Henrik S.

Medlemmer
 • Content count

  5,302
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  138

Posts posted by Henrik S.


 1. 37 minutter siden, kahlua-kalv skrev:

  hmm, kan ikke få det til at virke i appen. Ellers en ret skarp pris!

  Jeg meldte mig til og brugte det den anden dag, og da virkede det perfekt til Milano-San Remo. Endda med overførsel til Chromecast og en fin kvalitet på fladskærmen. Jeg kan ikke huske, om jeg brugte VPN for at 'lade som om', at jeg var i UK, men det er jeg nu ret sikker på, at jeg ikke gjorde. Det er vist et tilbud på tværs af grænserne.


 2. Det går stille og roligt fremad med Boreas'en. Solgte jo den sidste vintercykel i enkeltdele, så jeg har både saddel, saddelpind, styr og en Deda-frempind i herrestørrelse liggende fra den. Og i går kom der et sæt American Classic-hjul og et SRAM Force-krankssæt i hus. SRAM Red 10-speed-bremsegreb har jeg også fra seneste vintercykel, så denne her skal nok komme i mål.

  IMG_20200810_103231.jpg


 3. By the way: Jeg har fra tid til anden abonneret nogle måneder på Eurosport for cyklingens skyld, men nu er der godt nok kommet et interessant alternativ: Gutterne på GCN har lanceret Race Pass, hvor man kan se cykelløb fra bl.a. Eurosport og en række andre streamingtjenester og kanaler. Første indtryk er, at det fungerer super godt, og introduktionsprisen er 165 kroner for et helt år. What's not to like? :)

  https://racetv.globalcyclingnetwork.com/


 4. 21 minutter siden, Kermit skrev:

  Den Boreas kan blive et rigtig sjovt projekt. Var det mig, ville jeg slibe lakken af, og så lave min egen lakering i en eller anden vanvittig farvekombination, måske endda også se om ikke man kunne få en lille smule refleks/selvlysende elementer i. Og hvis man kunne, bygge den op med en gammel Ultegra 6600 10 speed gruppe :D

  Tror ikke, energien rækker til omlakering, men jeg havde faktisk lige præcis tænkt på noget tidssvarende DA/Ultegra til den. Det er bundsolidt og er til at få for meget små penge.


 5. Efter en god 14-dages ferie rundt i Danmark, hvor der er blevet løbet lidt og turistcyklet næsten hver dag, er jeg tilbage på pinden igen. Jeg er indtil videre blevet løbet over ende af arbejde, så der er ikke den store træning at berette om, ud over lidt løb og en enkelt cykeltræningstur.

  Tænker, at jeg til efterår/vinter vil prioritere løb lidt højere, men nu faldt jeg tilfældigt over en Boreas-ramme til ingen penge, så jeg laver mig nok trods alt en vintercykel, så jeg også kan få nogle gode ture på cykel, når dagene bliver korte, og temperaturerne ryger (endnu længere) ned.

  Det er en skrammet og slidt fætter, og jeg har ikke afgjort med mig selv, om det skal være singlespeed eller med hele udtrækket. MEN det blive runder alle omstændigheder et projekt med minimalt budget og køb af komponenter på DBA.

  IMG_20200805_190416.jpg


 6. For mange år siden havde jeg også nogle timer hos en psykolog, og den tid er godt givet ud, hvis man tumler med nogle tunge tanker. Man skal til en start lige vænne sig til, at konsultationer hos psykologen ikke er noget quick fix som et besøg hos en fysioterapeut, hvis man har ondt i albuen. Men når har indstillet sig på det, kan det sætte nogle ting i gang med langtidseffekt. Selv om det er virkelig lang tid siden, dukker der stadig ofte nogle emner og tanker op i dag, som jeg kan bruge til noget. Bare det at tage beslutningen om at komme af sted til psykologen er jo et tegn på, at man godt vil arbejde med tingene.


 7. 20 timer siden, Davai skrev:

  Turen hjem i lørdags gik turen op langs kysten forbi Gennerbugt, hvor jeg mener touren skal forbi, når den kommer til Danmark. Videre op til Haderslev og ud forbi Hejlsminde ind til Kolding over Skamlingsbanken, 

  Hold da op, lange og hurtige ture :beerchug:

  Ved Genner Bugt skal de op ad en lille sidevej, der hedder Sdr. Havvej, som er super smal og stejl. Det er min gamle hjemmebane, som jeg kender ud og ind. Løjt Land er heller ikke værst. Jeg tror dog ikke, at de skal køre ud over Hejlsminde, men tværtimod skal ind igennem Christiansfeld, som er Unesco Verdensarv.


