mesaa

Medlemmer
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About mesaa

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 05/22/1997

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Fodbold styrketræning

Previous Fields

 • Træningsformål:
  six-pack
 1. Proteinpulver. (15 årig)

  Hejsa. Mange tak for svaret, det super at kunne slappe lidt af og ikke være bekymret. Mange tak!
 2. Hej! Jeg er en dreng på 15, snart 16 år. Jeg er lige begyndt i motionscenter, har dog gået der 1-2 måneder før i tiden. Men har valgt at købe proteinpulver, og jeg drikker det med vand. Det er Maxim proteinpulver, hvor det er 50 % protein og 50 % kulhydrater. Så for at gøre det her kort og præcist, så vil jeg spørge om det måske er for tidligt eller hvad? Kan det have bivirkninger?
 3. Osgood-Schlatter-Knæ.

  Okay Men problemet er bare at jeg ikke kan være så meget aktiv, og det går mig på. 2-3 år er jo lang tid, når jeg spiller fodbold 4 gange om ugen. Mine knæer bliver helt hævet og jeg får virkeligt ondt efter og under træning!. :-/
 4. Osgood-Schlatter-Knæ.

  Hej allesammen. Jeg er 15 år, og har fået vide at jeg har noget der hedder Osgood-schlatter knæ. Fleste nok kender som Springerknæ/Schlatterknæ. Jeg spiller fodbold, og har meget ondt!. Vi trænede her idag, og jeg kunne ikke gå efter træning. -Nogen der har erfaring med det her? eller kan hjælpe på en eller anden måde? Og skal jeg stoppe med at spille fodbold?
 5. Vægtløftning

  Læst. Takker.
 6. Vægtløftning

  Okay... Jeg er nu startet i Fitness. og det køre derud af :-) Nogen af mine venner viser mig de rigtige teknikker at lave øvelserne på :)
 7. Vægtløftning

  Skal jeg selv lave et program?. Eller er der en hjemmeside, hvor man bare kan printe et ud, og lave lidt om på.? :)
 8. Vægtløftning

  Hahahah! :4thumbup:
 9. Vægtløftning

  Okay super ;) Nu kan jeg høre du virker erfaren, hvilke dage vil du anbefale mig at træne i. Skal siges jeg går til fodbold Mandag og Onsdag. + kamp lørdag eller søndag.? Vil gerne træne min overkrop og mave mest ;)
 10. Vægtløftning

  Så det skader ikke ryggen? :)
 11. Vægtløftning

  Hej, Er en dreng på 14 snart 15. Har overvejet at starte i et motionscenter. Men har fået fortalt at det er tidligt nok. Men jeg vil så gerne starte. Er det dårligt at starte i sådan er tidlig alder?.
 12. Mål-Udspark

  Kender du en metode til at træne i at ("Eksplodere").`? Har ikke adgang til et fitness center endnu. så det med vægterne må jeg venter lidt med.
 13. Mål-Udspark

  Hejsa.. Jeg er en dreng på 14 snart 15. Jeg er målmand, og jeg vil gerne forbedre mine Udspark. (Målspark). Nogen der ved hvordan man kan forbedre det. Har øvet det nogen gange, men jeg kan ikke rigtigt få luft under bolden.?
 14. Løb / ondt i lungerne

  Det er normalt :)
 15. Gået i stå.

  Hejsa, Tænkte på om i har nogen motivationer til at starte igen, skal siges at jeg træner derhjemme og har de ting jeg skal bruge. har haft 6-pack men den er skrumpet rimelig ind til en 4-pack eller noget der ligner tror også det er fordi jeg er blevet lidt doven, og lektierne tager over. men vil rigtigt gerne træne igen. SÅ vil gerne kunne få et træningsprogram til mavemuskler. (har også en ab-roller) mvh mesaa..