Henrik S.

Medlemmer
 • Content count

  4,835
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Henrik S. last won the day on September 18

Henrik S. had the most liked content!

About Henrik S.

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg
 1. Motion i balance™

  Ork jo, når først formen har det bedre, så kommer tiden længere ned. Jeg løb det berømte CPH Half sidste år, hvor der kom dommedagsregn og torden til sidst, og den endte da på 1:31, så vidt jeg husker. Så det er mit mål at lande på omtrent det samme tid til Änglamark Nytårsløb her den 31. december. Det er derfor, jeg prøver at holde snuden i sporet med træningen. Så det var meget opmuntrende med turen i dag.
 2. Motion i balance™

  Det er dem her: https://www.sportamore.dk/produkt/148690-skechers-mens-go-run-6-m-svartvit jeg har fået to par af, og de er blevet videreudviklet, siden jeg havde Skechers GoRun sidst. De har blandt andet fået en 'strikket' ribkant foroven hele vejen rundt, som er vildt behagelig.
 3. Motion i balance™

  Uge 5 ud af 20 ... ... blev afsluttet med ugens lange tur, som jeg denne gang landede på præcis 21,1 km. Dels for at gøre den lidt længere end sidste søndag, dels for at gøre den præcis lige så lang som et halvmaraton, der jo er målet med hele dette forløb. Selv om jeg var til god middag med vin og hele molevitten i går, så gik det over stok og sten med 5:02/km. Vel at mærke med et meget stabilt tempo, som det fremgår af puls'kurven', der bare er én, stor blok. Det var også første tur i ét af de to par Skechers GoRun 6, jeg lige har fået fra en svensk webbutik, der byderpå både lave priser og hurtig levering (www.sportamore.dk). Jeg har tidligere været meget glad for Skechers' sko, og de her virker også helt perfekte til min fod og mit løb.
 4. Mugges log

  Sådan! Ja, man kan sagtens præstere en 5 procent ekstra, når det gælder. Det er ren adrenalin. :)
 5. Langt pokker i MOL

  Det betyder da bare, at man ikke er helt død endnu :)
 6. Got legs?

  Av, for fanden. God heling.
 7. Langt pokker i MOL

  Nuj, en sød kat. Straks bliver dagen sjovere. Måske du bare skal ud at lege med tog. Find et af de gamle, fra dengang der var lange S-tog :)
 8. Motion i balance™

  En ny 4-ugers periode er begyndt ... ... og den byder på lidt længere bakkeintervaller om onsdagen og lidt længere tempointervaller om fredagen. De er nu på 90 sekunder, og det er fint nok, når det gælder tempointervallerne, men der er altså ikke nogen bakker lige her omkring, der er lange nok til 90 sekunders bakkeløb. Jeg troede egentlig, at Valby Bakke inde fra byen og op til toppen ville være lang nok, men den tog kun 60 sekunder. Som det fremgår, blev de 8 x bakkeløb løbet ganske disciplineret, men de var altså på den korte side. Næste onsdag gælder det 10 x 90 sekunders bakkeløb, så jeg skal altså på jagt efter en bakke. Måske bakker bag Høje Gladsaxe er lange nok?
 9. Motion i balance™