 8. 6 timer siden, Gregers TF skrev:

  Det er selvfølgelig lidt plat men sådan en gang “preuser-pop” sætter altså lidt liv i kludene, selvom opvarmningen her var færdig. Falken (træneren) gider også at sætte musik på, når intervallerne strammer til. Det er faktisk ret fedt.

  Ha, haa, der går sgu da 6-dagesløb i det :beerchug:


 9. På 11.7.2020 at 16:12 , Bjergtrold skrev:

   spændende både med løbe og cykle i bjerge planerne - keep us posted pls pls 

  Ja, jeg tror i hvert fald, der står noget bjergcykling på programmet næste år. Det trækker gevaldigt. Det samme gør løb til vinter i stedet for nogle af de lange udmarvende cykelture. Så vi må se, hvad det ender med. Lige nu har jeg faktisk skruet lidt op for løberiet, og så sikkert som amen i kirken melder den gode cykelform sig. Det er typisk, når man lige letter foden fra gaspedalen. Jeg var virkelig godt kørende til dagens fællestræning i dag på over 100 km. Og ud af de tre intervaller på Avedøre Holme i går var to af dem pludselig under 3 minutter. Den hurtigste endda 2:53. Hjulpet lidt af medvinden, men alligevel ... det er da andre hurtige tider på Kystholmen sikkert også :raisebrow:

  Screenshot_2020-07-12-18-03-19-354_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg


 10. 10 timer siden, Kermit skrev:

  Der er godt nok sket ting og sager siden sidste opdatering, og så er det nærmest skræmmende at man kun er halvvejs nede på første side, selvom der har været stilstand i godt og vel 4 måneder. 

  Først og fremmest er jeg blevet far igen. Hvad der vidst var en termin omkring 12. april, blev til planlagt kejsersnit d. 2/4. Alt forløb efter omstændighederne godt, selvom det lidt var et helvede at være på et hospital i coronatiden. Sund og rask unge, og endnu en dreng til samlingen :) 

  Cyklingen har været alt andet end stabil. Der har været uger hvor jeg har trænet 2-3 timer, og uger hvor jeg har trænet 12 timer. Og så har der været uger hvor cyklen slet ikke er blevet luftet. Men formen er egentlig fornuftig, og jeg kan fornemme at jeg stadig kan sidde med i midterfeltet, hvilket er betryggende. 

  Lige omkring fødslen blev jeg enig med mig selv om at begynde at tage daglige armbøjninger. Det udviklede sig sidenhen til også at inkludere air squats, og da jeg stadig døjer en del med smerter fra min glute med og piriformis, så kom der pludselig også fokus på at træne ben, balder, og core igen. Så jeg har faktisk mere eller mindre fra maj kørt styrketræning hver anden dag. Primær fokus har været på overkrop og core, da jeg aldrig rigtig har været tilfreds med min brystkasse, og nu vil forsøge at give det et skud for at se om det kan blive bedre. Samtidig bliver der selvfølgelig også kørt lidt ben med fokus på stabilitet og teknik. Det har faktisk været rigtig lækkert, og synes allerede nu at jeg begynder at se resultater både oppe og nede. 

  Nej, MOL Logbog er en lille, sluttet kreds :raisebrow:

  Har vist ønsket tillykke med familieforøgelsen andetsteds, men kan da sagtens gøre det igen. Det er sgu fantastisk at stifte sin egen familie og se den vokse :clap:

   


 11. Bare for god ordens skyld, så bliver der altså stadig trænet, men det er i dén grad business as usual. Et par løbeture hen over ugen, et par gange fællestræning med ABC motion og så ellers soloture på cyklen. Nyder det hele, men det er også lidt ufokuseret, fordi der ikke har været de store motionscykelløb at teste formen af på. Har faktisk lige rundet de 7500 km på cykel i år, og det er fint, men det ville godt nok have været sjovere med nogle af de store arrangementer i foråret.

  Anyhow, så har jeg tænkt mig at lægge lidt mere vægt på løb her til efterår og vinter. Suppleret med lidt cykling på en vinterlåge, men med hovedvægten på løberiet. Så må det tidlige forår næste år vise, hvad forår og sommer 2021 skal bruges på. Måske skal det simpelhen bruges på begge dele. Måske skal der næste år en rigtig bjergtur (på cykel) med i programmet. Jeg savner at cykle i bjerge.

  Søndag bød i øvrigt på en god omgang fællestræning med to solide blokke med hhv. rulleskift og holdløb. Der er ikke nogen tvivl om, hvor de ligger henne på grafen.

