Henrik S.

Medlemmer
 • Content count

  4,798
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Henrik S. last won the day on July 7

Henrik S. had the most liked content!

About Henrik S.

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg
 1. Motion i balance™

  Ja, præcis, altså hvis ALLE rottede sig sammen, så kunne de godt køre Team Sky og kaptajn Froome ud i tovene ved at angribe hele tiden, men den slags solidaritet på tværs af de øvrige hold kommer ikke til at ske, fordi man selv kan blive den, der går ned med flaget. Nå, men lad os se, hvad der sker på Alpen i eftermiddag.
 2. Motion i balance™

  Gaaaab ... Team Sky er bare for dominerende. De sætter lokomotivet i gang i så kværnende et tempo, at ingen favoritter får lov til at forsøge noget. Jeg har allerede droppet at se årets TdF om eftermiddagen, men nøjes med AftenTour og et hurtigt resumé. Det er godt nok kedeligt, men man kan vel håbe på, at de får en stribe sløje dage på et tidspunkt, eller at Thomas og Froome kommer op at toppes om, hvem der skal være 'rigtig' kaptajn i årets løb. Det samme skete jo faktisk for Froome, da han i sin tid skulle køre for Wiggins, selv om han selv var bedre kørende. Nå, men altså ligeså underholdende Giro d'Italia var, lige så uinteressant er TdF da blevet, med mindre der sker noget dramatisk ...
 3. Langt pokker i MOL

  Kan heller ikke få øje på det upassende i indlægget. Med alderen bliver vi sgu alle lidt eftertænksomme fra tid til anden i takt med, at uger og måneder bare suser forbi.
 4. Motion i balance™

  Hyggeligt samarbejde ... Hvis du mangler lidt hyggelig sommermusik, så er der kommet en plade med Sting og Shaggy som lidt umage makkere. Deres samarbejde lykkes bedre end forventet, og der er mange gode sommersjaskere på:
 5. Motion i balance™

  Her er splittiderne. Der er ikke stor forskel. Mystisk med den kurve ...
 6. Motion i balance™

  ..,. og i dag blev det en 14 km med 2 km opvarmning, 10 km tempoløb og 2 km afjogning sydpå omkring Valbyparken og hjem. Ved ikke lige, hvorfor der er de udsving i tempokurven, for det foregik meget jævnt.
 7. Motion i balance™

  Det lyder godt. Foreløbig holder jeg skruen i vandet med det sædvanlige program frem til ferien om 14 dage. Onsdag løb jeg pyramideintervaller på Østerbro Stadion, og som det fremgår holdt det sgu hårdt at komme igennem dem på grund af varmen. Det var virkelig lummervarmt, og så er et stadion altså bare en gryde at løbe rundt i.
 8. Langt pokker i MOL

  Ah, okay, jeg læste det som knap 4 liter rent vand, og der ville jeg i hvert fald være blevet fyldt op. Men hvis du kører noget elektrolytstads ned som en del af det, så giver det mere mening.
 9. Langt pokker i MOL

  Lyder som en god tur, men 3,7 liter? Hvis jeg drak så meget, ville jeg skvulpe hele vejen hjem. Er det mest vand? Jeg tænker, at du måske bare skyller salte og alt muligt ud af kroppen, hvis du ikke får tilført noget salt og sukker som kompensation? Jeg er langt fra ekspert på området, men jeg synes bare, jeg bliver sådan lidt oppustet af kun at drikke vand ...
 10. Vestjysk dagligdag

  Det er rigtigt, løb er langt værre end cykling, når det gælder vægt. Jeg oplever også, at ganske få kg gør en forskel, når man løber. Håber du finder en god natmadsstrategi :)
 11. Motion i balance™

  Jamen, det har du ret i. Jeg er vel egentlig også nogenlunde tilfreds, fordi jeg samtidig føler mig lidt mere 'let til bens', end da jeg bare tonsede kilometer, så selve løbeoplevelsen har også ændret sig, synes jeg. Lige nu er jeg nok også mest stemt for at fortsætte lidt efter de samme linjer efter ferien, for selve træningen er faktisk også sjovere og mere afvekslende.
 12. Motion i balance™

  Her en rytter med den blå GIOS og det korrekte teamtøj. Dog ikke rytteren, der har kørt på den, der er til salg. Han hed Javier Pascual Rodriguez.
 13. Motion i balance™

  Hov, søndag på cyklen ... Efter endnu et Park Run lørdag på - næsten - mit nye niveau (20:40) må jeg nok konstatere, at det er deromkring formen ligger. Så når jeg ser på tiderne fra de senere år, så har træningen her i foråret rykket dem 30-60 sekunder i den rigtige retning. Sjovt nok har mine tider på halvmaraton egentlig været bedre de senere år, selv om jeg ikke direkte har trænet til dem. Så måske skal næste projekt være et godt halvmaraton? Det kan da godt være, at 5 km'eren ikke rigtig bliver bedre ... Det må jeg jo gå i tænkeboks over her de sidste uger inden ferien, der begynder sidst i juli. Ferien sætter sådan en naturlig skillelinje op, så jeg kan begynde på et blankt stykke papir, når jeg er tilbage igen. Min højre hæl/akillessene har nok også godt af en pause, for selv om den ikke øffer meget, så øffer den dog en lille smule og føles til stadighed lidt 'stram' i betrækket. 3 ugers næsten-løbefri er nok det, der skal til. I dag tog jeg en tur på racercyklen op til Farum, ind over Stavnsholt og Birkerød, Høsterkøb, Vedbæk og med Strandvejen hjem. Det var super lækkert. Og jeg fik tilbage på Østerbro lige inspiceret en cykel, der er til salg. Det er en GIOS fra omkring 1996, som faktisk er en tidligere holdcykel fra Kelme-Costa Blanca-Eurosport-holdet med rytterens navn skrevet på overrøret. Det er meget sjovt med sådan et stykke cykelhistorie, så jeg lurer på, om den skal indkøbes.
 14. Langt pokker i MOL

  De kommer ikke hos mig, når jeg bruger Chrome med AdBlocker ...
 15. Motion i balance™

  To anbefalinger til lyttebøfferne ... Hvis man har bare et gran af nostalgisk cykelblod i årerne, er der altså et væld af røverhistorier (rundet af med lidt velmente råd til motionisterne) i dette afsnit af Radio Goodefroot, hvor Brian Holm har besøg af Per Bausager: https://heartbeats.dk/podcast/per-bausager-om-gamle-dage/ ... og for de utallige yogainteresserede (og det er jo ikke mig) er den første af to udsendelser om yoga i programrækken Fitness M/K nu på nettet. Han har taget tilløb til emnet længe, og nu lykkedes det: https://www.radio24syv.dk/programmer/fitness-mk/28107478/154-yoga-1-12