sunielsen

Medlemmer
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About sunielsen

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 03/21/1964

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Skibby
 • Interesser
  Styrketræner, løber, svømmer og cykler...

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Vægttab. Styrke. Udholdenhed
 1. Glæder mig vanvittigt til på fredag - så skal jeg have fjernet det løse og overskydende hud fra min mave efter mit vægttab på lidt over 40 kg ;)

  1. Show previous comments  12 more
  2. Axbard

   Axbard

   Gik det godt?

  3. sunielsen

   sunielsen

   I morgen er det 2 uger siden jeg blev opereret. Jeg har i dag en fantastisk flot og flad mave uden løs og rynket hud ;)

   Operationen gik godt. Jeg har slet ikke haft smerter. I går gik jeg min første tur på 2.5 km og igen i dag har jeg været ude at gå 2.5 km. På søndag starter jeg op i fitnesscenteret med let styrketræning. Så kan kun sige at det går fantastisk :)

  4. Axbard

   Axbard

   Tillykke og held og lykke med det i fremtiden :-)

 2. Jeg har i dag nået mit helt store mål! Et vægttab på 40 kg og er nu på min idealvægt. Vil lige skære yderligere 5 kg af som et bonustab ;-)

  1. Show previous comments  4 more
  2. Heikichi

   Heikichi

   tror du det er en god idé at gå under din idealvægt? jeg ville ikke gøre det! med det sagt, så tillykke!

  3. vaisgaard

   vaisgaard

   Stort tillykke, og keep up the good work.

  4. sunielsen

   sunielsen

   Heikichi, Jeg ligger pt på min idealvægt, men i den høje ende. Hvis jeg smider 5 kg mere, ligger jeg stadig på min idealvægt, men mere i midten af skalaen, så jeg ser ingen fare i det. Men tak for omsorgen ;-)

 3. Vægttab pt 35 kg :-) Mangler de sidste 5-7 kg...

  1. Show previous comments  5 more
  2. n0rgaard

   n0rgaard

   Det er mega flot! Gad godt jeg havde "viljestyrken" til at dyrke noget styrketræning. :)

  3. sunielsen

   sunielsen

   Det hjælper mig enormt meget at have en personlig træner, som presser mig og hjælper mig :-)

   Har lige idag været ude på en løbe/gå tur på 45 km. Brugte 8 timer på det,men jeg er supergodt tilfreds med det da det længste jeg tidligere har løbet er 21 km. :-) Det var det hårdeste jeg nogensinde har prøvet og ville helst have givet op, men det var ikke et alternativ.... Jeg skulle jo hjem igen :-) Dette var aldrig sket hvis ikke det havde været for min træner som jævnligt presser mig udover...

  4. sunielsen

   sunielsen

   ....kanten :-)

 4. Problem med vægten

  Jeg er selv i gang med et stort vægttab og er næsten i mål nu. Jeg kender godt det med at vægten ikke ændrer sig markant, men man kan se det på tøjet. Det første år jeg var i gang tabte jeg mig 6 kg indenfor de første 3-4 måneder, men de efterfølgende 8-9 måneder tabte jeg mig max omkring 2 kg yderligere, men jeg gik til gengæld 2 buksestørrelser ned i samme periode! Så det kan sagtens være rigtigt at vægten ikke har rykket sig markant for dig... Men du skal bare blive ved, så kommer det igen! Og så juster på maden løbende, så når du ikke taber dig, så prøv at skrue ned på mængderne i et enkelt måltid, så skal vægten nok falde igen. Held og lykke med det!
 5. Hvordan kunne det gå så skidt?

  Hej Dimsy, Dem skal du ikke tage dig af! Noget som har hjulpet mig er tilmelding på et slankehold i fitnesscenter og så efterfølgende en personlig træner, som godt nok er dyrt, men sikke en hjælp det har været. Jeg er gået 30 kg. ned på 2½ år. Så jeg har været i samme båd som dig..... Og jeg er stadig i gang! Men først og fremmest så kræver det at du er indstillet på at ændre dine vaner og du skal være klar over at det ikke kun er mens du taber dig, men resten af dit liv, for ellers så er det ligegyldigt. Jeg har selv svinget meget op og ned igennem mange år og det bliver bare sværer og sværer for hver gang man vil tabe sig... Men for mange kræver det hjælp udefra for at det skal lykkes, og dette er ingengang nogen garanti, for jeg har set mange igennem mine 2½ år, som aldrig er kommet videre end det første "nemme" 5 kgs vægttab, som så er kommet på igen, fordi de har givet op, når det bliver hårdt. Og det bliver hårdt!! Held og lykke Sanne.
 6. Forandringen

  .