  Screenshot_2020-07-06-06-21-16-413_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg


 12. 8 timer siden, Gregers TF skrev:

  Tilbage fra det jyske. Dejligt med selskab. Men puha en masse usund mad, chips, is osv. Nå pyt. Det var skide hyggeligt og det er det vigtigste!
  Jeg kom for sent hjem i dag til at jeg fik cyklet. Ved stadig ikke hvad jeg vil i morgen - sprint, alm bane eller evt bare køre selv.

  Ellers interessant at færdes i Esbjergs butikker og Kolding Storcenter. Hold da op, hvor er adfærden markant anderledes mht at holde afstand, gå den rigtige side af gangene i centrene og især med at bruge håndsprit. Det er der jo stort set ingen mere der gør her syd for København og på Hovedbanegården, mens langt over halvdelen sprittede af og kun ganske få gik mod ensretningen.

  Og så selvfølgelig land vs by... Der var jo helt stille stille og ingen knallertfræs, råben og slåssen eller noget larm efter “sent eller bare halvsent.

  Lyder, som om du har været ude i et 'kulturmøde' i det jyske :) Jeg synes nu stadig, at folk sådan helt generelt er ganske gode til at holde afstand mv., men derfor kan der selvfølgelig godt være gradsforskelle. Jeg skal selv til det jyske her i sommer, og så vil jeg holde øje med forskellene. Selv kan jeg simpelthen ikke huske,. hvornår jeg sidst har givet hånd til nogen. Det må jo være tilbage i februar/marts, før det hele blev lukket ned. Gad vide, om vi nogensinde kommer i gang med det igen ...


 13. 20 timer siden, Bjergtrold skrev:

  ... men flyttede bare alarmen frem og vendte mig om og sov videre. Har også haft snorksovet i toget om eftermiddagen, for har haft været SÅ træt. Godt, at det snart er ferie.

  Sådan har jeg det vist hvert år i denne periode op til sommerferien. Det er som om om, man næsten ikke kan hænge samme, og man må virkelig tage sig sammen for at koncentrere sig om arbejdet. Nok bare et godt bevis på, at man har behov for at koble af fra tid til anden. Mennesker er ikke maskiner.


 14. På 26.6.2020 at 11:49 , vestjyden skrev:

  "Nu må ham der Wammen bare gerne sende alle landets indefrosne feriepenge til mig"

  Der skal du have tålmodighed. Noget med modregninger i socialydelser osv. Konflikt i alle mulige love.

   

  Jeg har været selvstændig siden 1994, så jeg står helt uden for det der feriepengesystem. Der er desværre 0 kr. på vej til mig :)


 15. 2 timer siden, Gregers TF skrev:

  6,89 er stadig let. Når man tænker hvor billigt du har fået så let en cykel, så :worship:

  Ja, det var sgu et meget godt køb. Og den er trods alt stadig en 'masseproduceret' cykel fra et kendt brand, så jeg regner med, at den også kan holde til noget i længden. Cannondale SuperSix plus SRAM Red, så er man godt hjulpet. Og Cannondales eget udstyr - styr, frempind og Hollowgram kranksæt - hører også til i den lette ende. De laver faktisk også nogle Hollowgram-hjul, som kunne superlækre at få på, men de er desværre ret pebrede, og jeg prøver at holde budgettet inden for rammerne.

  41n-l5cdzUL.jpg


 16. Har haft en god søndagstur, men alene, da jeg skulle tidligt af sted for at nå noget arbejde her i eftermiddag. Har i det hele taget været temmelig arbejdsramt og desuden lidt handicappet af en heftig omgang græspollen i denne uge, så der er lige smuttet et par cykeldage, men det går nok.

  Har til gengæld fået styr på min kæde-/kassetteproblematik. Da SRAM-sættet ankom, prøvede jeg at skifte kæde, men den takkede stadig over, så det må have været Rotor-kassetten, der var forbryderen. Den har nok alligevel været lidt mere end næsten ikke brugt :/

  Nuvel, nu sidder der SRAM Red på hele vejen, og det spiller bare. Desværre er vægten røget op på hele 6,89 kg., men det må jeg jo på en eller anden måde lære at leve med :cool:

  Apropos lav vægt, så præsenterede gutterne på GCN for halvandet år siden en virkelig letvægter, der sjovt nok også var bygget over et Cannondale SuperSix EVO-stel, dog i Hi-Mod-udgaven. Sølle 4,28 kg vejer den :clap:

   


 17. 1 time siden, Bjergtrold skrev:

  pandabjørne fra Katjes

  Uhmmmm, pandabjørne fra Katjes :4jumpy:

  Nu har jeg lige genoptaget læsningen af Chris MacDonalds moppedreng af en bog og skal til at gå i gang med kapitlet om kosten. Jeg har en fornemmelse af, at han vil banke nogle punkter igennem, som jeg i hvert fald ikke helt kan leve op til  :raisebrow: