Henrik S.

Medlemmer
 • Content count

  5,217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  116

Henrik S. last won the day on March 30

Henrik S. had the most liked content!

About Henrik S.

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg
 1. Motion i balance™

  Okay, nu må den her vind altså godt snart lægge sig lidt ...
 2. Langt pokker i MOL

  Jeg er blevet stor fan af GP5000 og kører ikke med andet. I år lagde jeg ud med de 25 mm brede på sommerraceren, men fordækket fik sgu en flænge på siden af dækket efter de første 8-10 ture. Det holdt luft, til jeg kom hjem, men lignede mest af alt en produktionsfejl, med mindre noget skarpt har sneget sig op på siden af dækket. Nu er de lige under observation mht. holdbarhed og kvalitet. Men altså, de ruller godt ...
 3. Langt pokker i MOL

  Ja, der går også altid lige et par dage, hvor jeg jagter den mistede time, men nu synes jeg, at det er ved at lande fornuftigt ...
 4. Himalaya drømme....where or when?

  Det er helt vildt, hvordan en bestemt lugt kan 'overrule' alt andet. Min 'næse' er ikke særlig sart længere, da det generelt går ned ad bakke med sanserne med alderen, men der er stadig bestemte lugte og duftindtryk, der bare sender en tilbage i tiden eller ud til et bestemt sted, man har været ferie eller lignende. Da jeg kørte cykelløb i tidernes morgen, foregik det tidligt om morgenen, hvor det ofte var iskoldt, og så smurte man benene ind i noget varmesalve, der hed Thermal. Når man søvndrukkent ankom til den gymnastiksal i Randers eller Vejle, eller hvor omklædningen nu skulle foregå, så sagde det bare pling!, når den der duft af Thermal rev i næsen. Så vidste man, at der skule køres væddeløb.
 5. Motion i balance™

  Nå, men efter god træning i går, blev det da en helt igennem frygtelig dag i dag, hvor jeg gik helt kold og kun fik krabbet mig hjem med nød og næppe. Det var koldt sidste nat, og jeg kunne se, at der var faldet lidt hvidt drys hist og pist, så jeg trak den tunge vinterracer af stalden over middag og tænkte, at det bare måtte blive en tur på den. Jeg cyklede over til Hellerup og op ad Strandvejen, og så viste det sig, at der stod en kold vind ind fra nord-nordøst, så jeg havde den lige i smasken, og at den tilmed blev afkølet ude over Øresund. Jeg kom med det yderste af neglene til Humlebæk, hvor jeg kunne køre ind i landet, men det var godt nok en fejl at tage nordpå ad den vej. Efter at være blevet fuldstændig tømt for energi op ad Strandvejen gik det på nødprogram, og i sidste ende blev det knap 90 km, men hold nu op for en udmarvende kulde og vind langs med vandet. Og så havde jeg også lige glemt, hvor tung vintercyklen er ... vorherre bevares. Men altså, jeg har hørt, at det styrker karakteren. Eneste lyspunkt er, at jeg med 3.041 km har sneget mig over 3.000 km et par dage, før marts løber ud. Det er god fornemmelse at have sat dem i banken.
 6. Motion i balance™

  ... og sjovt nok valgte jeg lige præcis at køre 40/20-intervaller i dag, for de er nemlig rigtig gode. Det blev til 3 x 8 minutter på Flyvestation Værløse med 2 minutter imellem. Det var mest for lige at teste det, og det fungerede udmærket. Ideelt set skal man nok op på 10 minutters blokke med 5-10 minutters rul indimellem. Det gav i hvert fald tre gode blokke på pulsgrafen. Blokkene daler alle tre, men det skyldes, at jeg kom over i medvinden.
 7. Motion i balance™

  Har for øvrigt fået monteret min femkrans 'Chuck Norris Edition' på den gamle racer. Det er jo ikke meget, den fylder i landskabet
 8. Motion i balance™

  Du tænker, at man næsten ikke kan nå at komme i fart, før man skal slippe grebet igen? Det kan da godt være, det trods alt er for 'tungt' at gøre det på landevej.
 9. Motion i balance™

  Når man ikke lige har et bjerg ved hånden, så kan 12 x Søllerød Slotsbakke også bruges. Har i dag lavet en form for baseline ved at tonse op og ned ad bakken, og det får faktisk pulsen op. Her er med andre ord en afvekslende træningsform, som måske skal dyrkes indimellem. Søllerød Slotsbakke og Herstedhøje har omtrent lige mange højdemeter, så jeg kan skifte imellem dem.
 10. Langt pokker i MOL

  Det er altså spøjst. Jeg har en Garmin Edge 520, og den har simpelthen kørt snorlige, lige siden jeg fik den. Du må have fået en mandagsmodel. Og den er ude over garantiperioden, går jeg ud fra?
 11. Motion i balance™

  Det skal da prøves en dag. Det burde trods alt kunne drive pulsen opad. Tænker, at man kunne køre det ude på flyvepladsen.
 12. Motion i balance™

  Sekskranse dukkede faktisk op omkring 1978-79, for der kørte jeg stadig og fik disse her vildt moderne sekskranse. Så kunne man køre 13-18 eller eventuelt vælge en med et par ekstra spring, så man kunne få en rigtigt bjerggearing med 13-19 eller sågar 13-21
 13. Motion i balance™

  Kæmper stadig med at presse pulsen lidt på nogle af mine ture. I dag blev det en del 40/20-stykker med opvarmning først og nedkøling bagefter. Det synes jeg, afspejler sig meget godt i graferne, selv om jeg stadig kun med nød og næppe kommer op i 130'erne. Tror, jeg skal supplere med nogle ture med bakketræning. Måske Søllerød Slotsbakke kan bruges, hvis bare jeg kører op og ned nok gange.
 14. Motion i balance™

  Ja, den er slet ikke tosset. Billeder snyder dog lidt, og den er i virkeligheden ret skrammet, ligesom kromen er medtaget, men den ruller sgu meget godt. Tog den ud på en lille trilletur i går, og både stel og hjul er absolut godkendt.
 15. Motion i balance™

  Jeps, femkransen er en Chuck Norris Edition med 13-17. Foran er der 45/53, så det er som i de 'gode gamle dage'. Jeg har heldigvis en ny sekskrans i baghånden med nogle større spring, hvis jeg en dag skal køre i bakker