sofie_s

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Bodybuilding, hvorfor?

  Okay, sådan havde jeg slet ikke tænkt det. Nu er jeg ny på siden; er der mulighed for at folk kan sende beskeder til mig privat via. brugeren her - eller bør jeg ligger min mail ud?
 2. Bodybuilding, hvorfor?

  - det kan du selvfølgelig have ret i, men jeg har også allerede henvendt mig til bodybuilding.dk Derinde var debatten det samme, hvordan skelner man mellem bodybuilding eller ej. Jeg har lavet en løs definition på den form for bodybuildere jeg tænker på: Jeg vil ikke mene, at en bodybuilder nødvendigvis er en som stiller op til konkurrencer, men mere en, hvor bodybuilding er deres livsstil. En som går op i muskeltræning og -styrke. En, som også tilrettelægger sin kost til gavn for musklernes genopbygning efter træning, så de bliver størst mulig. En, som er mere ekstrem end det de fleste vil kalde "almindeligt veltrænet".
 3. Bodybuilding, hvorfor?

  Jeg er ved at lave et eksamensprojekt, hvor et af spørgsmålene lyder: Hvorfor vælger bodybuildere at træne deres muskler til det yderste? Handler det om selviscenesættelse, at vinde konkurrencer, udseendet er kønt, etc. - jeg kunne godt tænke mig nogle udtalelser/meninger fra bodybuildere selv, så det ville være lækkert med noget respons på spørgsmålet. På forhånd tak!