu, men synes ikke der er sket den store ændring den sidste 1½ måneds tid. Jeg har ca. en fourpack lige nu, men vil gerne generelt være mere markeret, ligesom jeg ikke synes min brystmuskulatur er specielt markeret. Er der nogen der kan give mig råd til ændringer hvormed jeg kan få en godt markeret krop? Jeg ønsker ikke en gal bodybuilder krop, men mere en sporty trænet krop, hvis det giver mening? :) Her tænker jeg også meget i hvorvidt det er godt/nødvendigt at konditræne?
 18. Markerede muskler

  Jeg har iøvrigt besluttet mig at droppe min tidligere kost og spise rugbrød og mûsli nu, er der nogen der måske har nogle gode forslag til nem mad der giver en god krop? hehe
 19. Markerede muskler

  Ifølge løbebåndet er det 16 km/t hehe. Ja det rigtigt havde jeg også haft lidt problemer med før i tiden, men har løbet i 4-5 år nu og har ikke længere problemer med skader ;) Jeg er 185 cm og vejer 77 kg. Men tak for svaret, så vil jeg bare fortsætte med at løbe sådan :)
 20. Markerede muskler

  Ja okay :) Er der en bestemt tidslængde eller tempo der er bedre end andet? Jeg løber gerne ca. 3,5 km ved tempo 16 på løbebåndet, hvordan er det? hehe
 21. Markerede muskler

  Hehe ja, tak for de mange svar og kender godt sammenhængen mellem muskelmasse og lav fedtprocent ;) Men det jeg hovedsageligt fiskede efter her, var, om der måske er nogle forslag til noget nem mad der kunne indtages med på linje med det jeg nævnte jeg spiser, og er det en fornuftig måde jeg træner på og sådan - hvilke justeringer jeg med andre ord kan gøre, for at forbedre mine resultater :)
 22. Markerede muskler

  Okay det lyder så godt nok, jeg synes bare mange af dem jeg ser i centrene der er veltrænede og med gode muskler, ikke nærmer sig cardiotræning overhovedet, men udelukkende bruger vægte og går igen :p Jeg tænker i samme omgang mht. mit løb, om det er bedst med højt tempo eller lavt tempo og tiden jeg løber i, i forhold til at opbygge muskler, eller om dette nemlig hæmmes herved?
 23. Markerede muskler

  ..
 24. Markerede muskler

  Jeg er som udgangspunkt rimeligt muskuløst bygget, også inden jeg trænede, synes dog bare ikke jeg har fået en kæmpe effekt af træningen, men hænger måske sammen med som du siger mit store vægttab. Jeg glemte måske at skrive, at jeg tager vitaminpiller med urter og fiskeolie tilskud hver dag også ;)