  Min Vitus Substance Sora er skam kommet og taget i brug. Efter to kiksede forsøg har jeg nu også endelig fundet nogle skærme, der kan komme på. Den er virkelig tricky at få vredet skærme på, men vedlagte type fungerer, fordi de ikke skal 'igennem' stellet. Har ikke kørt i terræn med den endnu, men udelukkende til bytransport, og det er den god til. Der er nogle enorme ballondæk på (bredde er 38, tror jeg), så man mærker ikke meget til huller og kantsten mv. Og når man vipper styret godt op, så hviler hænderne fint på bremsegrebene, så man hurtigt kan bremse for de andre cykeltosser i trafikken. Derudover har jeg monteret nogle Shimano pedaler til almindelige sko på den ene side og med klik på den anden side, så den kan bruges med cykelsko, hvad jeg dog som sagt ikke har prøvet endnu. Den er fin og stabil at køre på, og jeg kan nemt finde en god kørestilling - også med rygsæk eller skuldertaske, som jeg stort set altid har med mig. Efter lidt tilvænning er jeg også blevet dus med stellets vinkler og tumler den ret hjemmevant i trafikken. Man kan holde et fornuftigt tempo på den. Ulemper? Dem kendte jeg jo i forvejen: Den er virkelig tung, har mekaniske skivebremser, og komponenterne er fra nederste hylde. De kræver noget justering, før det hele spiller. Jeg regner ikke med, at kæde, krans og kabler og den slags holder særlig længe, men så må jeg jo opgradere hen ad vejen. Med 4900 kr. er det altså en ret billig cykel, så man kan næppe forlange mere. Stellet virker fornuftigt, men den har ikke ligefrem racergeometri, så den er heller ikke nogen svingmester. Jeg har dog en fornemmelse af, at den vil gøre det ret godt på skovstier, så det skal da prøves inden længe. Kort sagt tror jeg, at den kan nogenlunde det, som den blev indkøbt til. Har man budgettet til det, ville jeg gå op i en lidt dyrere version med lækrere komponenter, men selve cykeltypen er altså meget fed, hvis man ønsker lidt af en multikunstner.
 10. Mugges log

  Undervurdér aldrig effekten af at få et startnummer på maven ;)
 11. Motion i balance™

  Sikkert rigtigt, begge dele. I øvrigt var det langt fra så varmt, som man skulle tro, i går. Jeg syntes i hvert fald, at dagens løbetur var på 'den friske side'.
 12. Motion i balance™

  Pas. Sikkert for at holde på varmen. Det er nu ikke noget, jeg nogensinde har følt behov for.
 13. Motion i balance™

  Søndag ... ... og traditionen tro en lidt længere tur. Det her er jo egentlig en recovery-uge, men jeg har en frygtelig lyst til at løbe lidt længere ture, så jeg sneg mig over 20 km med en tur på 20,3! Det er godt nok lang tid siden, jeg har været i 20'erne - i mere end én forstand - men det gik rigtig fint og en bønne hurtigere end sidste søndag, selv om der er lang vej endnu. I øvrigt en fuldstændig vild løbedag med 8 mand i Cph Half Marathon under 1 time og verdensrekord af Kipchoge i Berlin. Min bedste tid i et 1000 meter-løb på banen back in the day var 2:35. Kipchoge løb i dag 2:53 på 1000 meter - forskellen er bare, at han løb 42 af dem i træk. Det er mindblowingly hurtigt, og jeg kan næsten ikke fatte, at det kan lade sig gøre ...
 14. Motion i balance™

  Uge 4 af 20 Det her 20-ugers-program er helt generelt startet i den bløde ende (det gjorde 16-ugers-programmet faktisk også). Alligevel bliver foden lettet fra speederen her i uge 4, hvorefter en ny 4-ugers-periode begynder. I dag stod den på en ret kort tur med 6 x 1 minutters ryk drysset ind. Og når jeg selv skal sige det, blev de gennemført meget disciplineret.
 15. Motion i balance™

  Nu strækker vi den ... Har fulgt træningsprogrammet ganske slavisk i denne uge, og det har budt på bakkeløb og lidt fartleg som i sidste, dog med lidt mere af begge dele. Og eftersom det her gerne skulle ende med et halvmaraton på et tidspunkt, så kommer der oveni (i denne uge og i tiden fremover) også nogle søndage med længere ture end i foråret. Det passer mig meget godt, da det måske var den ene ting, der manglede frem til sommerferien. Jeg er stadig under genoptræning efter ferien og får jævnt ømme benmuller af løberiet. Jeg har virkelig meget appetit på løbetræningen, men når tre uger næsten bliver revet ud af kalenderen, så skal hele det gamle apparat altså lige i gang. I går sagde programmet 12 miles i basistempo = 19,2 km, og jeg tog det med basistempo meget bogstaveligt, idet jeg løb noget mere konservativt end sidste søndag. Turen endte på 18,9 km, og i dag sender benene mig et klart budskab, der hedder; "Halløj, kammerat, det er alligevel et stykke tid siden, vi har løbet over 18". Mit budskab er lige så klart: "Væn jer til det, for de næste fire måneder skruer vi søndagsturene op til 26 km som det længste". Det vil jeg glæde mig til, for der skal lidt mere volumen på, når distancen er længere i sidste ende.