Henrik S.

Medlemmer
 • Content count

  4,908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Henrik S. last won the day on January 22

Henrik S. had the most liked content!

About Henrik S.

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg
 1. Motion i balance™

  Ja tak, det skal nok blive godt.
 2. Motion i balance™

  Så landede raketten på matriklen. Det bliver den fætter her, jeg skal ud at slingre på til sommer: Cannondale SuperSix Evo Red. Den er fra 2015/16-stykker og har oprindeligt tilhørt en rytter, der hedder Nikola Aistrup. Aistrup solgte den så til en fyr på Vesterbro, som jeg nu har købt den af, fordi han skulle have en ny BMC med skivebremser. Jeg smed 14 af de lange på bordet, og det svarer til, hvad en Stevens med Shimano 105/Ultegra koster hos Heino. Så er denne her altså lige en klasse eller to op. Den vejer 7 kg, som den står nu med carbonhjul og Cannondales eget kranksæt, som jeg altid har været ret begejstret for. Ellers er det SRAM Red 11 speed hele vejen. Og heldigvis en klassisk racergeometri uden alt for meget slope. Nu må det bare gerne blive marts, april og forår, så den kan blive sluppet løs.
 3. Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)

  ... og det har du naturligvis ret i. Cykelsport er vanvittigt tidskrævende, og jeg kunne kun nå træningen, da jeg var ung, fordi jeg gik i skole og ikke havde nogen forpligtelser overhovedet.
 4. Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)

  Nej, helt enig. Lige p.t. bruger jeg dog spinning til 'conditioning', det vil sige ren tilvænning til overhovedet at træde i pedalerne igen, Suppleret af landevej i weekenden.
 5. Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)

  Ja, træningseffekt er vel træningseffekt, uanset hvor man henter den. Men der er vel lidt mere 'spildtid' ved udendørs træning - uforudsete omstændigheder, anden trafik, start/stop ved lyskryds etc. - så derfor vil det vel typisk tage lidt længere tid uden for at opnå præcis samme effekt? Modsat er der vel vind på næsen, vejrforhold og meget mere, der trækker i den positive retning ved at træne udenfor?
 6. Motion i balance™

  ... og her er toppen fra Shimano på udstyrssiden fra dengang. Vi var jo en del, der opfattede Shimano som ren kopi og en tarvelig Østen-vare i forhold til Campagnolo.
 7. Motion i balance™

  Har lige fået sendt nogle årgange af årshæftet Cykle-Jul, som jeg manglede i samlingen. Blandt andet udgaven fra 1976, hvor jeg var 2. års ungdomsrytter og kørte min anden sæson cykelløb. Jeg kan se, at jeg kom med i årets præmiestatistik på det absolut yderste mandat. Men jeg har sikkert været pavestolt
 8. Motion i balance™

  Efter tre uger med mere cykling og mindre løb: Ømme lår, men smidige ankler
 9. Motion i balance™

  Samme uge som sidst med nogle spinningtimer, lidt løbeture frem og tilbage til FW og denne gang landevejscykling både lørdag og søndag. Lørdag tog jeg en prøvetur ned til Avedøre Holme og kørte nogle runder dernede med lidt ekstra fart på turen lang Kystholmen. Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg kan godt se, hvordan man kan køre noget kontrolleret vintertræning dernede. I dag blev det til små 65 km i alt på en fin rundtur, hvor jeg vovede mig ud på nogle bakker(!). Jeg kan stadig ikke træde en bule i en blød hat, men det går dog stille og roligt fremad. Jeg kan i hvert fald mærke lidt tegn på liv i de løbertynde lår :) Her turen i dag:
 10. Motion i balance™

  Ja, den er virkelig cute. Og som sagt egentlig købt for sjov, men nu hvor jeg skal ud at cykle, tænker jeg, at jeg kan registrere via Strava på den. Har købt et Oister-abonnement til 49 kr./md. til den. Det burde være rigeligt. Jeg kan se, at Strava registrerer tid i bevægelse ret nøjagtigt, så hvis den lille minimobil kan 'følge med', vil jeg jo bare sætte den i gang, putte den om i baglommen og glemme alt om den, indtil jeg er hjemme igen ...
 11. Motion i balance™

  En motionist sniger sig med, da Quickstep øver lead-out op til Tour Down Under:
 12. Motion i balance™

  Har tilmeldt mig Strava og har registreret dagens cykeltur på platformen. Det virkede meget OK og ser umiddelbart meget præcist ud. På længere sigt gider jeg dog ikke slæbe min Galaxy S8 med på tur, så jeg har i dag bestilt ekstra simkort til denne her lille fætter, som jeg købte for noget tid siden. Den hedder Unihertz og er noget nær verdens mindst, fuldt funktionsdygtige Android-smartphone. Når kortet kommer, skal jeg teste, om den kan klare at registrere turen via Strava, for så bliver det bare med den i baglommen i stedet for min 'full-size' Samsung. Jeg købte den egentlig bare, fordi jeg synes den er sød og en kuriositet, men pludselig kan den blive rigtig nyttig ...
 13. Motion i balance™

  Ja, ups, det kan jo ske for enhver ...
 14. Motion i balance™

  HOV ... Jeg tror sgu lige, jeg er kommet til at købe mig en racer via DBA, så nu er det alvor. Mere følger, når handelen er endeligt aftalt
 15. Motion i balance™

  Ja, jeg kan godt mærke, at jo mere jeg leger med tanken, desto mere glæder jeg mig til at tøffe rundt på landevejene. Jeg har taget en 2-3 landevejsture på den Vitus terrængående cykel, jeg købte, og den gør det faktisk godt som vintercykel. Dækkene er 38C (!), så der skal sgu trampes for at komme fremad :)